Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Lege pentru reglementarea distributiei de pliante
image

Petitie: "Lege pentru reglementarea distributiei de pliante"

Facebook share

Dorim promovarea unei legi care sa restrictioneze si sa reglementeze distribuirea pliantelor , revistelor , cataloagelor sau brosurilor promotionale.

Orice locuitor al marilor orase isi gaseste in ultima perioada casuta postala plina de zeci de pliante care ii sunt distribuite fara ca el sa isi fi dat consimtamantul pentru aceasta.

Suntem bombardati zilnic de zeci de oferte, cutiile postale sunt infundate cu aceste hartii , pierdem vremea sortand in fiecare dimineata scrisorile cu adevart importante de aceste gunoaie. Zeci de arbori sunt taiati in fiecare zi doar pentru a satisface aceasta industrie , tone intregi de hartie sunt aruncate direct la cos fara ca nimanui sa ii fi folosit la ceva.

In ultima vreme aceste actiuni au inceput sa aiba efecte secundare periculoase , hotii putand sa identifice imediat locuintele unde cineva lipseste de 3 zile dupa maldarul de pliante din cutia postala sau dupa pliantele care atarna de clanta usii de la apartament.

Mai mult acesti distribuitori de pliante au facut rost zeci de chei pentru usile blocurilor sau stiu codurile de acces in scara si de aici pana la a te trezi cu indivizi dubiosi la intrarea in lift e doar o problema de timp.

Mai mult aceste pliante ne sunt distribuite ILEGAL atata timp cat nu ne-am dat acceptul scris pentru a primi astfel de mesaje publicitare.

De accea cerem Parlamentului Romaniei sa reglementeze printr-o lege desfasurarea acestor activitati.

26/08/2011

Autor: Asociatia Romana pentru Normalitate
Destinatar: Parlamentul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =