Prima pagina » Petitii online » Puneti potera pe ei, domnule Poteras !

Petitie: "Puneti potera pe ei, domnule Poteras !"

Domnule Primar al Sectorului 6,

Va rog sa luati la cunostinta ca, in ciuda crizei financiare atent gestionata de partidul dumneavoastra, niste investitori bronzati au deschis un club in incinta strandului Dambovita. Nu. Nu un club de lectura. Un club de noapte. In aer liber. Daca va mai vedeti cu dansii va rugam sa le transmiteti felicitarile mele. Au riscat, insa probabil o sa si castige. E-adevarat, clubul lor e foarte aproape de intreaga zona rezidentiala cuprinsa intre strandul Dambovita si Piata Crangasi. Sute de case, mii de oameni care nu se mai pot odihni in noptile de weekend.
Dar este un pret mult prea mic in comparatie cu ce ofera acest club cocalarilor din intreg Bucurestiul. Nu numai celor betivi si drogati, si cocalarilor obisnuiti, de buna credinta.
Club Maxx este numele lui, meritat. Muzica e data la maxim. Vibratiile la fel.
Pentru ca nu m-am recuperat inca de socul provocat de cele doua nopti nedormite de weekendul trecut ( 9-11 iulie ), as dori, asa, mai pe ocolite, sa va adresez urmatoarea rugaminte : PUNETI POTERA PE EI, DOMNULE POTERAS ! si inchideti-le rapid cortul.
Pentru ca da, chiar cu cortul au venit.

Un cetatean caruia tocmai i-ati crescut impozitul pe casa din Crangasi.

13/07/2010

Destinatar: Domnului primar al sectorului 6, Bucuresti