Prima pagina » Petitii online » DEMISIA Ministrului Afacerilor Externe - Titus Corlatean!

Petitie: "DEMISIA Ministrului Afacerilor Externe - Titus Corlatean!"

Noi, Poporul Roman, CEREM DEMISIA Ministrului de Externe Titus Corlăţean pentru organizarea dezastruoasă a alegerilor din străinătate, in vederea alegerii Presedintelui Romaniei, organizate in data de 2 Noiembrie 2014!

Noi, Poporul Roman, avem Dreptul fundamental la VOT garantat prin Constitutie! Organizarea alegerilor electorale trebuie GARANTATA de catre Guvernul Romaniei oricarui cetatean dornic de a-si exercita acest DREPT!

Noi, Poporul Roman, suntem un stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate!

Noi, Poporul Roman, cerem respectarea Constituţiei!

Noi, Poporul Roman, cerem DEMISIA Ministrului de Externe Titus Corlatean pentru organizarea dezastruoasa a alegerilor, prin limitarea accesului cetateanului roman in a-si exercita dreptul fundamental la libera exprimare prin VOT in alegerea Presedintelui Romaniei!

Dle Titus Corlatean, impiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. Simpla restrangere sau limitare a unui drept fara un interes national legitim, conform jurisprudentei CEDO echivaleaza cu o incalcare a dreptului de catre stat.

NOTA: Va rugam publicati aceasta petitie pe pagina Dvs de Facebook, sustineti aceasta actiune demonstrand ca suntem uniti indiferent de preferintele politice! CU TOTII AVEM DREPTUL LA VOT!

03/11/2014

Autor: Claudiu Pascutiu
Destinatar: Guvernul Romaniei, Presedintele Romaniei, Biroul Electoral Central, Curtea Constitutionala a Romaniei, Ministerul Afacerilor Externe
Categorie: Politica.