Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Papa Nu are ce cauta in Romania !", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/60 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 .. 60
Ortodox (2 Februarie 2011, 16:46)
"Tara arde si baba se piaptana"
Exact prin formula aceasta am primit mesajul despre aceasta petitie: "Tara arde si baba se piaptana"....chiar asa domnilor/doamnelor creatori de astfel de pierdere de vreme...altceva mai util/mai inaltator nu aveti de facut decat astfel de petitii?
Dumnezeu este acelasi pentru toti, exceptand ereticii si habotnicii printre care probabil va incadrati, de v-a dat prin gand o astfel de idee inutila.
Si daca vine Papa in Romania ce se poate intampla? In cel mai "rau" caz mai poate calma spiritele si asa aprinse de viata asta plina de necazuri.
Mai bine va vedeti de vietile si asa afectate de rautatile si nelegiuirile care ne inconjura decat sa creati astfel de efecte pentru a-i rascula pe cei mai creduli si/sau lipsiti de alte ocupatii mai importante.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
soare (4 Noiembrie 2011, 01:06)
cine l-a invitat?
Spania a cheltuit 1milion de euro cu vizita Papei...la noi cine l-a invitati si de ce?
pe banii cui? sper ca nu pe banii romanilor? avem copii orfani si azile de batrani...si destule hatii din buget...deci nu avem bani de chletuit aiurea
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Clau (25 Noiembrie 2011, 22:20)
Care bani?
Care orfani? Care azile? Cand s-a dat in bugetul statului bani pentru asa ceva?
Decat sa intre la domnii de sus in buzunar, mai bine dau pentru o vizita a Papei.
De ce sa nu vina Papa in calitate de papa? Ori in vizita, ori ca sef de stat...?
Domnilor credinciosi cu afaceri si BMW-uri, biserica, e tot una, fie ca e ortodoxa [afacearea voastra] fie ca e catolica, diferenta dintre astea doua sunt destul de mici.

Deci, va rog frumos, nu va mai dati mari sfinti, nu mai idolatrizati biserica ortodoxa, pentru ca nici voi nu credeti in multe din ceea ce ziceti.
Eu sunt catolic, sunt credincios la fel ca si voi, dar nu am zis niciodata ca ortodoxia e blasfemie... ve respect la fel ca pe toti ceilalti, din respect ar trebui sa faceti si voi la fel.

Asa ca, o vizita a papei la noi, nu as face nici bine, dar nici rau, nu credeti ca daca vine Papa, Dumnezeu ne pedepseste...
La fel cum Dumnezeu e in noi toti, asa e si in el.
Terminati cu petitile astea inutile, mai bine rugativa 10 minute pentru cei ce nu stiu daca se vor trezi maine.
Cu tot respectul,
Clau
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
g (1 Ianuarie 2012, 20:16)
sa iubim aproapele nostro indiferent de religie.....
bravo !!!!eu sunt ortodoxa dar ai dreptte ,imi place c
eea ce ai scris!!! !suntem " satui" de atata ura!!!!sa invatam sa fim tolerantI si sa respectam SI religia altora...........multumesc
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ANA (3 Ianuarie 2012, 18:26)
.............
IMI PARE RAU DAR NU SE VEDE CA ESTI ORTODOX!poate ai doar sansa sa te fi nascut ortodox!dar inainte sa zici ca esti, citeste din sfintii parinti si afla ce e ortodoxia!!citeste, ca toti sfintii s-au impotrivit ecumenismului pe care tu se pare ca il sustii!! Fa cinste adevaratei credinte !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
r (24 Ianuarie 2012, 13:55)
exemple
Ana draga, da si niste exemple, ca de sintagma "toti sfintii parinti spun" m-am cam saturat. Exemple clare. Sfantul parinte X, a spus "...", in ce carte este mentionat, in ce context, in ce periada.
Asa-i ca e cam greu :)
Mediocritatea si ura va distruge romania si biserica
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ihtis (3 Mai 2012, 13:44)
pentru - r -
Citeste aici... (sunt si unii cardinali care habar n-au de canoane)
http://acvila30.wordpress.com/2011/06/23/23-iunie-1444-23-iunie-2011-56
7-de-ani-de-la-stramutarea-in-corturile-ceresti-a-sfantului-marcu-eugenicul-stal
pul-ortodoxiei/
Iar aceste Canoane au fost statornicite in primii ani ai crestinismului de sfinti pe care si apusul ii venereaza...
http://www.nikolai.ro/canoane-ortodoxe/
Mai vrei exemple ?
Cauta si vei gasi ! Luc 11.9-10
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Purtator de pace (8 Februarie 2014, 23:46)
A marturisi pe Hristos prin duhul iubirii
Bravo, tuturor acelora care sunt echilibrati, care au ales linea de mijloc, si nu haosul si calominerea semenului sau. In timp ce unii dintre cei care afurisesc pe fratii catolici, unii episcopi ortodocsi privesc cu nostalgie, reunirea cu Biserica Romei. Inainte ca Preafericitul nostru Parinte Patriarh Teoctist, sa plece spre eternitate, in unele discutii a recunoscut ca Biserica Greco'Catolica este Biserica adevarata. De asemenea si PreaInaltul Parinte Mitropolit al Timisoarei, PSS Corneanu, a afimat ca va veni o zi in care romanii vor reveni la Biserica Romei. Romanii nu au primit din partea grecilor, bulgarilor, sarbilor, rusilor ortodocsi ajutor, ci din potriva le'a confiscat in diferitele epoci istorice pamanturile si patrimoniul. Iar Sfinti Parinti romani cunosc acest lucru. In acest sens noi romanii avem multe experiente neplacute cu cei indicati in mod precedent. Nu de aici vine salvarea Romaniei ci din Apus, mai fratilor! Cu stima si fratietate!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Valentina (14 Februarie 2014, 23:18)
ce?
revino-ti ! nu o sa treaca Ortodocsi la catolici veac, si cu asta am incheiat..nu scrie in nici o profetie si in nici o prorocie. PS: daca un ortodox isi schimba religia merge sigur la neoprotestanti ;) !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pentru Valentina (15 Februarie 2014, 23:48)
Acesta estenumele tau? Frumos nume, insa, scrisul tau nu este foarte pozitiv
Valentina, nu fi rea! O credincioasa care isi face rugaciunile nu se amesteca in treburrile lui Dumnezeu. Tu nu ai auzit in cartea Facerii, ca Dumnezeu l'a creat pe om dupa chipul si asemanarea Sa? Si, daca ai auzit atunci, fi facator de pace, si bucurate cand oamenii doresc sa se impace, sa devina frati. Cine esti tu o simpla muritoare sa ridici astfel de probleme? Fericiti sunt numai facatori de pace, nu facatori de razboi...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MA CAC PE ****** (29 Iunie 2014, 23:27)
UNDE-I HARTIA ,TREBUIE SA MA STERG LA CUR
AM AUZIT CA ASTA ,CUM II ZICE? UN ******,UITE CA IMI SCAPA NUMELE ,DE FAPT DE CE AS TINE MINTE NUMELE UNUI ****** ,ERA POPONAR ,SI ****** SI EL DE PROBA O TARFA ,MAGALENA PARCA II SPUNEA TARFEISI DIN FUTAIUL LUI A IESIT UN POPOR ,DE ****** ,PARCA ROMAN II SPUNE ACUM.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
anna (3 Noiembrie 2015, 20:44)
delete
chiar trebuie sa ne imaginam toti ce a vrut sa scrie un analfabet aici??
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
AS (10 Octombrie 2014, 14:39)
pt Purtator de pace
Din apus nu vin numai lucruri rele (ex. droguri, hotii, taxe mari pt. romani)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
CLAUDIA (28 August 2016, 05:52)
DIN APUS A VENIT UNIREA ROMANILOR ARDELENI CU TARA
SCOALA ARDELEANA A PROMOVAT UNIREA CU ROMANIA PRIN PREOTII GRECO CATOLICI SI DASCALII CATOLICI AI FIECAREI SCOLI CONFESIONALE DIN FIECARE SAT SI CATUN LUMINAT DE ACESTI CORIFEI CARE S-AU SACRIFICAT DIN DRAGOSTE DE NEAM PENTRU ROMANISM NU PENTRU ORTODOXIE BIGOTA SIRBEASCA,GRECEASCA,etc.RESPECT PT. EPISCOPUL CORNEANU.6
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Constantin (30 Ianuarie 2019, 08:36)
Întrebare
Si credeti ca a fost bine ? "Drumul spre iad e pavat cu intentii bune". Scoala ardeleana a avut si contributii benefice, dar a facut si mult rau prin deformarea istoriei. Cred ca nu prea faceti deosebirea între crestini si ortodocsi, islamisti si musulmani, ca sa nu mai vorbim de aspecte mai detaliate. E adevarat ca si biserica ne tine în ceata, dar numai pentru ca nici ea nu mai stie de capul ei...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Liliana (27 Aprilie 2016, 15:54)
Citeste pe Sfintii Parinti
Cauta si vei afa, Ana draga, ca multe lucruri frumoase spun Sfintii Parinti. Daca nu ai timp sa mergi la Biblioteca, cauta pe internet: parintele Visarion Iugulescu sau Parintele Iustin Parvu despre ecumenism.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Aurelie (5 Februarie 2019, 17:41)
vizita sfantului Parinte Papa Francisc
Va fi un lucru bun pentru noi, este un papa foarte deschis si plin de compasiune si profunda umanitate.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihai (22 Martie 2012, 15:29)
papa
Bravo Ana, ma bucur ca nu ai cazut in aceasta erezie, pe care o sustin majoritatea partenerilor de dialog de-aici, felicitari
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Claudiu (17 Mai 2018, 20:07)
care este adevarata credinta
Cum dovedesti tu ca ortodoxia este adevarata credinta si nu catolicismul, budismul. ateismul...sau nici una din ele?

Fiecare e liber sa creada ce in ce vrea, in ce simte ca I se potriveste mai bine, in ce-i da pace interioara si nu avem dreptul sa condamnam!
Pana si satanisti au toata libertatea (garantata de lege) atata timp cat nu afecteaza negativ, pe cei din jur....care e problema?

Mi bine te-ai pune pe citit unpic si ai vedea ca religia crestina, indifferent de cult minte cu nerusinare cel putin intr-un lucru major si anume nasterea lui Isus, pe 24 decembrie.

O fiinta superioara daca ea exista (eu cred ca da) dar e numai una si in nici un caz nu a inventat religia si nici nu se ocupa cu asa ceva.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Elena (13 Iunie 2012, 15:03)
Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti. Iubeste-ti chiar si dusmanii
Nu e vorba de "papistasi" ci de Biserica Crestina Catolica, care nu este o erezie. Crestini ca si ortodocsii. Cateodata imi este rusine ca sunt ortodoxa, cand vad astfel de aberatii! Ar trebui sa ne luptam pentru pace si intelegere, sa nu mai existe atatea neintelegeri! Dar cand tocmai cei care vorbesc in numele bor sunt atat de inchisi la minte nu mai e nicio speranta. Evangheli8a nu predica dezbinarea si ura, ci iubirea fata de semeni. Ar trebui sa studiezi putin doctrina si dogmele confesiunii catolice inainte sa vorbesti. Catolicii cred in acelasi Dumnezeu ca si noi, si nu intr-un sens budist cum se afirma in aceasta petitie idioata . Cel care a scris aceasta petitie e un imbecil si un tampit!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/60 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 .. 60