Prima pagina » Petitii online » Impotriva indemnizatiilor incasate de revolutionari din banii nostrii

Petitie: "Impotriva indemnizatiilor incasate de revolutionari din banii nostrii"

Nu sunt de acord sa platesc impozit,iar banii pe care eu ii dau la stat sa ajunga la tot felul de indivizi care se dau drept revolutionari si au acte in acest sens-acte pe care le-au obtinut pe tot felul de cai legale sau ilegale.Revolutionarii au tot felul de drepturi pe care oamenii de rand nu le au- indemnizatii,transport gratuit,scutire de impozit,pamanturi.Avind in vedere ca tara noastra este asa de saraca-nu sunt de acord ca anumiti oameni sa beneficieze de asa de multe facilitati din banii nostrii.De asemenea nu sunt de acord cu faptul ca Guvernul actual al Romaniei nu a luat masuri ca sa stopeze aceasta ipocrizie a fostelor guverne .Nu mai este forta de munca in tara-in loc de a stimula cu fonduri muncitorii,Guvernul da bani la revolutionarii care l-au adus pe Iliescu la putere.Nu se mai poate asa ceva ,un revolutionar ia la ora actuala 1700 ron-deci 17 miloane,sunt oameni care au lucrat 35-40 de ani si nu iau decat jumatate sau nici atata.VA INTREB DOMNILOR CARE CONDUCETI TARA, PANA CAND ?

24/06/2008

Destinatar: Guvernul Romaniei