Prima pagina » Petitii online » Totul pentru Neamul Romanesc!

Petitie: "Totul pentru Neamul Romanesc!"

Dragi Frati Romani,
Aceste randuri sunt adresate tuturor Romanilor insa cu precadere acelora dintre dumneavoastra care nu sunteti la curent cu felul in care conducatorii actuali ai Romaniei au inteles sa va “reprezinte” interesele. Se pune la cale un act de oribila tradare ale intereselor nationale romanesti, si la fel ca toate tradarile, este facuta pe ascuns, fara ca dumneavoastra sa aflati ce s-a pus la cale.
Nu sunt nici 100 de ani de cand, inainte de Marea Unire din 1918, romanii din Transilvania erau sub stapanire ungara, erau persecutati si ucisi fara mila cei ce vorbeau romaneste, cei ce scriau in vorbirea lor romaneasca sau cei ce purtau sau aveau insemnele tricolore romanesti. Sunt doar 71 de ani de cand, in 1940, trupele hortyste intrau in Romania si ocupau Transilvania de Nord, lasand pretutindeni un sir lung de crime inimaginabile. Masacre precum acelea din comunele Traznea si Ip, insa actele de barbarism erau practicate pretutindenea, in teritoriile romanesti ocupate, si mai ales daramarea sau/si incendierea Bisericilor romanesti.
Aceste atrocitati vor ramane mereu in memoria noastra. Asa cum in imfima parte sunt relatate la adresa:
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania este in mod ILEGAL la guvernare si in Parlamentul Romaniei. Nu poate fi un partid politic, pentru ca ar incalca legea nr.14/2003, Art. 3 si Art. 19 precum si prevederile Art. 30 din Constitutie. Nefiind partid, nu poate avea reprezentanti in Parlament, cu atat mai putin in Guvern sau ministere, la fel cum nici o alta organizatie sau uniune nu are reprezentanti in Parlament sau Guvern, daca nu este legalizata in conformitate cu legea partidelor politice.
Cu toate acestea, UDMR-ului ii este tolerata prezenta in Parlament si are reprezentanti in Guvernul Romaniei, conduce ministere si decide soarta a milioane de romani.
Oneros si arogant intelege sa rasplateasca bunavointa Neamului roman-suveran prin permanenta manifestare a dorintei lor de a dezmembra Romania. Acesta fapta este arhicunoscuta si nu este o noutate. Folosind metoda pasilor marunti au obtinut, potrivnic Constitutiei Romaniei privilegii etnice. Propunerile legislative ale acestei formatiuni nu rare ori au caracter anti-romanesc si sunt din ce in ce mai agresive si mai pagubitoare atat Neamului romanesc cat si statului roman.
Cu concursul Senatului Romaniei si a parlamentarilor romani, prin diferite jocuri politice, legea pentru regionalizarea Romaniei propusa de UDMR a fost aprobata prin adoptare tacita in Senat. Imaginea cartografica a propunerii sustinuta de UDMR arata ca pretinsa “regionalizare” este o copiere geografica fidela a situatiei de sub ocupatia hortista.
Avand in vedere cele de mai sus, ca parte din prezenta “Petitie” cerem insistent, facand apel la Presedintie, Curtea Constitutionala, si la alte institutii de decizie abilitate, sa nu permita adoptarea finala dupa proectul convenabil U.D.M.R.-ului a acestei legi. Respingerea legii regionalizarii reprezinta o prioritate pentru Romania si pentru cetatenii ei.

Petitie-memoriu!
Impotriva atitudinilor Uniunii Democratice a Maghiarilor din Romania absurde, revizioniste si clar ostile Romaniei, deci care-i deplin potrivnica implicit Drepturilor si Vointei Neamului suveran-romanesc, insa si actualei Constitutii romanesti!
U.D.M.R.-ul desi este reprezentat in Parlamentul romanesc si face si actualmente parte directa din Guvernul Romaniei, totusi incepand din 21/12/1989, pas cu pas si neincetat urmareste dezmembrarea Proprietatii teritoriale apartinatoare Neamului Suveran-romanesc prin dreptul de unic mostenitor al Strabunilor Sai, Tracii.

