Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Un singur steag pentru Romania
image

Petitie: "Un singur steag pentru Romania"

Facebook share

Teoretic, Romania are un singur steag. Practic insa, din cauza faptului ca anexa Legii 75/1994, care stabileste modul exact de utilizare a insemnelor de stat, contine termeni foarte vagi, Romania are tot atitea steaguri citi producatori de drapele exista. Ministerele, Presedintia, ambasadele Romaniei in strainatate, insitutiile guvernamentale arboreaza pe frontispiciul sediilor si folosesc in materialele lor de comunicare steaguri de culori diferite.

Prin intermediul acestei petitii online, ne dorim sa stringem cit mai multe semnaturi pentru a putea propune setarea in lege a codurilor exacte de culoare pentru rosul, galbenul si albastrul care se regasesc pe steagul Romaniei. In acest moment, anexa legii precizeaza despre aceste culori doar “albastru-cobalt”, “galben-crom” si “rosu-vermion”, detalii care nu reprezinta specificatii tehnice clare.

Romania are nevoie de un singur steag, nu de sute de mii de steaguri. Ajuta-ne sa reparam steagul Romaniei. Semneaza petitia “Un singur steag pentru Romania”.

28/11/2008

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Cetatenii Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =