Comentarii "Impotriva reducerii concediului maternal de la 24 luni la 18 luni", pagina 2

Pagina 2/2 1 2
Sorin (12 Decembrie 2012, 17:56)
citesc si ma minunez
Daca tot vor sa reduca acest lucru sa o faca dar cu conditia sa stai 18 luni acasa cu 85 % din salariu. Este o idee. Citesc si ma minunez de comentariilor unor persoane frustrate ca sa nu zic cuvintele gen Re____ sau Id _____,.
Ii intreb pe cei care tot scriu ca femeile doresc sa stea acasa cat mai mult pe banii bugetului , stiu care este cea mai importanta perioada din ciclul vietii? si mai stiu importanta mamei in primii ani ai copilului? si cand au loc cele mai multe acumulari privind deprinderile de viata? Daca nu cunosteti si va dati cu parerea ca niste prosti cititi va rog orice carti gen Psihologia Dezv Copilului, un autor ar fi Ana Munteanu sau mergeti la orele de psihologie de pe la diverse facultati de psihologir, orele privind psihologia varstelor, etc.
Si ii mai intreb pe cei care vb aiurea daca au idee de ceea ce ofera societatea in materie de servicii pentru copilul 0-2 ani? nimic, eventual niste crese suprapopulate sau gradinite cu program prelungit unde o educatoare are grija de 30 copii, poate sa faca fata ? sau sa ofere ceea ce ar trebui oferit copilului atentie, educatie, afectivitate?
Mai va intreb ca suntem in Comunitatea Europeana au idee de serviivile de acolo, de serviciile sociale? de suma care se acorda ca alocatie pentru copil? ca tot vrem sa fim in comunitate si europeni.
In incheiere citez doar atat dintr-un mare scriitor , Multi doamne dar prosti "
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cazan Daniela Alunita (24 Decembrie 2010, 09:20)
Un copil dorit de 11 ani, obtinut cu eforturi...
Un copil dorit de 11 ani, obtinut cu eforturi uriase, fara bunici care sa-l poata creste si in lipsa unor crese unde sa ai certitudinea ca e bine ingrijit....il pot lasa singir acasa la 'venerabila' varsta de 1 an pentru ca eu trebuie sa ma intorc la servici?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
bine (1 Iunie 2016, 12:10)
bine
da la cat mai multi bani nemunciti. Vrem ca toti rromii sa primeasca 85% din salariu si sa ne binecuvanteze cu multi multi romani.

Si sa arda in iad toti copiii de romani care nu vor mai fi nascuti fiincda parintii platesc taxe mai mari datorita legii asteia.
Pagina 2/2 1 2