Prima pagina » Petitii online » Puneti capat mesajelor subliminale din emisiunile tv!

Petitie: "Puneti capat mesajelor subliminale din emisiunile tv!"

Petitie pentru interzicerea difuzarii mesajelor subliminale pe posturile televiziunii prin cablu si satelit

Nu va mai amagiti cu gandul ca aveti control asupra vietii voastre. Nemarginirea ignorantei neamului ar lasa si astrofizicienii fara grai!

FRATILOR, sunt sigur ca si voi ati patit sa vi se faca foame inexplicabil in timpul difuzarii unui meci de fotbal sau cu ocazia vizionarii unui film. Trebuie sa stiti ca asta nu se nu datoreaza doar influentei reclamelor asa cum ar vrea firmele multinationale sa credem. Nu. Nu sunt de vina spoturile publicitare care se folosesc cu nonsalanta de chipul de zeu grec, a doamnei Nadia Comaneci pentru a ne persua in a lua credite sau a infuleca chipsuri cu gust de pui la rotisor, ci de

acele CADRE ASCUNSE din imaginile video, difuzate in timpul emisiunilor (si chiar in timpul reclamelor!) care ne spala pe creier neobservat pentru ca ele nu sunt percepute la nivel constient fiind mai scurte decat pragul perceptiei de 0,02 sec.

Acestea ne fac sa ne fie foame si sete din timp in timp, indemnandu-ne sa scotocim prin frigider sau sa comandam pizza, sa mancam produsele imbacsite cu toxine si E-uri, provoacatoare de dependenta datorita continutului de glutamat de sodiu care mai are ca efect secundar printre multe altele ca nou-nascutii nostrii nu vad decat pete de lumina in primele saptamani ale existentei lor demne de mila. Aceste semnale ascunse provoaca impulsuri incontrolabile care ne fac sa golim frigiderul, camara, dupa care ne gasim din nou stand la coada la casieriile din supermarketuri cu fetele alea perplexe, incapabili sa intelegem cum am ajuns cu cosurile PLINE cu diverse produse ale firmelor multinationale, ale caror profituri nu au alt scop decat sa umfle NESTINGHERIT conturile dolofane ale familiilor Rothschild, Rockefeller si Horovitz.

Dezvoltarea tehnologiei controlului mintii prin manipulare cu mesaje subliminale a devenit REALITATE dupa semnarea tratatului de schimb de tehnologie de la Roswell din '48. Implementarea a inceput in SUA imediat dupa asasinarea lui Boby Kennedy. In Romania agresiunea asupra mintii neamului a venit odata cu invazia filmelor Hollywoodiene si s-a manifestat imediat prin faptul ca poporul nostru brusc a inceput sa ravneasca POPCORN in loc de COCOSEI (sau fris cocos) cu toate ca studiile ulterioare au confirmat ca aceste produse sunt ca si compozitie IDENTICE! Apoi a urmat sa simtim impulsul de a consuma periodic produsele Wrigley's care dupa cum stiti sunt fabricate de consortiul Wrigley's a familiei Wrigley, a carei legatura cu francmasoneria sunt singur ca o puteti descoperi cu putina documentare pe internet (aparitia acestor produse pe piata Romaneasca a dus la falimentul Uzinelor Chimice GUMELA din Vaslui!). Apoi au urmat rand pe rand invaziile celorlalte produse delicioase din occident.

Si acesta a fost doar inceputul icebergului! Datorita faptului ca aceste mesaje subliminale pot fi detectate sau decodate doar cu aparatura digitala sofisticata la care noi nu avem acces, cine stie la ce sunt ele folosite de catre marionetele grotesti ale politicii globalizarii sau de catre CONSORTIILE FARMACEUTICELOR, care deja au reusit sa ne suprime metodele traditionale de vindecare cum ar fi aplicarea ventuzelor sau a altor produse autohtone cu efect miraculos, de exemplu, ceaiul de foi de ceapa.

Implicatiile folosirii acestei tehnologii diabolice transcend capacitatea noastra primitiva de intelegere!!!!

E TIMPUL SA ACTIONAM. Opriti mesajele subliminale. Salvati NEAMUL.

Puneti capat MANIPULARII in masa! DESCHIDETI OCHII TUTUROR!!! cu forta daca este cazul! Ridicati de pe jos manusa "realitatii" si PLEZNITI cu ea in fata impertinenta fortelor obscure!

Opriti cacealmaua 911, pasapoartele si taloanele auto biometrice, filmul Zeitgeist si alte MINCIUNELE GOGONATE pe care guvernele INTR-UN SIRAG NI LE OFERA! In fiecare zi! Acum!

28/04/2009

Autor: Frontul Unitar al Cetatenilor Intransigenti
Destinatar: Posturile de Televiziune, Guvernul Romaniei, Romani
Categorie: Muzica, tv, radio, Social.