Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Salveaza Muzeul Aviatiei
image

Petitie: "Salveaza Muzeul Aviatiei"

Facebook share

Muzeul Aviatiei este in pragul colapsului, Consiliul Local al Sectorului 2, recte Dl primar Ontanu, a emis o HOTARARE pentru a cere Guvernului trecerea imobilului si terenului pe care se afla muzeul din administrarea Ministerului Apararii Nationale in administratia Domeniului Public sector 2 pentru constructia de locuinte tip ANL.
Va rog, fiecare cu relatiile sale, presa, televiziunea sa incercam sa oprim distrugerea acestui patrimoniu de cultura. Aerodromul Pipera este in administratia MAN din 1915 cand a fost infiintat. Daca va fi din nou mutat, acest patrimoniu se va distruge, nu vor mai fi bani de reamenajare, va deveni un depozit al memoriei Aeronauticii Romane.
Opune-te acestei aberante decizii prin care asa zisele locuinte pentru cetatenii defavorizatii sunt atribuite celor care au relatii si putere. Nu-i lasa sa transforme muzeele istoriei in vile cu piscina si sala de biliard! Cinsteste-ti inaintasii oferindu-le un loc in care sa ramane cunoscuti generatiilor ce vor urma. Primarii, ministrii si parlamentarii trec, istoria trebuie sa ramana.

20/04/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 07/09/2010
http://www.sursadestiri.ro/muzeul-aviatiei-va-fi-redus-la-jumatate-pentru-a-face-loc-unui-cartier-de-blocuri-s041673456.html

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =