Prima pagina » Petitii online » Alt viitor mai bun pentru Steaua!

Petitie: "Alt viitor mai bun pentru Steaua!"

Sunteti satui de situatia in care a ajuns clubul? Ar trebui ca toti cei care iubim Steaua si o sustinem sa facem ceva pentru acest club care de-a lungul anilor ne-a adus multe satisfactii. Nu v-ati saturat de aceasta situatie penibila in care a ajuns clubul? De 5 ani de zile, de cand este actuala conducere, legendele Stelei au fost "calcate in picioare" (Gica Hagi - cel mai bun fotbalist roman din istorie, Marius Lacatus - un adevarat idol pentru noi toti, Emeric Ienei - antrenorul care a adus Cupa Campionilor in vitrina clubului, si multi altii care iubesc acest club). Nu v-ati saturat sa ne luptam pentru locul 2, ceva ce pana acum 5 ani era inadmisibil. Un club ca Steaua sa se lupte pentru locul 2? Eu unul sunt satul de aceasta situatie in care a ajuns Steaua, daca si voi v-ati saturat, semnati aceasta petitie pentru un viitor mai bun al Stelei! Cu totii vom reusi sa inlaturam actuala conducere.

22/09/2009

Destinatar: tuturor stelistilor din lume
Categorie: Sport.