Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Stop abuz Triviador Romania!
image

Petitie: "Stop abuz Triviador Romania!"

Facebook share

Dragi jucatori ai jocului Triviador Romania, dragi administratori ai jocului, stimata conducere, am pornit aceasta petitie pentru a trage un semnal de alarma asupra situatiei in care a ajuns jocul, dar mai ales Lobby Chat, locul unde lumea ar trebui sa se relaxeze, sa converseze intr-un mod frumos, politicos si adecvat.
Dupa cum bine stim, nu mai exista niciun admin legal, sau cel putin nu ni s-a spus daca mai este cineva si cine, de cand Bogdan N. si-a incetat activitatea de administrator al jocului. Cu toate astea, in ultima perioada, anumiti jucatori care au avut in trecut probleme comportamentale si au fost pedepsiti, au decis sa se razbune.
Cum? Simplu! Printr-o "minune", au ajuns la "butoanele" jocului si au inceput sa ameninte, sa denigreze, sa raspandeasca printuri confidentiale, sa insulte, sa foloseasca o atitudine grandomana, dar nu in ultimul rand si cel mai grav, sa baneze jucatorii de pe chat dupa bunul lor plac si chef, chiar daca ei nu sunt adminii de drept si chiar daca acei jucatori nu au incalcat nicio conditie din EULA. Aceasta atmosfera a fost creata si mentinuta de luni bune, insa in ultimele 2 luni a inceput sa devina din ce in ce mai degradabila.
Nu in ultimul rand, au fost raportate cazuri in care au fost blocate conturi din liga Triviador, la modul preferential si necompetitiv, in vederea accesului la locul 1 in Top 5 Triviadori anumitor jucatori. Aceasta problema se pare ca nici ea nu a fost rezolvata, asa ca merita sa fie mentionata in petitie. Sa nu uitam, unii dintre acesti jucatori investesc sume de bani in visteria jocului si nu merita sa le fie blocate conturile doar pentru ca cineva doreste sa-si securizeze locul 1. Este nedrept!
Asadar, fac apel la toti jucatorii care au avut de suferit in urma acestor abuzuri (fie pe chat, fie pe joc), sa sustina aceasta petitie si sa trimitem un mesaj de alarma celor care detin licenta acestui joc, sa aratam in ce stare a ajuns acest domeniu.

14/10/2019

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Categorie: Internet.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =