Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Proces împotriva înființării Muzeului Ilegal al Holocaustului în locul Pinacotecii Municipiului Bucureșt...
image

Petitie: "Proces împotriva înființării Muzeului Ilegal al Holocaustului în locul Pinacotecii Municipiului București"

Facebook share

Este vorba despre un atentat la adresa culturii Bucureștiului, a Democrației și a Legii.

În 2013, Primăria Bucureștiului a achiziționat o clădire în valoare de 14 mil de euro, cu motivul că este necesară pentru a expune cea mai mare colecție bucureșteană de artă, care se numește Pinacoteca Municipiului București. Aceasta conține peste 5,500 de obiecte de o valoare imensă, cumpărate de Primărie sau primite donație în ultimii 80 de ani, care în prezent sunt depozitate în condiții improprii, supuse degradării, furtului sau înlocuirii cu copii. Clădirea, care prin cumpărare a devenit proprietate a bucureștenilor, este una dintre cele mai frumoase din București, monument istoric, este situată vis-a-vis de Banca Națională și are un nume de referință: Palatul Dacia-România, pentru că chiar este un palat!

Numai că, între timp, au pus ochii pe ea organizațiile evreiești din SUA, care au jucat pe degete politicienii români pentru a primi dreptul de a o folosi și a o transforma într-un muzeul al holocaustului evreilor, pe termen nedefinit!

Au intervenit la președintele României, Johannis, ca să tacă, au intervenit la primul ministru Dacian Cioloș, ca să le dea o hotărâre de guvern dedicată, au demonstrat că au sub ascultarea lor președinții tuturor partidelor, de la PSD până la USR, cu simbolul corupției-Dragnea braț la braț cu cel al anticorupției-Nicușor Dan, cu naționalistul Bogdan Diaconu de mână cu iredentistul Marko Bela, astfel încât să nu existe nicio voce politică împotrivă și membrii tuturor partidelor să voteze obedient orice hotărâre necesară înlocuirii Pinacotecii cu un muzeu al holocaustului.

Au ordonat tăcerea tuturor ong-urilor și activiștilor civici, luptători anti-corupție și apărători ai Democrației, de la ActiveWatch-ul lui Mircea Toma și ”RomâniaCurată” a Alinei Mungiu-Pippidi, până la ultimul protestatar #Rezist din Piața Victoriei.

Și, cel mai grav, au cumpărat tăcerea întregii prese, de la Adevărul până la Can-Can, de la HotNews până la Kamikaze, dar și a spectrului complet de formatori de opinie de pe FaceBook, de la ”progresiștii” Vice până la Șerban Suru, astfel încât acest subiect să nu existe! Adică Primăria Bucureștiului aruncă la gunoi proiectul cultural interbelic al Pinacotecii și oferă pe tavă pentru un muzeu al holocaustului, gratuit și pentru totdeauna, o clădire monument de 14 milioane de euro, printr-o procedură fulgerătoare și împănată cu ilegalități, și absolut nimeni nu suflă o vorbă!

24/05/2018

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =