Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/4 1 2 3 4
ingrid (19 Ianuarie 2010, 14:57)
te rog sa ma contactezi!
adresa este ingridvornicu at yahoo.com
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ANCA G (20 Ianuarie 2010, 13:12)
Completare
Petitia ar trebui reformulata, sa fie clar ce se cere. Asa face doar niste afirmatii, nu da si o solutie.
Cu respect
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Balint B. Sandor (21 Ianuarie 2010, 09:39)
Ce se cere?
Reformulati mai clar petitia!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ben Silion (21 Ianuarie 2010, 17:05)
Front comun
din pacate cred ca trebuie facut mai mult de atat
asta doar va incetinii acest proces de "globalizare-control".

Cred ca in prima faza:

1. ar trebui facuta o baza de date cu persoanele care "vad" printre randuri, care vad toate aceste jocuri cu vacinele cu gripele, aviara, porcina, etc.,
modul in care se scot din joc mici intreprinzatori care de ex fac agricultura natural in gradina lor micuta,
pentru a nu mai exista pe piata decat produse "crescute" in functie de efectul care vrea "cineva" sa-l aiba acel produs.

2. apoi un canal prin care TOTI acesti oameni sa poata lua legatura unii cu altii

3. constituirea unui grup/grupuri dedicate in gasirea solutiilor de combatere a "globalizarii" si

4. !tinut cont de faptul ca la un moment dat toti cei de la punctul 1. vor trebui sa se implice fizic(nu fac rererire la actiuni violente)
pentru a fi "o forta" destul de puternica incat sa poata lua pozitie in fata MARILOR organizatii care lucareaza in sensul "globalizarii"

5. daca exista astfel de baze de date(pct. 1.) ar trebui trimise la GWOORG@gmail.com

6. daca "vedeti" acest fenomen si nu sunteti de acord cu el, puteti trimite un mail chiar si gol la adresa GWOORG@gmail.com
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
alex (22 Ianuarie 2010, 14:31)
fail
http://www.agro.basf.com/agr/AP-Internet/en/content/news_room/news/09_09_15_pres
s-release-Initium-is-first-active-ingredient-in-new-class-of-chemistry

