Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium
image

Petitie: "Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium"

Facebook share

Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (sursa: Agentia de Investigatii Media)

15/01/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 17/11/2012
"Potrivit datelor furnizate de experţi, un singur gram din această substanţă se elimină din organismul nostru într-un an de zile, dar dacă este consumat zilnic, nu mai poate fi eliminat niciodată, ducând la evoluţia celulelor canceroase. Produsele cu initium cresc cu 65% rata riscului de cancer de colon, substanţa intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism."
Sursa: Articol 16 noiembrie 2012, http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/44413

Alte informatii importante:

Denumire stiintifica substanta: "ametoctradin" (initium).
Productor: BASF
Denumire produse pesticide care au in componenta lor initium:
- Resplend
- Decabane
- Zampro
- Enervin
- Orvego
- Initium
Sursa informatiilor, lista tarilor in care se folosesc deja aceste substante si alte date la adresa:
http://sitem.herts.ac.uk/aeru/iupac/Reports/1648.htm

Informatii 09/02/2011
http://www.sursadestiri.ro/comisia-europeana-rosiile-ciupercile-usturoiul-mierea-ceaiurile-nu-mai-contribuie-la-protejarea-sanatatii-s677891669.html

Informatii 06/11/2010
http://www.formula-as.ro/2010/918/ecologie-14/romanii-cobai-la-testarea-de-pesticide-adevarul-despre-initium-12440

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =