Prima pagina » Petitii online » Un partid al cetenilor nemultumiti de actualele partide

Petitie: "Un partid al cetenilor nemultumiti de actualele partide"

Doresc sa infiintez Partidul Poporului - al celor nemultumiti de actualele partide, de coruptie, justitie, politie.
Programul partidului:
1. vom introduce legea 18 cu controlarea tuturor averilor si confiscarea celor nejustificate.
2. confiscarea bogatiilor tarii instrainate : Sidex Galati, petrolul tarii, agricultura, apele minerale, terenuri si spatii din orase..... consideram ca s-au vandut ilegal deoarece in campania electorala (contractul lor cu cetatenii) nu s-a spus niciodata ca ne vor vinde bogatiile si nu s-a facut nici un referendum sa ne intrebe daca suntem sau nu de acord
3. pedepsirea politicienilor care au distrus, tradat si jefuit tara .
4. curatarea strazilor de infractori fie tigani, fie romani si organizarea de noi concursuri in justitie si politie.
4. curatenia oraselor si strangerea cainilor vagabonzi de pe strazi ,ducerea lor in adaposturi si hraniti cu resturi alimentare de la restaurante ,pizzerii....in felul acesta nici nu mai mor de foame pe strazi si nici nu mai musca pe nimeni.
5. vom pune o mica taxa fiecarui cetatean din care vom plati operatile si tratementele cetatenilor care sunt grav bolnavi si au nevoie de bani pt operatii scumpe (punem viata pe primul plan, nu se stie cand ne vine si noua randul)
6. interzicerea ONG-urilor , vezi Protectia Animalelor , Protectia Copilului , colectare de fonduri pt nu stiu ce casa de copii sau bolnavi...... pt ca majoritatea sunt niste escroci si isi opresc banii pt ei, in schimb vom face niste ONG-uri de stat credibile in locul celor existente.
7. vom face o asociatie impotriva abuzurilor de orice fel, iar daca o anumita persoana din politie, justitie, patron....va avea mai multe reclamatii atunci impotriva lui se va demara o ancheta amanuntita.
8. vom construi supermarketuri si fabrici romanesti in care vom vinde doar alimente romanesti, mai ales fructe si legume in felul acesta vom manca mancare sanatoasa si vom ajuta taranii romani si fermierii sa supravietuiasca , la ora actuala banii nostrii pleaca in Germania si alte tari dar daca facem supermarketuri romanesti se vor intoarce tot la noi, in drumuri, spitale, scoli......
9. vom rupe toate contractele cu firmele actuale care fac autostrazi si drumuri si vom face in fiecare oras o firma care sa apartina primariei si sa nu mai platim tot felul de escroci care fac drumuri de mantuiala pe o gramada de bani
9. consilierii fiecarui oras sa fie independenti politic si alesi din fiecare zona a orasului de catre cetenii din zona respectiva.
10 . sprijinirea legii Cojocaru (vezi otv de luni pana vineri la ora 16.30 emisiunea lui Tudor Barbu) sau www.variantacojocaru.ro restul mai continuati voi cu propuneri ...de mentionat ca acest partid nu e al meu si nu poate fi infiintat decat cu ajutorul vostru iar eu la fel ca si voi voi fi un simplu fondator ....de mentionat ca nu vom face nici o alianta cu vreun partid din actualele existente si nici nu vom primi membrii de partid cu atat mai putin ii vom pune candidati pe listele partidului nostru ..... astept sa intrati pe e mailul meu si pe id si sa spuneti din ce oras sunteti sa va fac legatura unii cu alti care sunteti din acelas oras ca sa formam mici grupuri in care sa ne organizam
iovalintm@yahoo.com este id ul si e mailul meu , sunt din Timisoara

08/06/2010

Autor: