Prima pagina » Petitii online » Stop Jefuirii Tarii prin OMV si Tradatorii Asociati

Petitie: "Stop Jefuirii Tarii prin OMV si Tradatorii Asociati"

Solicitam: Stop Jefuirii Tarii prin OMV si Tradatorii Asociati

Dupa lovitura antiromaneasca din Decembrie 1989 poporul roman este supus la un experiment de genocid cu scopul eliminarii stapanilor milenari, si acapararea facila, fara armata de invazie, a intregului spatiu romanesc. Depopularea accelerata este cauzata de starea economica paupera a majoritatii populatiei care conduce in final la moarte prematura, diminuarea nasterilor si fortarea a milioane de romani tineri si activi sa paraseasca tara, fara speranta de intoarcere, devenind slugi pe meleaguri straine. De multi ani deja sporul demografic este negativ, si descreste in continuare vertiginos, Romania pierzand milioane de romani! La polul opus cateva mii de indivizi fara scrupule au devenit multi milionari in euro, detin vile si masini sfidatoare, etc. Mare parte din acestia au pradat direct sau indirect avutia nationala, bugetul tarii si chiar mai grav au acceptat rolul de tradatori, executanti ai marilor "rechini internationali" care s-au napustit de 22 ani asupra tarii.
Acum se vede de ce a fost desfiintata armata prin mituirea militarilor cu zeci de salarii pentru a nu se revolta si sa accepte pensionarea prematura. Sistemul de aparare al tarii a fost distrus, armata fiind redusa la zeci de mii de asa numiti soldati "profesionisti". Unii dintre acestia momiti cu numai 2000$ pe luna, fara speranta de viitor acasa, accepta sa plece in teatrele de razboi ca Afganistan, Irak, Kosovo, pentru interese straine de neamul romanesc. Unii isi lasa pe viata familiile indoliate prin jertfa lor de sange. Generali propagandisti aparuti peste noapte le organizeaza ultima ceremonie! Intre timp poporul pe care trebuie sa-l apere agonizeaza in propria tara!
De starea pauepera a majoritatii sunt responsabili toti guvernantii din ultimii 22 ani.
Deoarece in prezent (de ultimii ani nu mai este cazul sa vorbim) preturile la toate cresc substantial, dar salariile, pensiile, alocatiile, etc.,nu mai cresc de cativa ani (ba chiar au fost retezate), puterea de cumparare s-a degradat grav la majoritatea populatiei. Toate acestea au legatura si cu jaful pe resursele strategice precum petrol, gaz, energie, etc.
Acest jaf trebuie curmat cat mai repede pana nu este prea tarziu!
Un razboi fratricid ar fi cea mai mare crima la care este impins acest popor de catre responsabilii genocidului din ultimii 22 ani.
Dau mai jos un exemplu legat de jaful OMV complice la genocidul aplicat poporului roman. Afirm ca presa scrisa si audio-vizuala care dupa 1989 s-a tot declarat libera si independenta a tacut (la timpul in care nu trebuia sa taca) din nepasare sau din complicitate.
Bazele "legale" ale acestor mari jafuri strategice pe Romania au fost puse inca din ultimile 3 zile ale lui 1997 cand romanii se preocupau de intampinarea noului an molesiti de "ghiftuiala" Craciunului sau de 8 ani de isterie si manipulare dupa lovitura antiromaneasca din Decembrie 1989 cand pe LAMBADA strigau: "OLE, OLE, Ceausescu nu mai e"! Bine c-au venit "salvatorii" Iliescu, Brucan, Roman, etc. si ne-au scapat de dictator!
Dupa evaluari de rezerve, profituri, valoare, etc. (facute de catre firme straine platite cu zeci de milioane de dolari tot de catre statul roman care nu cred c-a primit nici macar evaluarea reala), negocierile pe contract cu firma OMV au inceput prin 2003 cand pretul titeiului brut era de 30$/baril (aproximativ 159 litri). Contractul a avut ca reper acest pret dar a fost semnat in 2004 cand pretul barilului se dublase in numai un an!. Desigur ca, spre deosebire de partea romana, firma OMV a avut cunostinta de diverse prognoze privind evolutia preturilor etc., si a conceput un contract "beton" pentru a nu putea fi reziliat prematur de partea romana decat dupa despagubiri descurajante. Pentru disiparea raspunderii, marii "actori", au considerat ca le trebuie o lege de aprobare a unui contract secretizat. Culmea in aceasta lege nu apar si desigur ca parlamentarii n-au cunoscut nici macar datele de inregistrare contract! Vorbim de Legea nr.555/2.12.2004 prin care toti parlamentarii care nu s-au opus la votarea ei sunt complici la acest jaf legalizat de neimaginat derulabil pe o perioada de cel putin 30 ani.
Numai valoarea mijloacelor fixe implicate in tranzactia cu OMV este de circa 7 miliarde euro deci de 10 ori mai mult decat ceea ce se spune ca ne-a dat OMV. Numai pe consultanta pe privatizare guvernantii au platit la firme internationale zeci daca nu chiar sute de milioane de dolari!
Deosebit de semnificativ este faptul ca, imediat dupa lovitura antiromaneasca din decembrie 1989, printre multiplele actiuni de subminare a statului roman pe care le-a dirijat, expremierul Petre Roman a ordonat estomparea extractiei de petrol, prin inchiderea sau abandonarea a circa 16000 de sonde. Estomparea programata a avut imediat consecinte negative si pe termen scurt asupra Romaniei. In 2002 totul incepea sa se vada clar ca Roman a blocat extractia pentru a conserva rezervele destinate jafului de dupa 2004! Se vede clar ca acesta a fost programat cu plan si din timp. De atunci au pregatit momentul unui jaf legal prin
legi/ordonante/HG-uri precum si prin "anestezierea" populatiei.
Desi secretizat, s-a aflat ca redeventele de care beneficiaza statul roman sunt derizorii, circa 6%! Dar, culmea, acest procent ridicol se aplica la asa zisul profit obtinut de OMV. Insa mai toti marii "rechini internationali" cu afaceri in Romania, in fiecare an isi "mistifica" profitul, bazati pe lipsa unor legi adecvate (de temperare a naravurilor de hoti legali si cu cravata), sau pe lacunele strecurate intentionat in legislatie. Acestia pot sa faca profitul oricat de mic si sa-si transfere nestingherit, in afara Romaniei, mare parte din profitul real si nedeclarat. Iata un calcul pe 2011 pentru care OMV sustine c-a avut un profit de circa 800 milioane euro. Rezulta ca statului roman i-ar reveni circa 48 milioane, un nimica! Astfel ne miram de ce saracim cu fiecare zi ce trece, de ce explodeaza toate preturile si se prabuseste orice initiativa sau speranta a romanului de a demara ceva in agricultura unde milioane de hectare sunt de zeci de ani in paragina, etc. Explozia pretului la benzina si motorina o resimt direct toti cumparatorii de la pompa si indirect fiecare dintre noi cand cumparam bunuri sau servicii care se scumpesc inevitabil daca implica cumva un consum (pe transport sau pe alte activitati) din derivatele din titei!
Ca sa intelegem crima, ar trebui sa vedem statisticile (prezentate in dosarul cauzei mentionat mai jos) pe o jumatate de secol pe Romania si politica principalelor tari din lume producatoare/consumatoare privind petrolul si criza energetica mondiala.
La semnarea televizata a contractului, expremierul Adrian Nastase are curajul sa declare in fata romanilor infometati, desigur pentru a se "gudura" la picioarele omologului austriac cam asa: "cine controleaza PETROM stapaneste ROMANIA".
La iesirea dintr-o astfel de emisie altii l-ar fi executat pe loc pentru inalta tradare!
-----------------------------
Dar noi nu suntem ca sarbii care, in fata sediului guvernului, l-au executat pe premierul lor Zoran Djindjici numai pentru faptul ca nu a respectat ceea ce convenise cu Presedintele Serbiei Vojislav Kostunica, anume, ca fostul lor presedintele Slobodan Milosevici (bun sau rau cum a fost pentru sarbi) sa nu fie extradat (cum cereau ultimativ puterile straine care amenintau din nou Serbia) si sa fie judecat in tara. Numai ca pe 28 iunie 2001, Milosevici a fost predat pe ascuns tribunalului de la HAGA! Dupa 5 ani de detentie si proces in care acesta s-a aparat singur, pe 11 martie 2006, cu numai doua zile înaintea verdictului, Milosevici, a fost gasit mort în celula sa.
-----------------------------
Ce sa mai spunem de noi care am permis (foarte multi chiar ne-am bucurat) ca, alogeni precum Voican, Brucan, Roman, Iliescu,etc., sa decida sau sa participe la executia lui Nicolae Ceausescu in ziua de Craciun pe false motive de subminare a economiei nationale, genocid,etc.!
Ce sa mai spunem c-am permis sa fie distrusa tara si sa ne fie preluate aproape gratis bogatii strategice, intreprinderi strategice si mai mult decat profitabile!
Imediat dupa semnarea contractului cu OMV, la inceputul lui 2005 OMV a inceput procesul de escaladare a pretului la derivatele din petrol cu consecinte catastrofale pentru dezvoltarea tarii si degradarea vietii romanului. Decidentii OMV accelerau prin pedala pretului pentru ca din primul an ca proprietar sa-si recupereze asa-zisa investitie! Intuind pericolul unei revolte populare iminente, au fost temperati, pentru un timp, probabil de catre proaspatul presedinte al Romaniei care a promis si desecretizarea contractului care nu s-a mai produs nici pana azi!
Culmea, in comunicatele de presa scrisa/audio/video, cresterea preturilor era pusa permanent numai pe seama PETROM! Aceasta politica de ascundere OMV a fost continuata din 2005 si pana in prezent, lucru lesne de inteles!
Cu tot discomfortul produs mai trebuie sa spunem ceva. Legat de jaful OMV in perioada 7.10.2004 - 22.03.2006 s-a derulat un proces pentru anularea contractului cu OMV care a necesitat si un "dialog" (inclusiv pe desecretizare) cu institutiile implicate in acest act de tradare nationala, anume: Guvern, Petrom, OMV, Presedinte, Parlament, Comisii din Parlament, etc. Ca urmare am fost amenintat cu moartea, am fost lasat fara unica sursa de existenta salariul si asa de mizerie, etc.
Desi am semnalat subiectul unora din presa, absolut nimeni nu s-a aratat interesat si astfel nu a fost scris nici macar un rand despre existenta acestui proces de anulare contract deschis impotriva Guvernului, Petrom-ului si OMV-ului.
Salariati din serviciile secrete sau din Consilul Suprem de Aparare a tarii au fost "remunerati", pentru a face "liniste" in presa pe acest subiect!
Acum, la opt ani de la acest jaf strategic de neimaginat, apar pe ecran unii "viteji" care sunt "afectati" de ceea ce, inca, suporta poporul roman decimat in ultimii 22 ani!
Nu ne-am permis avocat. In schimb OMV si PETROM au angajat o firma de avocatura "internationala" care a trimis pe Calin Zamfirescu (se pare sau coincidenta de nume cu socrul actualului ministru al Justitiei, Catalin Predoiu care participa ulterior la crearea unei firme mixte).
Culmea, Guvernul Romaniei si Petrom-ul au copiat intampinarile de la OMV!
Termenul de recurs fiind neasteptat de 5 zile de la pronuntare de care am luat la cunostiinta abia in a patra zi m-am decis sa depun recurs de unul singur.
Instanta CAB a mentinut sentinta TMB cu toate ca am prezentat raspunsuri edificatoare de la "autoritati" cu refuzul de a ne prezenta contractul.
Ma intreb care ar fi fost consecintele daca cele trei judecatoare nu s-ar fi grabit sa inchida cazul si ar fi solicitat intimatilor prezentarea contractului in instanta pentru o judecare corecta a acestui caz de importanta nationala?
Dosarul cauzei (circa 200 pagini) contine date socante privind acest jaf.
1. Nr.11276/Sectia6-TMB/7.10.2004 Sentinta Comerciala Nr.3549/12.09.2005
Respingere actiune pe motiv ca nu am prezentat instantei un contract secretizat pe care nu l-au vazut nici macar presedintii Comisiilor de Privatizare din Camera Deputatilor P.R. si din Senat P.R. Elocventa este cererea nr.4202/30.09.2005/Com. Privatizare din CD-PR si raspunsul Nr.21/336/06.10.2005 semnat de catre presedintele Dl. Mihai Tudose: " ... din pacate, nu va putem da un raspuns favorabil, acest contract, inclusiv anexele acestuia, dupa cum am aflat si noi, prin intermediul presei, fiind secretizate".
2. Nr.5379/Sectia6-CAB/16.09.2005 Decizia Comerciala Nr.1171 R/22.03.2006, mentine Sentinta TMB
Detalii legislative ale unor mari jafuri printre care se afla PETROM:

1. OUG nr.88/23-Dec-1997, MO nr.381/29-Dec-1997 privind privatizarea societatilor comerciale care stipuleaza ca FPS sa fie exclus de la controlul Curtii de Conturi;
2. HG nr.168/25-Mar-1998, MO nr.128/27-Mar-1998. Stipuleaza ca 35% din încasarile anuale sa fie cheltuite pentru dezvoltarea, modernizarea productiei de titei si gaze naturale, transport si distributie petroliera. Este HG-ul de "scoaterea din hibernare", si inzestrei "miresei" timp de cativa ani pana la "rapirea" ei din 2004.
3. HG. nr.556/30-Mai-2002, MO nr.405/12-Iun-2002. Legat de programul PSAL II convenit cu Banca Mondiala. In anexa 2 sunt numite dupa importanta cele 6 societati strategice supuse primului mare jaf international: PETROM, DISTRIGAZ SUD, DISTRIGAZ NORD, ELECTRICA, ELECTRICA DOBROGEA, ELECTRICA BANAT.
4. HG nr.924/14-Aug-2003, MO nr.606/26-Aug-2003. Aproba suplimentarea serviciilor de consultanta pentru privatizarea PETROM. Stabileste consultantul format din Credit Suisse First Boston (Europe) Limited si ING Bank NV London Branch platite cu zeci daca nu chiar sute de milioane dolari.
5. HG. nr.1090/8-Iul-2004, MO nr.650/19-Iul-2004, aproba semnarea contractului de privatizare PETROM, si inca un bonus gras pentru consultanti carora li s-a prelungit contractul cu un an.
6. Legea nr.555/2.12.2004, MO nr.1148/6-Dec-2004 prin care se aproba parlamentar contractul cu OMV, pentru a disipa responsabilitatea marilor "actori". Toti acei parlamentari care nu s-au opus prin vot acestui jaf sunt complici tradatori de tara. Culmea in aceasta lege nu apar nici macar datele de inregistrare contract de jefuire pe decenii a tarii!
Solicitam: Stop Jefuirii Tarii prin OMV si Tradatorii Asociati
5 Martie 2012