Petitie: "ROEXIT"

UE- un deziderat vechi al masoneriei si o etapa importanta a edificarii NOM

De-a lungul istoriei, multe personalități celebre s-au referit și au visat la Statele Unite ale Europei, de la George Washington la Richard Coudenhove-Kalergi, fără a-i uita pe Napoleon Bonaparte și pe Giuseppe Mazzini. Viziunea cea mai clară și concretă a fost formulată însă fără niciun fel de îndoială de scriitorul francez Victor Hugo.

"Într-o zi, pe modelul Statelor Unite ale Americii, vor lua fiinţă Statele Unite ale Europei”. (George Washington)

In cadrul sedinţei plenare din 2009-05-06 „Noul rol şi noile responsabilităţi ale Parlamentului care decurg din Tratatul de la Lisabona – Impactul Tratatului de la Lisabona asupra dezvoltării echilibrului instituţional al UE – Dezvoltarea relaţiilor dintre Parlamentul European şi parlamentele naţionale, în temeiul Tratatului de la Lisabona – Aspecte financiare ale Tratatului de la Lisabona – Punerea în aplicare a iniţiativei cetăţenilor”, un interesant discurs a avut deputata portugheza Maria da Assunção Esteves, membra a grupului politic Partidul Popularilor Europeni si al Democratilor Europeni (PPE_DE): “(…) Va veni ziua cand parlamentele federale si cosmopolite se vor uni pentru a conduce lumea. Visul unei omeniri comune, fara frontiere, se naste chiar acum, aici, in acest loc al reprezentativitatii, in care libertatea devine mai puternica, iar democratia – mai vasta. Ideea vizionara a Iluminismului, a unei uniuni a popoarelor, reprezinta primii pasi in magia salilor [de reuniune] si a dezbaterilor noastre.(..) Va veni ziua cand popoarele din Asia, America de Nord, Centrala si de Sud si Africa se vor uni. Demnitatea oamenilor va transcende culturile, de la Goethe la Pessoa, de la Bach la Tchaikovsky, de la Mohammed la Buddha. Drepturile omului sunt drepturi universale, ca o norma comuna dincolo de orice diferente, iar Europa, pentru a putea reprezenta un exemplu, are nevoie in mai mare masura de constitutie, are nevoie de mai multa descentralizare, de mai multe politici, de mai multa extindere."

Europenii sunt tarati fara voia lor catre un super stat fascist in care numai corporatiile si familiile regale au de castigat. Cetatenii de rand sunt tinuti in saracie artificial prin taxe draconice si costuri energetice fulminante. Nu-i asa ca si Hitler dorea o Europa unita ? Si Napoleon... Vorbim despre un imperiu-intermediar, una din ultimele etape inaintea crearii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE ( obiectivul masoneriei de peste 200 de ani).

Presedintele UE, HERMAN VAN ROMPUY, este oficial marioneta grupului BILDERBERG si a declarat că” odată cu apariţia funcţiei de preşedinte al UE, s-a mai făcut un pas în procesul de formare a unicei guvernări mondiale”. Nu degeaba spunea:" A luat sfârşit era statelor naţiuni, iar ideea conform căreia ţările pot rezista singure este „o iluzie” şi „o minciună”. Tot el era de parere: "Cel mai mare inamic al Europei de azi este frica. Frica naşte egoism, egoismul duce la naţionalism, iar naţionalismul generează război”, a spus el. „Naţionalismul de azi este deseori un sentiment ne-pozitiv al mândriei propriei identităţi, fiind cu siguranţă un sentiment negativ de teamă faţă de alţii”.

Interesant de retinut este si ca Jose Manuel Barroso , participant Bilderberg Group, este tot o unealta a elitelor.

UE- ESTE NOUL BABILON si ESTE profund ANTICRESTINA

Printre simbolurile asociate sau folosite de Uniunea Europeana pentru a-si afirma identitatea exista unul foarte nimerit prin semnificatia sa: Turnul Babel. Pentru cei care nu-si mai amintesc istoria biblica, Turnul Babel reprezinta prima incercare de a institui o guvernare mondiala. “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.„( Rocco Buttiglione, candidat nominalizat pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii)

Carl Bildt,ministrul suedez al Afacerilor Externe și unul dintre arhitecții politicii UE pentru estul continentului, crede că Ortodoxia Rasăriteană este principala amenințare pentru civilizația occidentală.

Iata si o declaratie oficiala a Parlamentului european: „Parlamentul european cere ridicarea interdictiei care împiedică accesul femeilor pe Muntele Athos din Grecia, zonă geografică de 400 km2, unde accesul acestora este interzis în virtutea unei decizii luate în anul 1045, de către călugării celor 20 de mănăstiri ale regiunii, decizie care violează astăzi principiul universal recunoscut al egalitătii genurilor, al non-discriminării, ca si legislatia comunitară asupra egalitătii, precum si dispozitiile relative la libera circulatie a persoanelor în cadrul Uniunii Europene„.
UE legalizeaza si sodomia, prin legalizarea casatoriilor gay ,dar si hula.

Consiliul Europei a calificat hula împotriva lui Dumnezeu ca un drept al libertatii individului, ce nu poate fi calificat drept crima sau încalcare a legii.
„LUNACEK” : Rezoluţia Parlamentului European din 4 februarie 2014 referitoare la foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și discriminării pe motiv de orientare sexuală și identitate de gen.
Ramanand in interiorul UE, vom fi obligati sa legalizam casatoriile cuplurilor homosexuale, dar si adoptia de copii de catre acestea.

PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica …

Tratatul de la Lisabona, planul secret al UE de transformare în „putere globală“

Uniunea Europeană a conceput un plan confidenţial de a se afirma ca putere mondială oficială, cu autoritatea de a semna acorduri internaţionale în numele statelor membre. Negocieri secrete despre cum va fi implementat Tratatul de la Lisabona au produs propuneri care să permită UE să negocieze tratate, să le semneze în numele statelor membre şi să deschidă ambasade în întreaga lume.

Sa nu uitam si de conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei Care este folosul economic de pana acum al aderarilor la NATO si UE? Deoacamdata doar cheltuim. Cumparam echipamente militare proaste de la ei, trimitem pe cheltuiala noastra militari unde au ELITELE interes, varsam bani multi Europei, dar nu vrem sa-i cheltuim fondurile si tot asa. Mai mult, populatia este stoarsa de superpreturi si dobanzi de catre cei carora le-au fost date pe mai nimic sectoarele strategice. Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari . Se gandea cineva cat de ieftina este o tara? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta, pentru ca aceasta era una din „conditiile de baza ale aderarii“. Astfel casta conducatoare din Romania (in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali) ce se tot roteste la putere de 27 de ani, a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime (strategic pentru orice stat), a distrus industria si agricultura (pentru a devenit o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri), a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii, vinde lemn si importa mobilier. Mai grav este ca Romania a aprobat ca cetatenii straini sa aiba dreptul de a cumpara teren agricol in Romania, ajungandu-se ca , oficial, 40% din terenul agricol sa fie detinut de straini. Practic, romanii vor ajunge sa nu mai fie stapani in propria tara.

Parintele Dionisie de la Colciu: „Uniunea Europeana este Casa Faradelegilor”

"Uniunea Europeana este Casa Faradelegilor, este distrugerea omului, nu numai a crestinului sau a monahului. Lasam asta la o parte [monahismul sau crestinismul], dar vedem ca legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindca dau drepturi lui Satan. Ei legifereaza ca pacatul impotriva firii este ceva bun. Vezi, astia de la Comunitatea Europeana o tin (considera) pe Romania ca cea mai inapoiata. De ce? Pentru ca crede in Biserica, fiindca are multi preoti si monahi. Adica crede in Viata Vesnica si nu crede in ideile lor. Vor sa bage ideile lor si Biserica le sta in cale. O sa fie schimbari mari. Ce, crezi ca Comuni­tatea Europeana este dupa Dumnezeu? O sa-i schimbe pe toti, o sa le schimbe mintea. Aceasta schimbare este spre daramare iar nu spre zidire."

„Uniunea Europeană se osărduieşte să dezrădăcineze tot ce a fost vechi şi să „modernizeze" toată omenirea. Conducerea Uniunii Europene lucrează expres ca să-şi îndeplinească dorinţele sale, face propagandă ca să vină antihrist mai degrabă. Asta vor să facă - tot ce-i bun să sfărâme, ca să fie ce zic ei, ce vor ei. Vor satanele să te înscrie în Comunitatea Europeană şi după aceea să-ţi dea europeanu' să mănânci ce vrei. Tu nu mai eşti stăpân în ţara ta, nu eşti.”

„Am scăpat de comunişti, de ateismul lor, dar cei de acuma, europenii, sunt şi mai înfricoşaţi. Da. Vezi, timpurile-s grele. Cine va mai trăi va vedea că cei din Uniunea Europeană au acuma ca scop, la două mii de ani după Hristos, să schimbe cu totul omenirea. Adică nu-i vorbă de credinţă sub nici un motiv. Uniunea asta Europeană vrea ca să nu mai fie graniţe, să nu mai fie Grecia şi România şi cutare. Toţi europeni! Dar n-o să reuşească în felul acesta.” „Dar ce face Uniunea Europeană? Cele mai mari fărădelegi. Conducătorii Uniunii Europene sprijină făţiş păcatul ăsta, cu sodomia. Cele mai mari păcate, strigătoare la cer, păcate de care Biserica nici să n-audă, nici cu gândul, acuma conducătorii omenirii, Uniunea Europeană le socoteşte o nimica toată.”

V-ati dat seama ce urmaresc? Se leaga lucrurile? Incep sa ne obisnuiasca cu ideea de desfiintare a granitelor, a traditiilor, a ideii de nationalism ( vezi ce a patit presedintele polon care era un nationalist!), a religiei, a monedelor, etc, etc. Iata cum ne pregatesc psihologic sa acceptam ideea de unic: guvernare, religie, armata, conducator, care va fi antihrist. Sa desfiintam monedele, sa desfiintam granitele, sa desfiintam traditiile, sa desfiintam popoarele, sa desfiintam religiile.Sa ne unim cu celelalte uniuni formate ( cea nord sau sud americana, cea africana, cea asiatica, cea pacifica- toate exista), sa devenim un singur popor. Globalizarea, ecumenismul sunt cele mai mari pericole care ne pandesc. ""E bine sa fim una, sa fim un singur popor, sa avem o singura armata, o singura religie, ca sa nu mai fie razboaie religioase, un singur conducator.." Asta vor spune, desigur, dupa ce ne vom obisnui cu o singura tara: UE, o etapa importanta in edificarea Noii Ordini Mondiale.

Ca atare, sa ne trezim si sa ne exprimam parerea daca este cazul sa mai ramanem in UE sau nu. Nu ne-au cerut parerea nici cand am aderat la NATO, nici cand am aderat la UE. DE CE? Pentru ca, in fata lor, a guvernantilor, NU contam. Suntem niste oi manate de ei cum vor. S-au invatat ca romanul este rabdator, dar si cam nepasator si comod. Este excesiv de tolerant.

ESTE TIMPUL SA NE EXPRIMAM OPINIA LEGATA DE SOARTA NOASTRA. SA NU MAI LASAM PE ALTII SA HOTARASCA IN NUMELE NOSTRU. Islanda , Elvetia si Norvegia nu fac parte din UE, dar o duc foarte bine.
Sa cerem iesirea din UE!

28/06/2016