Prezenta petitie o vom pune si in dezbatere publica a Poporului romanesc. Iar partidelor politice si gruparilor civice din Romania pentru a se exprima clar si concret fie ca adera si sustin Petitia fiind in favoarea solutionarii prompte a acesteia, fie ca nu o agreaza si in acest caz totodata sa specifice motivatia/iile ce-i determina sa aibe atitudinii potrivnice Petitiei.

Cu precadere, si in primul rand,
Adresam prezenta Petitie Institutiei romanesti a Presedentiei. In fapt in atentia personala a Presedintelui actual al Romaniei, Traian Basescu, cerandu-i imperios sa actioneze cu fermitate si promptitudine si sa pretinda, institutiilor statale indrituite, sa interzica si sa oblige U.D.M.R. sa-si revizuiasca si elimine imediat toate acestea atitudini contrare Constitutiei.
De asemenea, solicitam Presedintelui Romaniei sa procedeze ferm impotriva acestor atitudini ale U.D.M.R-lui care cu claritate au caracterul tradarii intereselor Nationale romanesti, fiind totodata si deplin potrivnice Constitutiei 2003 a Romaniei, conform cu ARTICOLUL 1 - Statul roman. (1) Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.
Imperios cerem Presedintelui Romaniei sa sesizeze Curtea Constitutionala sa verifice si hotarasca daca in fapt U.D.M.R.-ul are legitimitatea pretinsa a gruparilor partinice din Romania, deci daca se conforma procedurilor impuse de Legea de functionare a partidelor politice.
Dorim sa cunoastem daca are sau nu aceasta legitimate ca atare, deci cu respectarea celor prevazute in Legea nr. 14/2003 a partidelor politice, la: Art. 3.
(1) Pot functiona ca partide politice numai asociatiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, si care militeaza pentru respectarea suveranitatii nationale, a independentei si a unitatii statului, a integritatii teritoriale, a ordinii de drept si a principiilor democratiei constitutionale.
(2) Sunt interzise partidele politice care, prin statutul, programele, propaganda de idei ori prin alte activitati pe care le organizeaza, incalca prevederile art. 30 alin. (7), art. 37 alin. (2) sau (4) din Constitutie.
(3) Este interzisa afilierea partidelor politice la organizatii din strainatate, daca aceasta afiliere incalca valorile prevazute la alin. (1).
CAPITOLUL IV.Inregistrarea partidelor politice. Art. 19.
(3) Lista trebuie sa cuprinda cel putin 25.000 de membri fondatori, domiciliati in cel putin 18 din judetele tarii si municipiul Bucuresti, dar nu mai putin de 700 de persoane pentru fiecare dintre aceste judete si municipiul Bucuresti.
(4) Fiecare lista va cuprinde persoane dintr-o singura localitate. Listele vor fi grupate pe localitati si judete, pentru a se putea verifica prevederile alin. (3).

Domnule Presedinte
Ca membri ai Neamului Suveran Romanesc suntem cert in drept, fiind chiar obligati, sa amintim Presedintelui Romaniei Juramantul de Credinta depus, pentru a fi indrituit sa ocupe functia de Reprezentant al Statului national-romanesc. Juramant fara de care nu este Valid in aceasta responsabilitate majora in Statul de Drept!

ARTICOLUL 82 - Validarea mandatului si depunerea juramantului. (2) Candidatul a carui alegere a fost validata depune in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in sedinta comuna, urmatorul juramant: "Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!".

Textul integral, al Petitiei, putandu-se citi la adresa: http://totulpentruneamsitara.blogspot.com/

Textul apartine unui grup de Nord-Transilvaneni.
Initiator,
Petru Borodi din Cluj.
Mentionam ca oricare persoana fizica sau juridica ( partinica sau civica ) poate sa subscrie ca si coautori cu drepturi depline, notificand simplu aceasta ca si comentaiu, dupa ce in prealabil a citit textul integral al “Petitiei-memoriu”, la adresa mai sus aratata.

20/05/2011

Autor: