Prima pagina » Petitii online » Măsuri drastice împotriva firmei RCS&RDS pentru abuzul de a elimina Antena 1, Antena 2 şi Antena 3 din gril...

Petitie: "Măsuri drastice împotriva firmei RCS&RDS pentru abuzul de a elimina Antena 1, Antena 2 şi Antena 3 din grila de programe a DIGI TV"

Către
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi
Consiliul Naţional al Audio-Vizualului

În noaptea dintre 19.04.2012 spre 20.04.2012, firma RCS&RDS a comis abuzul de a elimina, programele TV, Antena 1 şi Antena 3 + Euforia TV din grila de programe a DIGI TV, fără a anunţa, în prealabil, abonaţii de această măsură. Nu este pentru prima oară când RCS&RDS comite un astfel de abuz, dat fiind faptul că, în urmă cu câteva luni şi tot fără să anunţe abonaţii, au eliminat programul Antena 2. Pentru firma RCS&RDS nu a contat că are contracte încheiate cu mii, dacă nu zeci de mii de abonaţi, care au optat pentru pachete de programe care includ şi programele TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 şi Euforia TV.
Considerăm acţiunea RCS&RDS ca fiind un abuz şi o bătaie de joc la adresa abonaţilor, din ţară şi străinătate, şi solicităm sancţiuni drastice împotriva firmei RCS&RDS şi, ca despăgubire morală faţă de miile de abonaţi victime ale abuzului RCS&RDS, firma RCS&RDS să fie obligată să reintroducă programele TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 şi Euforia TV şi să încheie contractul cu INTACT MEDIA GROUP la preţul cerut de acesta. În caz contrar să i se aplice sancţiunea de a i se retrage dreptul de retransmisie, prin satelit, a programelor TV, drept pentru care semnăm această petiţie.

21/04/2012

Autor:
Destinatar: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi Consiliul Naţional al Audio-Vizualului
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 23/04/2012