Prima pagina » Petitii online » Nu vrem modificarea Constitutiei de catre actualul Parlament!!!

Petitie: "Nu vrem modificarea Constitutiei de catre actualul Parlament!!!"

Victor Viorel Ponta declara imperativ "Vreau modificarea Constituţiei în 2013". Este clar ca se doreste O REPUBLICA PARLAMENTARA, ba mai mult o MONARHIE PARLAMENTARA. Scopul de asemenea este extrem de predictibil si anume subordonarea tuturor insitutiilor inclusiv (SI CEL MAI IMPORTANT), SUBORDONAREA JUSTITIEI, STRANGULAREA EI!
Este momentul sa intelegem ca NOI SUNTEM CEI CARE DECIDEM SI NU O MEGA-GASCA DE POLITICIENI CU DOSARE PENALE.
Sa nu uitam ca a existat un REFERENDUM prin care romanii au raspuns DA, formarii unui PARLAMENT UNICAMERAL in componenta caruia sa nu intre mai mult de 300 de parlamentari.
Ii aduc la cunostiinta stimabilului premier ca, domnia sa este SUBORDONATUL CETATENILOR si nu viceversa. In concluzie NOI DECIDEM.
Eu spun un NU categoric. Voi fi de acord in momentul in care se va recunoaste oficial ca Teza de Doctorat "CURTEA PENALA INTERNATIONALA" sustinuta in anul 2003, la Facultatea de Drept Bucuresti de catre Domnul Victor Ponta, incalca principiile eticii, integritatii si bunei conduite in activitatea de cercetare.
Sursa :http://www.unibuc.ro/n/organizare/Comisiile_subordonate_Consiliului_de_Administratie.php

05/01/2013

Autor: