Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Eliberarea legitimatiilor de studenti pentru invatamantul la distanta!
image

Petitie: "Eliberarea legitimatiilor de studenti pentru invatamantul la distanta!"

Facebook share

Prin aceasta petitie doresc sa imi exprim nelamurirea cu privire la neeliberarea legitimatiilor de transport pentru studentii inscrisi la tipul de invatamant la distanta.
Pe aceasta cale fac apel catre Ministerul Educatiei Nationale si cer masuri in solutionarea acestei probleme.
Desi suntem multi studenti ce abordam acest tip de invatamant la distanta, asta nu inseamna ca noi nu trebuie sa beneficiem de aceleasi beneficii ca studentii invatamantului la zi.
Pun problema strict pe transport. Sunt student anul I la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Inginerie Tehnologica si Management Industrial, Profil Inginerie Economica Industriala si pentru a-mi face simtita prezenta la cursuri ( *care sunt obligatorii*), trebuie sa ma lupt cu o naveta pe o distanta de 130 km. Asta inseamna bani pe transport sambata ( dus - intors), bani pe transport duminica (dus-intors). Este adevarat, avem locuri de munca multi dintre noi, dar asta nu inseamna ca toate veniturile noastre sunt strict pentru facultate. Sa facem un balans, 3000 de lei rata anuala la facultate, plus transport, venit de 8 ori pe luna la cursuri, rezulta niste sume imense.
Prin prezenta petitie cer aprobarea si eliberarea legitimatiilor de transport si pentru studentii ce practica tipul de invatamant la distanta.

Daca esti de acord cu mine, distribuie petitia mai departe pentru a se face cunoscuta la Ministerul Educatiei Nationale.

29/10/2018

Autor:  
Destinatar: Ministerul Educatiei Nationale
Categorie: Educatie, invatamant.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =