Prima pagina » Petitii online » Desfiintarea Jandarmeriei » Comentarii, pagina 1

Comentarii "Desfiintarea Jandarmeriei", pagina 1

Adrian (11 Decembrie 2013, 12:25)
contra..
de ce naiba sint unii dobitoci si cred dupa cum au fost indobitociti ,,..in continuare, in basme..? aici in special ma refer la cel care a deschis petitia...ma PROSTOVANILOR...pai exploatarea ce rau va face? se fac dislocari hidraulice la adincime de peste 10000 m metri...cu ce dracu va afecteaza? sa nu-mi ziceti acum ca aveti fintinile la aceasta adincime..eventual aveti o amarita de fintina pina la 10 metri....poi de ce sinteti prostovani si faceti figuri? nici apa pe care o aveti nu o meritati daca ginditi astfel....ce vreti sa faceti cu apa din fintini? oricum jegosi sinteti si acum...ca va este rusine sa va spalati..macar pe fata cind apareti la TV...pentru a desfiinta o institutie ca JANDARMERIA este nevoie sa va spalati mai des...JEGOSILOR, ca sa nu le pice parul din nas JANDARMILOR ...ce sint acum printre latrinele voastre(a se citi CASELE)...MARE DOBITOC CEL CARE A INITIAT ACEASTA PETITIE!!!!!TU`TI MUMA-N PARTEA AIA MOALE...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vasile Coropceanu (12 Decembrie 2013, 21:58)
Clarificare
Sonda aceea care se va instala la Pungesti:sa o instalezi la mata in ****** poate astfel vei gasi gaz de sist dar,la o adancime mai mica.Asa cum gandeste tartacuta ta vom ajunge la americani.Gazele de sist sunt niste gaze neconventionale care se gasesc la adancime de 3000 de metri.Pentru a fi dislocate aceste gaze se foloseste apa(100000 litri pentru fiecare put) in presiune cu 500 de compusi chimici;dintre care 50 sunt substante chimice radioactive.Scoase la suprafata aceste gaze in amestec cu aceasta cantitate de apa amestecata cu substante radioactive vor fi depozitate in iazuri de decanatre pentru a separa gazele de compusii chimici.Petrolistii i-si iau gazul si pleaca.In urma ramane parjolul.Ca pe timpul turcilor.Pentru ce?Pentru un criminal de jegos-securist-jandarm ce esti.Voi jegosii de securisti-jandarmi nu sunteti romani.Un roman adevarat apara interesele Romaniei.Voi sunteti vanzatori tradatori de neam si tara.Tu ca tine alti si impreuna cu porcul de ponta veti fi judecati si impuscati.Asa spun legile pentru tradatorii de tara;moartea capitala.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mare bou coporpceanu (12 Februarie 2014, 12:05)
gandesti ca un dick
esti un derbedeu hooligan,in USA daca faceai ceea ce ai intentie sa faci ,erai impuscat in cap,oricum scapai,e GOL:)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MARE BOU COROPCEANU (12 Februarie 2014, 12:07)
PS
Oricum e stiut faptul ca sunteti niste basisti jegosi si faceti p...mare pt 50lei la universitate,vai de mama voastra
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
vasiloiu liliana (9 Iunie 2015, 20:08)
Jandarmii sunt paznici la institutii
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: