Prima pagina » Petitii online » Sa meditam mai mult la ce inseamna sa fii crestin

Petitie: "Sa meditam mai mult la ce inseamna sa fii crestin"

Desi multi dintre credinciosi nu sunt de acord cu atitudinea pr. Matei Vulcanescu , e bine sa ne mentinem in starea de calm , atat spirituala , cat si verbala. Aceste evenimente crestine prin care , din voia lui Dumnezeu , suntem nevoiti sa trecem , vor insemna desigur o schimbare si cred eu , in bine . Nadajduiesc ca prin aceste framantari sa putem trece intr-o alta dimensiune sau viziune , pe care vremurile deosebit de explozive in rau , o cer ca pe o necesitate . Nu mai putem ramane indiferenti fata de fratii nostri , de alte confesiuni ,sau de alte "orientari " (...), care au nevoie de iubirea noastra . Nu mai avem voie sa amanam unirea dintre toti oamenii , asa cum ne-a creat Dumnezeu , adica frati intre noi. In urma unui studiu traducere a lui Dumitru Staniloae, este crestinesc , dumnezeiesc , ca cei care vad cum se prapadesc fratii nostri , oamenii , sa nu asteptam ca ei sa ne ceara ajutorul , ci sa facem ce putem , cat putem ,in virtutea iubirii cu care ne-a inzestrat Dumnezeu , sa recunoastem in fiecare om , un frate .
Nu suntem mai buni ca altii , daca nu iubim mai mult . Iar prin iubire , fata lumii se va schimba.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

12/02/2014

Autor: simona