Prima pagina » Petitii online » Skatepark Valcea

Petitie: "Skatepark Valcea"

Buna seara, noi, practicanti al sporturilor ''extreme'' din Valcea dorim un skatepark deoarece nu exista un loc al nostru unde sa ne intalnim, unde sa ne dam in linisite si frumos fara sa se ia lumea de noi. Sunt in jur de 30 bikeri, 10 skateri si rolleri nu mai zic, toata lumea se da pe role, e frumos sa te plimbi cu prietena in park, dar si mai frumos e sa sari impreuna cu ea pe o bara.
Am vorbit cu cei de la Ceainaria Veche de pe Str. Calea lui Traian nr 161, si au spus ca o sa ne ajute in acest proiect, daca primaria ne va ajuta financiar numai bine, noi avem nevoie de aprobare ca avem voie sa ne dam in zona Ceainariei, deoarece acolo sunt in jur de 8 tipuri de scari, 7 scari, 8 scari, 5 scari, 3 scari, 2 scari, o scara, numai buna ca sa incepi de la 0, flat-ul este frumos si drept, special pentru skateboard, biking, role, in caz de cazatura nu o sa te zgarii sau altceva pentru ca cimentul nu este dur.
Skatepark-ul este un loc amenajat special pentru bikeri, skateri, rolleri, aceste sporturi sunt practicate in toata lumea si un practicant de sporturile de mai sus are nevoie de asa ceva pentru a se dezvolta in ''cariera lui''.
Toate orasele aproape au un skatepark, pana si cei din Dragasani care sunt din Judetul Valcea, si fix Rm.Valcea nu are skatepark, unul mic la Govora, noi nu putem sa mergem acolo 20 km, acel skatepark a fost pus fara rost deoarece acolo nu se da nimeni, este pustiu.
Sper ca aceasta petitie sa ajunga departe si cu ajutorul primariei, al sportivilor valceni si al Ceainariei Vechi sa facem ceva frumos.

10/04/2015

Autor: BZ