Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Protest împotriva nerecunoașterii dreptului profesorilor titulari pe informatică de a preda, ca titulari, t...
image

Petitie: "Protest împotriva nerecunoașterii dreptului profesorilor titulari pe informatică de a preda, ca titulari, tehnologia informației și comunicațiilor"

Facebook share

În Județul Dâmbovița profesorilor titulari de informaticâ care nu au pe decizia de titularizare scris "informatică și tic" nu li se recunoaște dreptul de a fi titulari pe orele de tic dar pot primi ore de tic în completare de catedră dacă aprobă Inspectoratul Școlat Județean Dâmbovița. De peste 15 ani programa de titularizare la informatică este aceeași dar în anul 2003 de exemplu se scria pe decizia de titularizare "informatică", în ultimii ani pe decizie se scrie "informatică și tic". În cadrul materiei de tehnologia informației și comunicațiilor se studiază în principal operare pe calculator, Word, PowerPoint, Access, Excel, pagini web. Tehologia informației si comunicațiilor la nivel de liceu este parte a informaticii studiată în facultățile la care se obține, pe licență, specializarea informatică și deasemenea este parte a programei de titularizare la informatică.

29/01/2018

Autor: Vocea electronică
Categorie: .
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =