Prima pagina » Petitii online » Pasarele pietonale pentru decongestionarea traficului in Busteni si Comarnic

Petitie: "Pasarele pietonale pentru decongestionarea traficului in Busteni si Comarnic"

Traficul pe Valea Prahovei este foarte greu si ingreunat din cauza trecerilor de pietoni din localitatile Busteni si Comarnic. Cozile de masini se intind pe kilometri intregi din cauza acestor treceri de pietoni. Dupa ce se depaseste trecerea de pietoni de la Busteni din dreptul pietei si a magazinului Costila traficul se decongestioneaza substantial in mod evident si se ingreuneaza si se aglomereaza iar in zona trecerilor de pietoni Comarnic. Toate aceste probleme de trafic pot fi rezolvate cu maxim 4 pasarele pietonale ce permit trecerea pietonilor peste drumul national fara a mai fi necesara oprirea masinilor si se evita astfel congestionarea pe kilometri intregi a traficului, investitia fiind minima si oferind eficienta maxima. Sunt convins ca aceste pasarele sunt o solutie perfecta. Va multumesc !

01/12/2009

Destinatar: Primaria Busteni si primaria Comarnic