Prima pagina » Petitii online » Refacerea Parcului Copiilor din Timisoara

Petitie: "Refacerea Parcului Copiilor din Timisoara"

Stimati alesi,
Acum dupa ce ati primit un nou mandat, va readucem aminte ca aveti datoria de urgenta, sa refaceti Parcul Copiilor din Timisoara, datorie fata de copii dvs., ai nostri, nepotii dvs. si nepotii nostri de care nu veti scapa, chiar daca evitati pe fata acest lucru, prin tot felul de giumbuslucuri politice cat si inginerii financiare si nu in ultimul rand imobiliaro-juridice.
Parcul Copiilor este un bun comun al cetatenilor Timisoarei, indiferent de virsta, bun administrat de dvs., stimati politiceni care ati fost alesi si cu mare parere de rau, ati manjit aceasta oaza verde cu namolul politic.
Dragi timisoreni, semnati aici pentru un parc numai al copiilor, pentru o oaza verde, pentru Timisoara.
Prin semnarea acestei petitii le putem arata domnilor politicieni ca ne pasa si ii obligam sa lase interesele personale si politice la o parte si sa se apuce de treaba!
Semnati pentru ca visul si zambetul copiilor vostri sa devina realitate!
Semnati pentru salvarea unei oaze verzi unde natura se va uni cu chiotele copiilor fericiti, cu ciripitul pasarelelor si aerul proaspat al diminetilor insorite.

03/08/2008

Autor: Horatiu Ormenisan din Timisoara