Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Sfinxul apartine Bucegilor si va ramane NEATINS pe platoul Bucegi!!!
image

Petitie: "Sfinxul apartine Bucegilor si va ramane NEATINS pe platoul Bucegi!!!"

Facebook share

In urma unui articol publicat de Ziar de Busteni, am aflat ca Sfinxul din Bucegi va fi mutat in altă locație, pentru ca proprietarul - important de aflat cum a ajuns o persoana sa se improprietareasca de un anume teren in platoul Bucegi!!! asa ceva este inadmisibil!!! - doreste sa construiasca vile, hoteluri si il deranjeaza Sfinxul.
O aberatie mai scrantita n-am auzit in viata mea. Sfinxul dainuie pe platoul din Bucegi de milenii, e unul din simbolurile tarii noastre, asa ceva nu trebuie sa permitem.
Fac apel tuturor persoanelor de bine sa semneze aceasta petitie impotriva comiterii unei noi crime impotriva valorilor naturale ale Romaniei.

"Chiar dacă sună a SF este crunta realitate ! Sfinxul din Bucegi va fi mutat pentru că ”proprietarul” dorește să construiască cartiere rezidențiale, vile, hoteluri și cine mai știe ce. Așa ceva vezi doar odată in viață !

Directorul Parcului Natural Bucegi declară :

” Proprietarul a spus că dacă-mi trebuie Sfinxul pot să mi-l mut in altă parte ” …

De vis urât !

Mă intreb și eu așa, a prost … Cum este posibil TOVARĂȘU’ Director să iți spună cineva așa ceva și tu să TACI ?

Până acum ar fi trebuit să vuiască presa, televiziunile, guvernul, UE, Natura 2000, toate pornite de la sesizarea TA , domnu’ Director, nicidecum pentru că te-a intrebat cineva din mass-media.

Dacă nu intreba nimeni vedeam cum găseam un anunț in locul Sfinxului din Bucegi – ”Sfinxul s-a mutat la Muzeul Satului din București ! ” sau și mai bine ” S-a mutat in curtea Primăriei Bușteni pentru a se putea oficia căsătorii”
Semnat: Ziar de Busteni

23/10/2015

Autor: Elena-Cristina Chitu
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =