Prima pagina » Petitii online » RDS si taxa de Mentenanta

Petitie: "RDS si taxa de Mentenanta"

Compania RDS impune utilizatorilor incepand cu data de 1 iunie o taza de 5 RON pe luna reprezentant "Taxa de mentenanta". Am ramas uimita cand am vazut pe factura asemenea chestie. Bineinteles ca am sunat la ei imediat. Stiti ce mi-a raspuns o fandosita de la celalalt capat al firului? Ca aceasta taxa ii ajuta pe ei la imbunatatirea serviciilor terestre. Un lucru nu inteleg: de ce trebuie sa platim noi intretinerea retelei? Daca merg cu trenul pana intr-un loc nu platesc doar biletul? Sau mai platesc pe parcursul drumului si pe controlor si pe cel care da cu ciocanul in roti s.a.m.d.? Intretinerea se plateste din profit nu din buzunarele nostre. Nu ma oftica cei 5 ron ( ca e o suma nu prea mare - desi reprezinta cresterea abonamentului cu 10 %) ci ma doare ca ne fura pe fata pur si simplu cu un tupeu din ala jegos de cartier. Sa le fie rusine. Personal consider ca aceasta decizie luata incalca flagrant legea consumatorului privind clauzele contractuale si doresc din toata inima sa se sesizeze cine trebuie sa ia masuri si sa ii traga la raspundere. Cica pana la sfarsitul anului numai din astia 5ron jegosii vor avea un profit de peste 350 de milioane de euro..

22/06/2010

Autor: