Prima pagina » Petitii online » Avem cel mai bun consul pe care Romania l-a avut vreodata in Qatar si nu vrem sa fie schimbat - E.S. Anca Miha...

Petitie: "Avem cel mai bun consul pe care Romania l-a avut vreodata in Qatar si nu vrem sa fie schimbat - E.S. Anca Mihai"

Am aflat cu mare tristete ca E.S. Anca Mihai isi incheie mandatul de consul in cadrul Consulatului Roman la Doha anul acesta.

De cand a sosit, comunitatea romanilor din Qatar a recapatat increderea in Consulatul Roman, increderea ca problemele pot fi solutionate, increderea ca avem pe cineva care sa ne reprezinte interesele atat de departe de tara, increderea ca Romania mai merita o sansa prin astfel de reprezentanti oficiali peste hotare.

Pana la sosirea domniei sale, practic Romania nu a avut un consulat, ci doar un birou rece, neprimitor, distant de nevoile noastre si surd la sugestiile noastre.

De asemenea, E.S. Cristian Tudor, Ambasadorul Romaniei la Doha, a avut o contributie semnificativa in schimbarea imaginii sterse a Romaniei in Qatar, insa caldura si apropierea domnei consul au unit comunitatea si au adus schimbarea de care era atat de multa nevoie.

Daca si voi sunteti de acord cu cele de mai sus si doriti sa luptam sa o avem in continuare pe E. S. Anca Mihai va rog sa semnati aceasta petitie pe care mai apoi sa o trimitem la MAE cu marea rugaminte de ai prelungi mandatul doamnei consul.

Va multumesc ca sunteti mereu o comunitate stransa si unita, o comunitate cu Romania in suflet, o mana de oameni hotarati si determinati sa schimbe imaginea romanului si a Romaniei peste hotare.

05/09/2019

Destinatar: Ministerul Afacerilor Externe, Romania
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 02/12/2019
Peste 500 de semnături pentru prelungirea mandatului excelenței sale, consulul Romaniei in Qatar, doamna Anca Mihai. Menționăm că în Qatar trăiesc 2500 de Romani incluzând copiii. Practic vorbim de aproape jumatate dintre Români din Qatar. Sperăm că MAE să înțeleagă și să ia în considerare doleanțele comunității din micul stat.