Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie impotriva actelor cu semnul fiarei
image

Petitie: "Petitie impotriva actelor cu semnul fiarei"

Facebook share

Stimati oameni ai Guvernului si ai Parlamentului Romaniei si dragi romani,
Noi, drept credinciosii ortodocsi cerem a se anula legea programata pentru 1 ianuarie 2011 care consta in fabricarea de buletine de identitate si pasapoarte cu cip încorporat pentru fiecare român. Prin aceasta petitie le explic românilor crestini si, in acelasi timp, si dumneavoastra, de ce nu acceptam aceasta lege: se opune intru totul Sfintelor Învataturi ale Bibliei.
Dragi români,
Tot in cartea Apocalipsei,cap.13,versetele 16-18,este scris:
"si a facut ca toti:mici si mari,bogati si saraci,slobozi si robi,sa primeasca un semn pe mâna dreapta sau pe frunte,si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde,fara sa aiba semnul acesta,adica numele fiarei sau numarul numelui ei.Aici e întelepciunea.Cine are pricepere,sa socoteasca numarul fiarei.Caci este un numar de om.Si numarul ei este:sase sute saizeci si sase."
Semnul fiarei din Biblie este acea cartela cu numarul fiarei, 666, din alcatuirea actului. În primul rand, în Biblie scrie ca nu trebuie sa purtam sau sa acceptam nimic din ce are legatura cu semnul fiarei si sa pazim invataturile Bibliei! Acest sistem este premergator venirii satanei si cei care-l initiaza sunt, practic, oamenii sai. Persoanelor le este însemnata-practic, la propriu-viata, cu numarul fiarei. Toti oamenii care se lasa însemnati si nu staruie si nu marturisesc credinta lor în Hristos, sunt condamnati, caci nimic necurat nu va intra în Împaratia Cerurilor! În al doilea rând, Dumnezeu ne-a dat dreptul la libertate. Ori, prin aceste cip-uri, se încearca o controlare masiva a oamenilor, negandu-se dreptul la libera exprimare, credinta si decizie. Intimitatea oamenilor va fi anulata. Iar daca ne negam dreptul la libertate, ne negam dreptul dat de Dumnezeu! Pâna unde va ajunge aceasta controlare, nu stiu si nici nu vreau sa ma gândesc. Dar, pentru binele nostru, români, trebuie sa oprim asta! Daca vom reusi la timp, nu va fi nici o victima! Sfintii Parinti ne îndeamna, în genul acesta de situatii, catre mucenicie: sa ne pastram credinta în Hristos, chiar si cu pretul vietii, caci Domnul ne va rasplati! Mai avem doar un an la dispozitie sa luam atitudine împotriva acestei legi! Ar trebui sa solicitam un referendum pentru anularea acestei legi! Sper din tot sufletul sa-mi întelegeti mesajul si sa adunam împreuna cât mai multe semnaturi! Va multumesc!
Cu stima,
o românca ortodoxa

01/01/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul si Parlamentul României si drept credinciosii români
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =