Prima pagina » Petitii online » Obtinerea permisului de conducere categoria A de la 21 de ani

Petitie: "Obtinerea permisului de conducere categoria A de la 21 de ani"

Nu inteleg logica celor care schimba legile de circulatie in fiecare an,este o prostie ca permisul de conducere de categoria A sa poata fi obtinut doar la varsta de 24 de ani. Un tanar de 24 de ani este cumva mai copt la minte? de exemplu permisul de categoria A2 poate fi obtinut de la varsta de 18 ani, iar daca asteptam 2 ani pur si simplu putem obtine permisul de categoria A. Aceasta nu este solutia optima de a micsora numarul de accidente, dimpotriva chiar ar putea creste numarul de accidente la varsta de 24 de ani deoarece ne vom simti mai siguri pe noi si neavand experienta, ore de pregatire teoretica/practica destule, tot raul se poate intampla. Daca cei care fac aceste legi, vor o solutie optima pentru reducerea numarului de accidente atunci sa faca teste psihologice mai dificile si sa mareasca durata cursurilor, atat orele de pregatire teoretica cat si orele de pregatire practica, amenzi mai mari la nerespectarea regulilor de circulatie, etc. Sper ca cei care schimba aceste legi sa ia in considerare aceste sfaturi utile. Posed de 2 ani permisul de categoria B (0 accidente,siguranta pe primul loc!)si as dori sa putem obtine permisul de categoria A de la 21 de ani, exact cum era inainte. Am creat aceasta petitie deoarece foarte multi suntem de aceeasi parere foarte multi am dori sau avem nevoie de permisul de categoria A de la 21 de ani si foarte multi dintre noi !NU! suntem vitezomani(eu unul, nu sunt...inca o data, siguranta pe primul loc!)

18/02/2016