Prima pagina » Petitii online » Reluati asfaltarile in Arad!

Petitie: "Reluati asfaltarile in Arad!"

Guvernul Ponta a abandonat lucrările de reabilitare a mai bine de 300 de kilometri de drumuri judeţene şi străzi!

Consiliul Judeţean Arad împreună cu administraţiile locale au elaborat un proiect de modernizare a 307 kilometri de drumuri judeţene şi străzi. Această investiţie a fost introdusă în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, program început în 2011 şi preluat în 2012 de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Prin venirea la putere a Guvernului Ponta, proiectul a fost pur şi simplu abandonat. Am solicitat reprezentanţilor arădeni ai USL - Dorel Căprar, Ioan Cristina, Mihai Calimente, Ciprian Luca - să intervină la Bucureşti pentru continuarea acestor investiţii atât de importante pentru noi, arădenii. Nici până acum, aceşti oameni nu au intervenit pentru reluarea lucrărilor.

Acestea sunt drumurile abandonate de USL şi de Guvernul Ponta:

• Drumul judeţean Arad-Horia-Şiria-Pâncota-Seleuş;
• Drumul judeţean Arad-Zădăreni-Felnac;
• 18 kilometri de străzi în municipiul Arad;
• 257 de kilometri de drumuri de interes local în oraşele Sebiş, Ineu, Sântana, Lipova, Pecica, Curtici, Nădlac şi comunele Almaş, Bârsa, Bârzava, Bata, Beliu, Birchiş, Brazii, Buteni, Cărand, Cermei, Conop, Covăsânţ, Craiva, Felnac, Ghioroc, Hălmăgel, Livada, Macea, Mişca, Păuliş, Peregu Mare, Pilu, Săvârşin, Secusigiu, Şeitin, Semlac, Şepreuş, Şicula, Şiria, Tauţ, Ususău, Vinga, Vladimirescu şi Zăbrani.

Semnând PETIŢIA, fiecare dintre noi poate să-i oblige pe liderii USL şi pe Guvernul Ponta să-şi ţină promisiunile şi să ne repare drumurile!

05/10/2012

Destinatar: USL Arad, Guvernul României