Prima pagina » Petitii online » Impotriva tiganilor cu fiare vechi

Petitie: "Impotriva tiganilor cu fiare vechi"

Traiesc in Bucuresti, mai exact in zona bulevardului Ion Mihalache. Aceasta zona este considerata o zona de lux fiind inclusa in zona 0 a Bucurestiului. Incepand de la ora 7 dimineata si pana la 20 pe strazi se perinda o gramada de tigani care striga ca disperatii "fiare vechi cumpar". Am stat intr-un weekend acasa si am numarat nu mai putin de 7 astfel de "magneti" intr-o ora si 20 de minute. Nu am putut dormi toata dimineata din cauza unor descreerati care striga "fiare vechi cumpar"
Bucurestiul ar trebui sa fie o capitala europeana nu o adunatura de tigani nespalati care striga tare din plamani ca ei cumpara fiare vechi. Primaria si Politia nu au ce face, ii prind le dau amenda dar acesti indivizi nu au nimic pe numele lor si nu-i intereseaza de sanctiunile acordate de autoritati. Trebuie gasita o solutie ca acesti indivizi dezgustatori sa nu-si mai faca aparitia pe strazile asa-zisei capitale europene. Oare acesti nespalati platesc taxe si impozite fiindca realizeaza comertul cu fiare vechi? Oare taie factura si chitanta? JOS CU MAGNETII NESPALATI DIN BUCURESTI! Daca sunteti deranjati si voi de acesti indivizi va rog sa semnati petitia!

09/08/2008