http:/
/en.wikipedia.org/wiki/Fungicide

cine scrie petitiile astea ar trebui sa mai citeasca, initium nu ajuta la crestere ci este fungicid.
Conspiratii, conspiratii mai oameni de ce ar vrea cineva ca sa "elimine" 2 miliarde de oameni? Mai ales din tarile dezvoltate unde 99% din populatie lucreaza la sporirea averilor la 1%(95% din averea mondiala este detinuta de 1% din populatie, restul de 99% din populatie detin 5%, mondial). acei 1 % au tot interesul sa fie cati mai multi "fraieri" care sa traga pentru ei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Dutzu (22 Ianuarie 2010, 14:55)
Front comun
Sunt total deacord cu Ben Silion.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Viorel Slasomeanu (23 Ianuarie 2010, 00:53)
E-mail de confirmare
Nu am primit un e-mail de confirmare a semnarii petitiei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
andreea (23 Ianuarie 2010, 14:06)
conspiratii
pentru comentariul de mai jos.normal ca sunt conspiratii!totul se leaga..da mai bine lucreaza cu 2 mld mai putin da sunt sclavii lor cu care fac ce vor,decat unii care cine stie ce surprize pot oferi.sunt multe conspiratii,datoria noastra e insa sa stim sa urmarim lucrurile si sa nu ne lasam condusi.toti stim ca naturalul e cel mai bun pentru om.omul nu va sti niciodata ce e mai bine pentru el ca Dumnezeu,pentru ca omul nu e in stare sa creeze un om ca sa inteleaga cu adevarat cum functioneaza.deci lasati toate prostiile de cumparat,nu vedeti ca sunt tot mai multi bolnavi?chiar daca nu stim exact cum vor sa ne manipuleze,pentru ca sunt lucruri gandite de foarte multi ani si de minti inteligente stim ca ce e natural e bun pentru noi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Un_andrei (23 Ianuarie 2010, 22:32)
Oitze
Suntem ca niste oitze care incep sa inteleaga ce vorbesc fermierii peste gard in timp ce pastem linistite asteptand Pastele. Ce putem face in privinta asta? Parerea ,ea e ca nimic pentru ca sa ii putem opri. Cum zicea si andreea, sunt planuri gandite in perspectiva din toate punctele de vedere. E luata in calcul si o eventuala razvratire a populatiei. Nu lasati entuziasmul sa va convinga sa bateti apa in piua pana va linistiti fara niciun rezultat. Bolnavii sunt din ce in ce mai multi pentru ca la stiri a inceput sa se auda numai despre ei. Deja sunt puse in aplicare planuri de reducere a populatiei. Chiar credeti ca drogurile sunt un asa mare fenomen din cauza ca cineva s-a gandit sa faca multi bani si atat? Industria farmaceutica - un mod de a scurta vieti prin medicamente special concepute pentru asta, societatea a devenit consumatorista pentru a spori economia? Sunt multe de discutat si exemplele nu se pot fi observate usor. Daca tii la viata ta si la ce urmeaza dupa tine ai grija de sanatatea ta. In acelasi timp, nu-ti fa prea multe griji - stresul (inca o unealta de crestere a mortalitatii timpurii). In fine, sunt prea multe probleme pentru o singura viata. Don't worry, be happy :)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Viorel Slasomeanu (23 Ianuarie 2010, 23:43)
E-mail de confirmare
Ieri am semnat petitia si am inclus si un comentariu folositor, cred eu. Nu am primit nici un e-mail de confirmare a semnarii petitiei. Am incercat sa o semnez a doua oara, dar am fost incunostintat ca deja am facut-o. In ciuda asigurarii acesteia, nu mi-am putut gasi numele pe lista semnatarilor. Nu insist din cauza orgoliului ranit datorita absentei numelui meu si al comentariului, ci pentru ca pare intrigant. Daca nu puteti raspunde sau credeti ca aceasta nu merita efortul si oboseala domniilor voastre, atunci v-as ruga sa uitati de numele si adresa mea. Voi bloca mesajele trimise de acest "site".
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Cristi (24 Ianuarie 2010, 01:30)
Zeitgeist
http://thezeitgeistmovement.com/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai G (25 Ianuarie 2010, 15:18)
e-amil de confirmare
Se pare ca nu vin mailurile pt. confirmre, astfel, petitia va avea mai putini semnatari. Asta e de rau...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dumitru (25 Ianuarie 2010, 15:41)
Precizari oficiale sunt necesare
O precizare este necesara si cât mai urgenta din partea oficialitatilor României cu privire la svonul lansat cum ca "implementarea prioritara a initium-ului în agricultura româneasca ar fi o conditie pentru aprobarea ajutorului financiar extern". De ce trebuie sa aflam de pe Internet asemenea informatii capitale pentru populatia tarii, de ce nu se consulta si populatia României daca exista anumite riscuri ? Altfel, exista riscul real de a se da apa la moara oponentilor actuali ai puterii, care atâta asteapta (vezi mai cu seama sindicatele).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai G (25 Ianuarie 2010, 15:54)
Precizari oficiale
Nu vor veni niciodata precizari, cat despre sindicate... sunt vandute toate de mult. Nu fac politica, dar ma opun oricarui guvern care accepta orice de la oricine doar pt. a fi vazut mai bine in lume. De fapt, e vorba despre bani, care, iata, vor merge in Germania. Vin de a FNI, se duc la baietii destepti. Sa intrebam cat a fost "parandaratul"?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ela D. (25 Ianuarie 2010, 16:24)
Dovada certa a vietii care ni se pregateste
Marii producatori si comercianti de medicamente, (din care cunosc unul), se retrag cu familiile pe teritorii putin populate (paduri si munti) si platesc bani grei pentru ,,aranjarea'' acolo a unui mediu absolut natural, fara absolut nici o substanta chimica (case doar din lemn nelacuit, perfect natural, neignifugate macar, plantatii si gradini de legume in care folosesc doar substante organice si in care isi aduc toate soiurile de legume si fructe, ferme cu animale pentru consum propriu!). Este o dovada a faptului ca ei, inaintea noastra, stiu ce efect va avea acest Codex, impotriva caruia votez din toata inima. Sa luptam pentru sanatatea noastra, sa nu-i lasam sa creeze o lume bolnava! Semnati si luptati pentru o lume sanatoasa, armonioasa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ella C. (25 Ianuarie 2010, 17:52)
FRONT COMUN
Daca vedeti aceste fenomene si nu sunteti de acord cu ele, puteti trimite un mail chiar si gol la adresa GWOORG@gmail.com
si ve-ti fi instiintati si de alte evenimente la care sa puteti contribui .
Cei de-acolo au o idee buna, credeti-ma, doar ca e in stadiu de inceput. De exemplu eu si altii nu semnam petitia asta daca nu aflam de la ei, ca nu stiam de ea si nu stiu daca as fi aflat. Dar asa se strang sigur mai multe semnaturi.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ion (25 Ianuarie 2010, 21:37)
Cred ca bateti campii
Din ceea ce vad eu ... sunteti o adunatura de minunati care nu au cu ce sa isi ocupe timpul in lumea reala. NU spun ca e bun produsul respectiv ... ma astept sa fie rau ca orice chestie noua ... vezi telefoane mobile, cuptoare cu microunde ... si exemplele pot continua. Dar sa spui ca vrei sa reduci populatia LA 2 miliarde adica la 30% mi se pare cam mult. E mai usor sa te ocupi doar de INDIA SI CHINA si sa introduci un program de control al natalitatii. China a facut deja acest pas. Daca ai avea macar curiozitatea ai vedea ca in statele civilizate numarul de locuitori E IN SCADERE. Acest lucru se intampla si in Romania (spune pa pa la pensie ca nu mai are cine sa tina sistemul in picioare). Problema e in statele lumii a 3-a. Acolo se vor lua masurile necesare ... asta eu cred ca deja se face fara sa se spuna in mod deschis si public. Asa ca mai terminati cu petitii lansate dimineatza dupa ce ati citit pagina 16 din Libertatea.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
tudor (21 Februarie 2012, 22:33)
omu, revino ti!
Batalia nu este pe China si India, pt ca ei nu sunt crestini. Ai inteles, batalia se da impotriva crestinilor. Populatia nu va fi redusa la 2 mld ci la 500 mil . vezi inscriptiile din Georgia. Si ca sa te informezi mai bine vezi ca , ei, satanistii , se grabesc sa faca asa. de ce? pai vedem ca in Biblie este specificat ca satana stie ca nu are mult timp de aceea se grabeste sa-si instaureze noua ordine mondiala. Lumea reala prietene nu este asa cum ai fost programat tu sa o vezi, ca multi altii, intamplari rele sau bune, lumea reala e cea care-ti spune sa fii impotriva a orice iti este folosit impotriva ta, si vezi scapa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
tudor (21 Februarie 2012, 22:33)
omu, revino ti!
Batalia nu este pe China si India, pt ca ei nu sunt crestini. Ai inteles, batalia se da impotriva crestinilor. Populatia nu va fi redusa la 2 mld ci la 500 mil . vezi inscriptiile din Georgia. Si ca sa te informezi mai bine vezi ca , ei, satanistii , se grabesc sa faca asa. de ce? pai vedem ca in Biblie este specificat ca satana stie ca nu are mult timp de aceea se grabeste sa-si instaureze noua ordine mondiala. Lumea reala prietene nu este asa cum ai fost programat tu sa o vezi, ca multi altii, intamplari rele sau bune, lumea reala e cea care-ti spune sa fii impotriva a orice iti este folosit impotriva ta, si vezi scapa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
constantin (12 Martie 2013, 10:46)
nene ioane,te duci pe picioare la spital si te ia cu pătura mort
Se vede din calea lactee că noi si alții suntem de mâna nșpea nu a 3 a si lor le este necesar teritoriu României ,nu cetățenii ,bani ,ne dau ,îi împart arendașii între ei și tot ei ne trimit gunoaiele experimentale sa le consumăm ,să vadă dacă au efectul scontat .După cum se vede are efect că sucombăm pe capete cimitirele s-au triplat,spitalele s-au închis ,locurile de munca s-au terminat,fabricile tot occidentul + cozile de topor + unele jigodii le -au demolat.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/4 1 2 3 4