Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » NOUL oras Constanta
image

Petitie: "NOUL oras Constanta"

Facebook share

Stimati constanteni ,

Haideti sa ne canalizam energiile in vederea promovarii unui nou primar al Constantei !
1. Acest primar ar trebui sa beneficieze deja de un statut social si material confortabil astfel incat sa evitam situatii neplacute pe viitor.
2. Acest primar trebuie sa fie constantean get-beget nu vreun "parasutat"pe aceste meleaguri,astfel incat sa inteleaga si sa simta nevoile cetatii Tomisului.
3. Acest primar trebuie sa aiba un profil moral imaculat si sa constituie un exemplu pentru tinerii constanteni.Modernitatea nu inseamna depravare,ea are sensul progresului si nu are programul cluburilor de samba.
4. Acest primar trebuie sa liberalizeze licitatiile pentru oamenii de afaceri de pretutindeni si nu doar pentru clica lui.
5. Acest primar trebuie sa aiba un program urbanistic foarte bine structurat inca din campanie.Exista potential local urias dar cu oameni profesionisti nu cu arhitecti/directori pe post de catei de apartament.
6. Acest primar nu trebuie sa poarte camasi inflorate in timpul saptamanii de lucru ci costum de bussines.Acest tip de imagine se potriveste redactorilor revistelor porno si nu unui oficial local.
7. Acest primar trebuie sa locuiasca 365zile in urbea lui si nu in Brazilia.Concedii isi poate lua dupa ce ne demonstreaza ca nu a candidat pentru a se capatui.
8. Acest primar trebuie sa faca o raportare la fiecare 6 luni si sa-i fie analizata activitatea intr-un minireferendum constantean.Promisiuni versus realizari.In eventualitatea in care timp de 18luni analiza va fi negativa....ALEGERI din NOU.Nu campanie cu bani multi ci unele decente. Pur si simplu vom alege un nou primar !
9. Acest primar sa nu fie aservit politic.


&&&&& HAI CONSTANTENI SA ALEGEM UN PRIMAR INDEPENDENT FARA PARTID IN SPATE !

24/02/2011

Autor: Septimiu Sever
Destinatar: constanteni
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =