Prima pagina » Petitii online » Demiterea din functie a presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannnis!

Petitie: "Demiterea din functie a presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannnis!"

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a fost gasit vinovat de Curtea de Apel de la Brasov pentru ca a semnat in fals obtinerea unui imobil din Sibiu. In aceste conditii domnia sa este incompatibil cu functia pe care o detine de Presedinte al Romaniei! Un presedinte trebuie sa fie integru, sincer si un exemplu pentru poporul pe care il conduce! In conditii normale domnia sa ar fi trebuit sa-si dea demisia din functia pe care o detine si sa-si ceara scuze poporului roman mai ales celor care au votat pentru domnia sa in Noiembrie 2014. Ce credibilitate mai are un presedinte in lupta impotriva coruptiei, cand a fost dovedit de Justitie ca a incalcat legea? Ce credibilitate mai are un presedinte pe plan extern care a fost gasit vinovat de Justitie, pentru ca a semnat in fals obtinerea unui imobil? Ca cetatean al Romaniei sunt obligat sa fac aceasta petitie pentru a apara imaginea Romaniei in lume. Desemeni, domnia sa se face vinovat de punerea in pericol a securitatii nationale si a omului de rand pe strada prin aducerea de refugiati ne-scrutinizati in Romania! Refuzul de a se consulta cu populatia in decizii cheie pentru viitorul tarii il face inca odata incompatibil pentru aceasta functie. Acest demers nu are un suport politic si este adresata tuturor romanilor indiferent de culoarea lor politica care isi iubesc tara!

19/11/2015

Categorie: Politica.