Prima pagina » Petitii online » Nu avem dreptul sa omoram! "Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet". Pitagora

Petitie: "Nu avem dreptul sa omoram! "Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet". Pitagora"

"Viata este tot viata – chiar daca este intr-o pisica, intr-un caine sau intr-om. Nu este nici o diferenta intre o pisica si un om. Ideea de diferenta este o conceptie creata de om pentru propriul sau avantaj." Sri Aurobindo
"•Iubeste animalele: Dumnezeu le-a dat gandire rudimentara si bucurie netulburata. Feodor Mihailovici Dostoievski
•Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. Arthur Schopenhauer
•Animalul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a fi animal, omul insa pentru a deveni om are nevoie de educatie, educatia face diferenta dintre oameni si animale. Marcus Tullius Cicero

Tragedia recenta, cand un copil nevinovat a fost omorat de caini trebuie sa ne determine sa luam masuri si sa ne dovedim calitatea de oameni! Cati oameni sunt omorati in intreaga lume de animale, de virusi, de incompetenta unor medici, ce facem, alegem solutia de a-i eutanasia, eutanasiem toate animalele, toate pasarile, toti criminalii sau gasim solutiile prin care sa gestionam situatia cu umanitate! Intoarcem capul si spunem da eutanasierii fara sa ne gandim la faptul ca nu avem drept de viata si de moarte asupra nimanui, fara sa ne gandim ca toate fiintele simt durerea si sufera! Cum poti sa omori si sa provoci durere cu buna stiinta sau din indiferenta? Suntem responsabili toti pentru aceasta tragedie, nu va amagiti, trebuie sa ne dovedim noua insine ca meritam sa ni se spuna OAMENI, alegand viata si in cazul cainilor comunitari precum si continuarea operatiunii de sterilizare a acestora! Pedepsirea celor care au furat banii alocati de catre stat pentru strangerea si sterilizarea cainilor si care nu si-au facut treaba! Nu faceti din aceasta tragedie o strategie politica menita sa aduca voturi! Votul meu nu o sa fie niciodata pentru ucigasii de necuvantatoare!
SEMNATI PETITIA IMPOTRIVA EUTANASIERII CAINILOR!

05/09/2013

Autor: