Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Interesul public mai presus de gustul publicului", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/4 1 2 3 4
Vlad Stejaru (23 Ianuarie 2013, 14:45)
Mail confirmare in SPAM
Mailul cu linkul care trebuie urmat pentru confirmare nu este necesar, cat timp exista un cod de securitate care trebuie tastat inainte de a putea semna online. E mailul care incepe cu no-reply ajunge automat in directorul SPAM. Nu toti semnatarii vor verifica acest director prin urmare numarul de semnaturi inregistrat va fi mai mic decat numarul real al semnatarilor. Ar trebui revizuit procesul
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Administrator site (24 Ianuarie 2013, 23:36)
Efectuam verificari
Va multumim pentru mesaj. Efectuam verificari.

Validarea unei semnaturi cu ajutorul unei adrese de mail este utila pentru preveni situatia in care aceeasi persoana semneaza de mai multe ori o petitie. Pentru a semna o petitie, dupa completarea formularului respectiv, semnatarul este rugat sa valideze semnatura urmand un link dintr-un mail primit din partea PetitieOnline.ro. Astfel, este asigurata existenta reala a semnatarului. Marja de eroare este foarte mica si poate fi cauzata doar de utilizarea de catre aceeasi persoana a mai multor adrese de e-mail; acest caz este foarte rar intalnit, iar semnatarii trebuie sa stie ca nu prin aceste metode simple si ineficiente pot asigura succesul unei petitii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ardeleanu (23 Ianuarie 2013, 15:17)
Textul petitiei este doar o schita de intentie, lipsit de continut
1. Tema privind asanarea abuzurilor televiziunilor este categoric o prioritate morala si culturala.
2. Textul petitiei nu contureaza precis obiectul petitiei, limitele, masurile si de fapt mai nimic concret. La ce sa subscriem, la un titlu?

Inainte de o astfel de petitie, gasesc utila o consultare a publicului privind reglemntarea acestui domeniu, in sensul limitarii abuzurilor, dar pe un text propus de CNA. Abia apoi dupa ce se ajunge la o forma adecvata are rost o astfel de petitie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Plugarul (23 Ianuarie 2013, 23:51)
Copyright
Pai vor sa auda ideile noastre apoi sa culeaga laurii...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Nelu (24 Ianuarie 2013, 08:55)
"copyrightŢ
Si nu ti se pare corect ?
Noi stim mai bine ce ne deranjeaza. Eu prefer sa se faca restrictii dupa parerile noastre dacat sa ni se impuna unele fara sens sau in necunostinta de cauza...;)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Archiudean Florentin (24 Ianuarie 2013, 10:23)
Da
Sa-i culeaga, numai sa rezolve problema!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
micoroi teodor (31 Ianuarie 2013, 14:03)
oare
pai ce problema sa rezolve domule archiudean florin ,ia incercati sa aveti initiativa si sa intreati in direct la marile posturi tv ,nu aveti nici o sansa ,sant ei destepti romaniei care ne arata si ne zice cum trebuie facut si noi trebuie sa fim prosti care ne uitam si ascultam ce spun destepti,nu mai bine vreo 10 posturi gen OTV unde mai te lasa sa mai zici ce i-ti trece prin cap si nu esti cenzurat,problema se rezolva singura NU te uiti la postul care nu i-ti place ,de acea sa inventat telecomanda,acesta agentie CNA cu seful mumit de gvern cui poate sa slujeasca ?poporului ?am dubi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
titirisca (1 Martie 2013, 18:17)
analfabet
Dupa ce vei invata sa scrii si sa citesti in limba romana, apuca-te sa-ti exprimi liber opinia! Pana atunci, nu pot sa-ti transmit decat ,, inapoi in copac!,,
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alex (24 Ianuarie 2013, 12:34)
Pai si ce vrei?
Vrei cumva sa apara peste tot ca Plugarul sau Vasilica Carstocea au avut ideile cele mai multe? Atata timp cat se realizeaza ceva, chiar conteaza cine a avut ideeile?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mac (4 Februarie 2013, 18:55)
copyright
din 1000 de idei sper sa se adune un punct de vedere corect.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dorin (17 Februarie 2013, 20:52)
petitia interesul publicului
c.n.a-ul cauta sa zica ca are activitate,,dar pina acum nu au vazut cum sunt madamele astea mai mult dezbracate decit imbracate la tv, de tii rusine sa vezi o emisiune daca esti cu copii sau nepitii linga tine?? ei nu au copii?? iar limbajul trivial folosit in unele emisiuni de divertisment gem pro-tv , b1tv, kanal d, etc,, nu va da de gindit, ce cultura suburbana se foloseste ?? ce sa invete copii ?? limba romana e calcata in picioare unde mai sunt emisiunile de bun gust , de cultura de educatie in primul rind??
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
marian (18 Martie 2013, 09:22)
ia uite
uite cum gandesc multi!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Archiudean Florentin (24 Ianuarie 2013, 10:22)
De acord!
Sunt de acord cu ceea ce spune Dl Ardeleanu! Trebuie reglementata ''beton'' aceasta problema odata pentru totdeauna!'
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai A (24 Ianuarie 2013, 10:25)
Nu inteleg !
Da, nu inteleg ! Pai sa ne explice concret ce vor sa interzica. Ardeleanu are dreptate, in text e o abureala, probabil ca CNA sa-si consolideze pozitia de cenzor si noi sa zicem "DA !!!". E , uite ca eu nu o semnez ! Ca nu stiu ce e asta !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dan Ghinies (24 Ianuarie 2013, 12:08)
subscriere la comentariul dlui Ardeleanu
Sunt foarte multe aspecte care ar trebui corectate in domeniul audiovizualului. In primul rand in activitatea CNA si in delimitarea competenteleor acestei instituitii. Va rog sa elaborati un program de masuri, inclusiv legislative, in acest sens si noi, publicul, il amendam , chiar daca gusturile noastre se situeaza intre manele si Bach, ca sa ne referim la muzica, intre manechine goale si Monet ca sa ne referim la cinefoto "moderna', versus arta plastica, intre pornografie si asceza ca sa ne referim la social si intre saracie si politica, referindui-ne de aceasta data la acelasi social, degradat, sper nu irevocabil, de maneaua din politica instaurata la noi sub masca democratiei.
In aceasta diversitate de opinii cine are drept sa hotatasca? Indiscutabil cei care sunt instruiti si, in acelasi timp, de buna credinta. Audiovizualul are in prezent un impact in educatie incomparabil mai accentuat decat scoala. Privita din aceasta perspectiva, independenta posturilor de televiziune devine discutabila peste limitele care incalca principiile moralei. Pornim, cu programul de masuri amintit mai sus, de la Cele 10 porunci, mai adaugam cate ceva specific traditiei sanatoase de popor european - unul dintre cele mai vechi !- al romanilor si votam cu drag!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marcel Marinescu (15 Februarie 2013, 08:27)
perfect de acord cu opinia ta
Titlul petitiei este excelent, dar am tot cautat sa inteleg si eu ce intelege CNA prin interes public.... tot ce am inteles a fost ca CNA vrea o sustinere neconditionata din partea cetatenilor.
Am intrat cu gandul de a semna petitia, am tot cautat sa vad ce masuri, opinii, principii contine.... dar nimic!
Sincer ma simt manipulat.... faca CNA-ul doreste sustinere, sa-si declare deschis si principiile dupa care se ghideaza si pe care le doreste a fi sustinute de cetateni.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Golescu (24 Februarie 2013, 18:11)
Nu inteleg nimic!
Foarte subiectiva descrierea petitiei. Am intrat cu intentia de a semna, dar nu am inteles daca, pana la urma urmei, este in favoarea cetatenilor sau in defavoarea lor. Cand incerci sa astupi gura Mass Mediei, nu prea miroase a bine. Ma scuzati, dar cine nu doreste sa se uite la o inmormantare sau la orice alt eveniment nu prea bine venit, are posibilitatea de a schimba programul tv sau de a inchide tv-ul. Sper ca nu ati considerat ca romanii sunt usor de manipulat si vor inghiti usor o astfel de petitie. Daca doriti sa votam ceva, va rog sa fiti mai generosi in detalii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adrian (23 Ianuarie 2013, 16:06)
si eu cu ce votez?
Ne cereti sa semnam... ce? O intentie?
Ma astept la ceva mai mult de la o institutie platita din bani publici. Veniti cu propuneri concrete si abia dupa aceea ne puteti cere semnatura/parerea.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Marcel Marinescu (15 Februarie 2013, 08:36)
da.... propuneri concrete
si votul sa se faca concret, aferent fiecarei propuneri!
Intr-un pachet cu 10 - 20 de propuneri bune se mai pot "strecura" si propuneri care sa urmareasca interese obscure!
si atunci noi ce facem?
sustinem si raul pentru ca vine la pachet cu intentiile bune?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
danciu ianole (23 Ianuarie 2013, 17:32)
TREBUIA DE MULT LUATA ACEASTA DECIZIE
in GERMANIA , politica e pe ultimul loc ca timp si audienta la TV. cultura ivica obligatiile si drepturile cetateanului ar trebui sa iasa in evidenta in mass-media ! nu certuri barfe "becalisme" ..injurii, amenintari !
subliniez pe aceasta cale ca terorismul este prost inteles in ROMANIA ! cuvantul teroare, terorism in dex-urile ROMAN, ENGLEZ FRANCEZ , nu apare atac armat decat in ultima instanta.. dar terorismul in principal ca idee se refera la inducerea starii de frica, panica, etc. asta o fac POLITICIENII cu toti ROMANII. politicienii sunt cei mai mari teroristi ai tarii !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/4 1 2 3 4