Prima pagina » Petitii online » Sa scoatem PSD inafara legii, PSD=partid anulat capii judecati pentru subminarea puterii de stat si genocid.

Petitie: "Sa scoatem PSD inafara legii, PSD=partid anulat capii judecati pentru subminarea puterii de stat si genocid."

NICIO TARA DIN EUROPA NU A PROMOVAT SI MENTINUT COMUNISMUL CA ROMANIA.TOATE TARILE DE LA CADEREA ZIDULUI IN BERLIN A ERADICAT COMUNISMUL PRIN SCOATEREA INAFARA LEGII SI ERADICAREA LUI.DOAR IN ROMANIA A RAMAS SI SA MARIT DE LA AN LA AN PANA A SUFOCAT TOATA ROMANIA SI VIATA ROMANILOR CINSTITI.ROMANI SATUI DE NEOCOMUNISM,MINCIUNI,JAF,DISTRUGERE,VANZARE,OROPSIRE,SUBJUGARE,DEZBINARE,URA INTRE CETATENI HAIDETI SA TERMINAM PENTRU TOTDEAUNA CU ACEASTA CLASA POLITICA SI MEBRII EI CARE AU MIGRAT SI INFESTAT SI CELELALTE PARTIDE POLITICE. ROG SA SEMNEZE ACEASTA PETITIE CINE E DE ACORD CU CELE MENTIONATE IN EA.CINE NU E DE ACORD SA SE ABTINA DE LA COMENTARII NICI SA NU CITEASCA.

15/01/2017

Autor: Belu Petru