Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Interzicerea votarii la persoanele care lipsesc din tara doi ani consecutiv", pagina 1

Facebook share
 
Sitting_Bull (14 Decembrie 2009, 10:06)
Propaganda ''discipolilor brucanisti''
Evenimentele ce se contureaza sunt dependente de multi factori care vor degenera in schimbari de fatada si reasezari oportuniste.
Structurile transpartinice sunt intr-o continua reasezare, tactica utilizata aparent fara scop precis reprezinta o modalitatea clasica de perenizare in circuit inchis.

Perioada cuprinsa intre sfirsitul anului 2008 si sfirsitul anului 2014 este propice unor schimbari fundamentale, depinde doar de noi daca ele se vor produce.
Dupa ultimile reasezari de fatada, conglomeratul transpartinic asteapta cu teama sa treaca aceasta perioada nefasta ce-i poate fi fatala.
Factorul psihologic va juca un rol esential in aceasta perioada, resursele umane ale conglomeratului transpartinic sunt organizate dar au un handicap enorm (H.E(aa-1) ce nu mai poate fi surmontat.
Posibil ca actualul sistem perenizat ciclic prin reasezare controlata sa supravetuiasca dupa perioada de incertitudini doar din lipsa unei forte novatoare care sa-i administreze lovitura de gratie{fortele raliate a celor 12 milioane de cetateni nereprezentati}.
Nu exista nici o forta politica, demna de acest nume, care sa revendice pentru popor, justitie sociala echitabila, revizuirea constitutiei, schimbarea regulilor masluite, legi drepte (legea lustratiei ), vot uninominal pur, controlul cetatenesc asupra alesilor.
Reflectia ce se impune aici vine de la sine: daca nu exista forta politica care sa ne reprezinte interesele, ea trebuie creata de NOI, toti cei exclusi, neafiliati structurilor {neideologizati}.

Pentru a realiza acest deziderat este necesara iesirea din conventionalismele tiparelor intretinute.

01} Revizuirea legii partidelor{ 25 000 de semnaturi si 50+1 de filiale la nivel national in acest moment}, este nevoie de anularea acestei legi ce protejeaza o casta , eliminind 15 milioane de romani de pe scena politica, tara are nevoie de alternativa.
02} Adoptarea votului electronic, in acest mod cei aproximativ patru milioane de cetateni din diaspora sa-si poata exercita drepturile fundamentale.
03} Dizolvarea parlamentului actual !?!
04} Revizuirea constitutiei !?
05} Revizuirea legii votului uninominal aranjat de catre baietii destepti in 2008 ?!
De studiat temele abordate aici :
Situl: Universul Românesc.org {prin căutare google}
Dezvaluiri, documente, analize{istoria necunoscută a ultimului secol}
Adresă web : http://www.universulromanesc.org
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Burebista (14 Decembrie 2009, 12:01)
initiatorul acestui demers este un PSD-ist cocalar
sa-ti bat ****** de cap fraiere,te-am dat in primire autoritatilor
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mishu (14 Decembrie 2009, 15:59)
contra petitiei
Petitia este o aberatie pentru ca :

- dreptul de a vota ii apartine oricarui cetatean roman , indiferent unde ar domicilia

- dreptul de a vota nu depinde de nivelul de educatie, de informare, etc : toti cetatenii au dreptul sa voteze chiar daca-s analfabeti si fac cum le sugereaza primarul sau popa din sat

- ideea ca romanii din diaspora ar trebui exclusi de la vot este o gaselnita de moment , este de prost gust, si ar ceva inacceptabil .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gica (15 Decembrie 2009, 16:27)
Foarte bine!
Cine a lipsit o perioada de timp din tara, nu mai este la curent cu realitatile din tara. Deci, va vota aiurea, dar nu el va suporta consecintele votului lui, ci noi, cei ramasi acasa.

Legea ar trebui schimbata, in sensul ca nu numai dreptul de vot ci si cetatenia sa fie pierdute dupa un numar mai mare de ani petrecuti in afara tarii. Chestie de bun simt - nu iti pui palma in popou si dispari cu anii, fara nici o obligatie fata de tara, dar pastrandu-ti drepturile, plin de ifose si pretentii.

Nu sunt pesedist.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jumate/jumate (16 Decembrie 2009, 08:46)
Doamne ca prosti mai sant romanii din tara(o parte din ei)
Numai o minte bolnava de psd-ist sau pnl-ist putea sa debiteze o ineptie asa de mare.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
nic_nic (16 Decembrie 2009, 16:43)
Si ce sa mai interzicem?
Serios? Asta imi aduce aminte de atitudinea celor care in anii '90 erau impotriva lui Campeanu sau Ratiu - impotriva celor care "nu au mancat salam cu soia". Dar nu erau deloc impotriva celor care mancasera ... rahat!
Vezi pe tovarasii Iliescu, Vadim, Paunescu sau pe "aparatcikii" care ne-au condus "spre noi culmi" capitaliste.
Stimate domn (fost tovaras), nu-i asa ca ai fost de acord cu punctul 8 de la Timisoara, dar la fel ca pe vremea de demult ai preferat sa "lupti impotriva nomenclaturii din interiorul ei" ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pristanda (27 Decembrie 2009, 09:07)
Cum depistam persoanele care lipsesc din tara peste doi ani?
Stimata Doamna Barbu Maria,
Acum cetatenii romani ies/intra din/in tara inspre/dinspre UE aratand cartea de identitate (CI). La frontiera se verifica numai daca sunt pe liste de urmariti general, altfel nefiind inregistrati sau aplicata vreo stampila pe CI. Regula din UE ne-ar fi greu sa le schimbam, chiar daca unii italieni de exemplu, chiar ar dori-o. Asadar membrii sectiilor de votare nu au cum depista si inlatura de la vot cetatenii romani care lipsesc din tara peste doi ani, si nici n-ar fi moral caci capsunarii din Spania ori menajerele din Italia au trimis o multime bani acasa in Romania.
Cred ca ati fi dorit sa se instituie o metoda prin care sa se verifice daca doritorii de a vota au suficiente informatii. Asadar reformulati urgent petitia si cereti ca alegatorii sa fie admisi la vot numai dupa ce au obtinut un punctaj minim la un test grila cu intrebari de genul:
Cate palme a dat Basescu?
Cate pene a avut costumul lui Mircea Badea in Piata Victoriei?
Cati euro a primit Geoana spaga pentru asigurarea unui loc eligibil?
Unde se relaxau candidatii in campania electorala?
...
Va urez succes!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Barbu Maria (7 Ianuarie 2010, 17:45)
pentru d-ul Pristanda, pentru al-de mishu etc
D-le Pristanda, intr-adevar e greu sa stabilesti daca cei plecati din tara lipsesc de doi ani consecutiv. Eu am lansat o propunere de limita a lipsei din tara apreciata de mine prin mecanismele psihologice de care toti depindem. Ele ne "stabilesc" capacitatile de perceptie. Personal cred ca doi ani e un termen prea generos, si daca mai luam in calcul ca multi plecati voiajeaza des, atunci termenul de doi ani e chiar pagubos. Deci cred ca un termen mai scurt e mai realist. Cum stabilim daca cetateanul lipseste din tara ? Aici cred ca trebuie sa se faca ceva legic. Cei care locuiesc si lucreaza afara, capsunari si ce or mai fi, sa aibe acel drept de rezidenta inscris pe caretea de identitate cu care daca se prezinta la alegeri va arata f clar ca nu mai locuieste in tara. Si daca e vorba de banii pe care acestia i-au trimis in tara va atrag atentia asupra a cel putin doua argumente care contrazic afirmatia dvs. 1. au plecat pentru ca au vrut, nu i-a obligat niciun cetatean al acestei tari. (Sigur au plecat din cauza saracieii dar asta nu e un motiv sa le recunoastem dreptul la vot pe carea de altfel il au dar daca se reintorc sa stea in tara. 2.Nu au trimis bani la bugetul tarii ci la familiile lor. S-a invocat acest fapt : ca au trimis bani in tara dar s-a uitat sa se spuna ca de fapt si in fond a crescut puterea de consum al familiilor lor, vinzindu-se produsele a continuat productia sau mai degraba comertul adica importurile pe care doar s-au pus taxe s.a.m.d. Nu s-au trimis bani la bugetul de stat care sa se intoarca cumva la dvs, sa fie f clar !) Nu stiu exact cum sa fie insemnati cei care lipsesc din tara dar stiu ca e o jignire , o incalcare a drepturilor mele, o calcare in picioare a sufletului meu si a tot ce a patimit el aici in tara zi de zi, ca votul meu , alegerea mea sa fie anulata de unul care nu a trait ce am trait eu in tara.
Ati incercat sa fiti ironic pentru a demola rationamentul meu care se bazeaza pe faptul real de fi trait aici, de a fi urmarit la televizor si la radio interventiile celor care alcatuiesc guvernul, mai pe scurt de afi conectata cu constiinta mea si cu traiul meu de zi cu zi la impostura si la smechereala pe care mi-au servit-o cei care ne fac destinele TARII MELE al carei cetatean vreu sa fiu si pentru care gindesc. Da ati citit bine : eu pentru tara mea gindesc si simt. Nu ma las prostita de vorbele uinuia sau altuia, nu ma las prostita de imaginile pe care si le construies cu mijloace necinstite ( actionarea asupra inconstientului prin repetitii de cuvinte, de sloganuri, de declaratii..etc cum a facut-o constant basescu si asa zisa lui echipa la care v-as invita sa observati ca au toti acelasi fel de exprimare..- sunt metode subtile de agresiune si controlol al subconstientului maselor), cei ce urmaresc doar puterea si nimic altceva, asa cum au fost prostiti cei ca mishu

Iar pentru al-de mishu si alti isterici ca el , fac observatia , daca mai era nevoie, ca asta e calitatea umana care l-au votat pe basescu. Nu l-au votat prea multi intelectuali, cit mai ales fiintele superficiale, dezechilibratii psihic.....cei violenti prin natura lor cum esti tu ..mishu. Citeste inca odata cele scrise de mine in petitie poate reusesti sa intelegi corect

Am sa dau un singur exemplu pe care il cunosc direct : un tip de 36 ani, fost politist in Romania pleaca dupa fosta nevasta in Spania nu cu gindul sa refaca legatura matrimoniala ci cu gindul sa gaseasca si el ceva de lucru pentru a cistiga mai bine decit in tara dar sa fie ajutat putin , la inceput, de fosta nevasta care deja avea unde sa stea si avea ceva bani. Fosta nevasta facea prostitutie. Usor tipul de care va spun vine in contact cu pestele fostei neveste si prinde friiele afacerii. Pe scurt devine si el peste avind in prezent 8 fete aduse de el din Romania, Deci un fost politist in Romania este acum peste in Spania. Asta si fosta nevasta precum si pprostituatele lui au drept de vot si voteaza...acolo in Spania la sectiile speciale... Pe cine credeti ca au votat ? Desigur nu e greu de ghicit. Pe basescu !

Vorbiti de test, de grila care sa delimiteze pe cei care sa voteze de cei care sa nu voteze.
Incercati in van sa fiti malitiosi, sa dati cu tifla , sa demolati. Adevarul este acesta pe care vi l-am demonstrat.
Va intreb, si intreb pe toti cei care au un dram de constiinta si de bun simt ? Acest soi de indivizi sa hotarasca pentru mine, ei de acolo unde fac ce fac, pentru mmine aici unde traiesc ce traiesc ! Nu credeti ca e o crima ?
In legatura cu palmele date de basescu, n-ati nimerit bine cu ironia caci eu lucrez cu camera de filmat, cu pelicula si cu montajul la calculator si uneori chiar la masa de montaj. Imaginile in care se vede basescu lovind , nu cu palmele, CI CU DOSUL PALMEI, asa f scurt , banditesc, ca un individ experimentat in asemenea iesiri controlate, este cit se poate de reala, nu e trucata, iar cel care a detinut caseta cu filmul original a iesit pe post la t.v r 1 si a aratat-o. A fost o singura data si seara tirziu. Ma intreb de ce nu s-a mai auzit nimic de acel om ? Nu cumva a avut un accidet precum altii incomozi pe anumite trasee politice ? La acea ora tirzie din noapte si pe un post de televiziune care nu e nici de mahala cum este o.t.v-ul sau taraf-ul unde se uita cei saraci cu duhul, deci unde nu s-a uitat prea multa lume, impactul unui adevar ca cel al filmului original, nu a putut fi prea mare. O intrebare dureroasa si chiar incriminatoare este dece acel om cu caseta lui de film nu a mai aparut si la alt post....?Dece nu a aparut si pe net, dece pe net a fost lasata doar aceal filmulet dat cu incetinitorul unde cineva demonstreaza pentru necunoscatori (si sunt multi) cum ca filmul a fost trucat ?
Mai mishule, biet mishu, am ajuns sa traim intr-un nou stat politienesc si condusi prin actiuni si agresiuni psihologice criminale. Geoana tot printr-o asemenea actiune-atac psihologic a plecat la Moscova si lucrat cu Vintu
Cit priveste asa zisa spaga luata de Geoana pentru un post eligibil va intreb poate veti avea curajul sa raspundeti : stiti ce averi au cei din guvern, inafara de Boc.? Nu va mai spun eu, pentru ca daca o sa vreti sa aflati veti avea o activitate f interesanta, cu surprize uriase si instructiva si care va v-a taia pofta pe viitor sa mai fiti ironic fara fundament. Va spun doar ca un partid pentru a exista trebuie sa aibe fonduri care se obtin de la membri. S-ar putea spune si ca se autofinanateaza. Incercati sa va inscrieti in partid, oricare. Va vor inscrie dar nu va vor baga in seama, si nu veti avea un cuvint de spus chiar daca el va fi f destept.daca nu o sa se stie de dvs ca aveti si afaceri grase. Dece credeti ca vor fi bagati in seama si vor accede cei care deja au f mari afaceri. ? Pentru ca partidul nu ar mai exista, nu s-ar mai misca daca n-ar avea banii celor cu bani. Se practica in orice partid din lumea asta ca acele contributii care se dau cu cit sunt mai consstente cu atit ofertantul sa aibe pretentii la un post cit mai ...eligibil. Asa ca acea contributie , normala si legala intentionat a fost prezentata ca fiind spaga. Daca acea contributie a fost spaga spuneti va rog frumos cum se numeste asa zisul salariu de 8000 de euro LUNAR luat de Eba ca angajata la Luxtem, unde nu s-a deplasat nici macar o zi sa lucreze, daca ne gindim ca patronul de la acesta firma este omul de casa a lui basescu ?
Un pas spre corectitudine ar fi desfiintatrea sectiilor speciale din afara tarii, si votarea la sectiile nomale doar cu c.n.p-ul
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pristanda (8 Ianuarie 2010, 09:25)
... era o initiativa legislativa
@Barbu Maria
Stimata Doamna,
Scrisoarea dumneavoastra s-a dorit sa fie o initiativa legislativa, si din acest punct de vedere ar fi trebuit sa indice macar in principiu metoda practica de a-i depista pe cei pe care doreati sa-i inlaturati de la vot. Metoda expusa in comentariu "prin mecanismele psihologice de care toti depindem, ... capacitatile de perceptie" este stupida si practic inaplicabila. Cine credeti dumneavoastra ca va obliga spaniolii si italienii sa modifice actele de identitate romanesti, inscriind in ele alta rezidenta? Nimeni! Dar trimisii Romaniei la UE si la ambasade lipsesc si ei din tara, nici ei sa nu voteze? Stiti ca pentru a putea candida din nou, trebuie ca mai intai sa ai drept de vot? Deci aceia nici nu mai pot candida!
Din banii capsunarilor, menajerelor, constructorilor, etc. va inselati ca n-ar ajunge nimic la bugetul de stat. Ba ajung cel putin 19% TVA plus cel putin impozite si taxe pe salariile lucratorilor care fac mancarea celor ramasi acasa, taxe peste intretinere (apa, incalzire, gunoi) impozit pe terenuri si cladiri, etc. Habar n-aveti cati functionari traiesc de pe urma lor, plus o directie intreaga din ministerul muncii ocupata exclusiv cu plasarea lor in strainatate. Si ce conteaza cati din banii lucratorilor de-afara ajung la bugete? Nici asistatii sociali, puzderie, nu contribuie si totusi voteaza.
Majoritatea politicienilor v-au afectat cu traiul dumneavoastra de zi cu zi, unii "sunt impostori si va servesc smechereala", de prin toate partidele care s-au perindat la putere, dar n-ati observat dumneavoastra! Din cauza "metodelor subtile de agresiune si control al subconstientului maselor" pe care le-au folosit.
Sugur, politistul de 36 ani devenit peste, trebuie blamat c-o face in Spania. Dar ce facem cu politistul Preda care a furat arme de la Ciorogarla ca sa le schimbe pe niste marfuri mai utile precum narcoticele? Ex-politistii din Spania sunt rai si trebuie indepartati de la vot, dar cei de acasa care ne pun vietile in pericol, pun in pericol insasi existenta statului, sunt numai buni sa voteze. Prostituatele din Spania sunt rele, dar cele de pe centurile oraselor patriei (Bucuresti, Alba Iulia, Ploiesti, Rm.Valcea) ori cele care-si arata nurii pe DN1 de la Baicoi la Comarnic sunt bune pentru ca au deservit clientii nostri. Dar ce cauta ele pe drumurile patriei, cand votantii patriei le-au asigurat ani la rand conducatori intelepti? Si pe cine or fi votat?
Fiecare a votat pentru el, iar pentru dumneavoastra n-ati votat decat dumneavoastra! Dincolo de asta s-au aplicat regulile democratiei indiferent daca ne-au placut ori nu, adica s-au numarat voturile respective si a invins cine-a avut mai multe voturi, uneori de la FSN, alteori de la PNT-CD, de la PSD, PD si PDL. In privinta starii natiunii ma indoiesc ca o ducem prost din cauza lovirii unui copil, indiferent cum, cu fata, dosul ori cantul palmei, cu pumnul sau cu piciorul.
Aveti informatii ca a disparut un cameraman? Nici o problema, site-ul lui Voiculescu http://www.inpolitics.ro va asteapta sa i-o raportati! Si astfel putem afla cu totii ce s-a intamplat cu el.
Chiar credeti ce-ati scris ca "Geoana tot printr-o asemenea actiune-atac psihologic a plecat la Moscova si lucrat cu Vintu"?
Cititi ce spun indonezienii http://www.mediafax.ro/externe/politia-indoneziana-respinge-o-solicitare-de-intr
erupere-a-detentiei-lui-nicolae-popa-5251172/ ca "Popa nu a venit în Indonezia ca turist" dar ca ce, ca diplomat? Si sub mandatul Geoana la externe i s-a prelungit lui Popa pasaportul in februarie 2001 la ambasada din Jakarta, cand inculpatul era urmarit si avea mandate de aducere la tribunale? Bravo!
S-au publicat averi celor din guvern, ma rog, ce-au vrut ei sa declare. Bine ziceti ca "se practica in orice partid din lumea asta ca acele contributii ... consistente...". Dar cei mai darnici n-au obtinut aparent posturi eligibile cum credeti dumneavoastra:
Iata cotizantii oficiali ai PSD.

Locul 1 Ion Mănăilă 190 mii RON
Domnul Mănăilă n-avea banii lui ci era cersetor de fonduri de la stat http://www.business-point.ro/afaceri/2111/costuri-pentru-culturile-de-primavara.
html ca presedinte al Ligii Asociatiilor Producătorilor Agricoli din România Teleorman

Al 2-lea e Stefan Viorel 154 mii RON, "socialist" care n-avea cu ce-si plati salariatii de la Navrom cand era al statului http://www.ziaruldeiasi.ro/local/galati/protestatarii-de-la-navrom-ramin-fermi-p
e-pozitie~nisgb . Dupa ce Navrom-ul a devenit SRL-ul lui are bani si comenzi suficiente - de la stat, evident.
Cam a 10-a e Ana Birchall cu 90 mii RON donati toti in 25.06.2008 http://www.inpolitics.ro/surpriza-potrivit-documentelor-oficiale-ana-birchall-e-
regina-sponsorilor-psd--art51337.aspx . Problema ei e ca nu apare nici o donatie separata de 5 mii EUR sau echivalentul in lei.

Nici cotizantii PDL nu-s mai prejos.
Locul 1 Ioan Neculaie cu 170 mii RON, care si el cere intr-una subventii pentru productia de ingrasaminte chimice.
Asadar marii cotizanti ai partidelor nu sponsorizeaza din banii lor cum v-ati imaginat, ci din bani de la buget.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Barbu Maria (10 Ianuarie 2010, 04:30)
multumesc pentru informatii
si am sa incep cu sfirsitul.
1. ca indivizii respectivi au bani obtinuti in modul in care il arati, deja e o alta problema si nu intra in subiectul petitiei lansata de mine. teoretic sunt instrumente legale pentru ai depista si a-i trage la raspundere. si chiar asa ! oare dece in acesti 5 ani scursi nu au fost dati in vileag ?
eu nu am spus deloc, dar deloc, ca membrii de partid (oricare si de oriunde) ar fi niste sfinti, caci nu asta a fost subiectul petitiei lansata de mine, am spus care e practica sustinerii financiare a unui partid iar banii dati de individa aia nu e mita asa cum a fost prezentata intentionat
de unde stii ca acei 5000 de euro nu se regasesc in lista de sponsorizari, ai avut aces la ea , esti membru P.S.D. ? vad ca nu o spui, desi pentru o afirmatie pe care o faci trebuie sa indici si sursa, altfel......se intelege ca ai trintit o afirmatie doar ca sa demolezi ce am sustinut eu !
sub mandatul lui Geoana la externe s-a prelungit viza lui Popa ? de unde stii ? asa din deductie.... ? iarasi doar o afirmatie care sa impresioneze si care sa demoleze argumentele mele...
Faci eforturi mari ca sa demonstrezi ca nu am dreptate, si cu o logica...cel putin ciudata, nu ai asudat ? Si te-as intreba in contextul creat , in al carui mandat a fost ajutat Haysam sa fuga din tara ?ca nu stiu sa fi fost mandatul lui Geoana
2. citeste mai bine replica anterioara. revin si reafirm : am spus ca nu stiu in ce fel ar trebui stabilita dovada rezidentei romanilor din afara granitelor, dar am dat un motiv mai mult decit suficient pentru a se lua in discutie interzicerea votului la cetatenii romani care nu mai locuiesc in tara, si anume acela ca ei nu mai au capacitatea psihologica de a fi in relatie cu situatia din tara. este un lucru la fel de evident ca acela ca afara ploua sau sunt temperaturi mai mari decit cele normale, si deci nu mai trebuie demonstrat. iar acest adevar, pe care l-am enuntat eu este demonstrat si sustinut de cercetarile in psihologie, iar despre capacitatea psihologica de punere in relatie cu o situatie se vorbeste in n tratate de psihologie, nu am descoperit-o eu.
nu am indicat un cadru legal , sau o metodologie, (ai fi vrut sa spui), pentru ca nu sunt legiuitor, dar am exprimat o propunere cu trecerea pe cartile de identitate a rezidentilor a unei stampile sau ceva...de la locul de domiciliu-rezidenta. eu am lansat o idee, o petitie si important este cite semnaturi aduna, ca solutia se va gasi

3. cit priveste contributia capsunarilor sau a tiganilor din Italia, la bugetul de stat , datorita caruia noi am trait mai bine, si o sa traim si mai bine in 2010, spui acelasi lucru pe care l-am spus si eu: adica nu a intrat nimic in buzunarul nostru ci s-a manifestat prin taxe pe produse...comert... banii au mers la consumul celor din familiile plecatilor in Spania, ..comert..etc. tragi din greu mita de coada cu invocarea existentei unei armate de functionari care traiesc din salriile primite pe miscarea hirtiilor documentelor pentru capsunari, care - vrei sa spui- nu ar exista daca n-ar exista capsunarii si menajerele din Spania.. si un copil de gradinita ar sti ca acei functionari ar plimba alte hirtii ale altor categorii sociale. dar fie si ca tine Pristanda. tara a beneficiat de pe urma banilor intrati la buget de la capsunari, le multumeste toata tara, sunt asteptati cu drag acasa...etc. etc..le suntem recunoscatori, dar nu cu viata de zi cu zi, a celor din tara. deci aduc bani in tara cum spui. dar tot si-au pierdut capacitatea psihologica de a se pune in relatie cu viata de acasa, si deci sa nu voteze decit dupa ce se intorc in tara si isi reiau viata acolo. altfel ei fac o mare nedreptate celor din tara si care traiesc acolo zi de zi, si e chiar nedemocratic. cineva spunea la semnarea acestei petitii ca in Grecia se practica aceasta departajare.. deci n-am inventat-o eu. asa ca daca eu am avut o idee stupida si inaplicabila inseamna ca si grecii procedeaza stupid si ...cum da ..naiba
4. nu explici ce legatura este intre prostituatele din tara , de pe centura, cu cele,din alta tara, mai precis cu soiul de indivizi care fac pe pestii in Spania ? ce are tanda cu manda ? iarasi traspiri din greu cu un rationament care nu prinde nimic , nicio intersectie cu afirmatiile mele. vrei sa induci un alt inteles celor afirmate de mine, si anume ca daca si in tara sunt prostituate atunci sa se inteleaga ca nici acestea n-ar avea capacitatea sa voteze ! ei , uite , iarasi mi se demonstreaza ca o anume categorie de cetateni, cu un anume gabarit intelectual a ales un anume presedinte de tara !
draga Pristanda (macar cu numele ce ti l-ai ales ai fost inspirat), eu am incercat sa demonstrez cu un exemplu cam ce soi de indivizi isi exercita dreptul la vot, peste granitele Romaniei. ce univers psihologic, si sufletesc hotaraste pentru cel ramas acasa, atita tot. sigur ca aceiasi categorie de oameni isi va exercita dreptul de vot in tara, astia sunt, dar traiesc in tara si asta este argumentul forte. fetele fac prostitutie pe centura Bucurestiului dar poate traind viata din Romania o vad altfel decit cele din Spania sau Franta, sunt in tara, iar in tara majoritatea oamenilor nu face prostitutie... cit priveste pe politistul cutare care a furat arme, iarasi atrag atentia asupra faptului ca exista instrumente legale care sa se ocupe de acest caz, ca el nu face obiectul petitiei lansata de mine si ca nu are nicio legatura cu capacitatea sau incapacitatea psihologica de a discerne asupra candidatului la presedintie, si asupra votului , a celor care traiesc in afara granitelor tarii si nu are nicio legatura chiar daca tot politist a fost cu individul din Spania. asta din Romania a furat arme, in tara sau aiurea dar traieste in tara, in Romania
5. citeste cu atentie si fara orgoliu de a trage oricum spuza pe o turta personala anemica, petitia lansata de mine.
m-am referit la cei care lipsesc din tara doi ani consecutiv,(desi e un termen extrem de generos) iar cei care sunt ambasadori sau reprezentanti U.E. nu lipsesc din tara consecutiv atita, ci fac o asidua naveta.. !
6. cit priveste agresiunea psihologica si inducerea unei atitudini sau comportament, prin metode psihologice , este un demers care se practica chiar de serviciile secrete, este descoperit de mult, si chisr s-a vorbit de curind la emisiunea d-lui Streinu (daca i-am retinut bine numele)de la N24 t.v. unde un cercetator in psihologie avind si citeva carti linga el pe masa in studio, carti care tocmai asa ceva tratau, a explicat si sustinut felul in care poate fi condus un individ spre actiuni pe care nu le doreste si de care e strain. si te-as mai invita sa citesti si cartea lui Ciprian Nastasiu " Pradarea Romaniei" (am auzit ca a aparut si in librariile din Romania), unde si el face o afirmatie extrem de interesanta in privinta asta. deci iarasi nu eu am spus prima despre acest gen de demers de a obtine de la populatie o anume atitudine dorita si o anume obtiune.
6. eu nu am fost prostita cu smechereala , impostura si atacurile psihologice pentru ca sunt pregatita pentru asa ceva, am informatii in privinta asta si le recunosc demersurie imediat ! dar voi.?.... mi-e mila !
sper insa ca anul asta 2010 sa va treziti din ."hipnoza" si sa intelegeti printre altele ca sectiile speciale din afara tarii sunt o mare gogoasa in numele democratiei, unde securistii reprofilati actioneaza cu multa fantezie si ca cu ele o tara poate fi furata pentru interesele citorva indivizi si a unor forte straine
cu acestea am pus punct pentru ca nu mai imi pierd vremea batindu-mi joc de inteligenta mea cu raspunsuri la logigi ilogice
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pristanda (10 Ianuarie 2010, 09:15)
Re: multumesc pentru informatii
@Barbu Maria
Stimata Doamna,
1. Sponsorizarile partidelor se publica obligatoriu in Monitorul ofiicial in luna urmatoare incasarii. De ce nu spun impricinatii in ce M.Of. s-a publicat cotizatia de 5000 Eur? Cautati-o dumneavoastra ca eu n-am gasit-o. Mai bine facem o petitie care interzice sponsorizarea partidelor de catre indivizi care, direct ori indirect au beneficiat de subventii. O sa fiti surprinsa ca in Parlament n-o va vota nimeni. Ca Popa a prelungit pasaportul sub mandatul Geoana o spune o sursa absolut sigura. Chiar Ministerul de externe: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=41390&idlnk=2&cat=4 . Care minister si dezminte anticipat ce au gasit indonezienii. Pai ce voiati? Sa afle toata lumea ca Romania emite tuturor borfasilor pasapoarte speciale, ca sa evite vizele pe care altfel nu le-ar obtine?
2. Nu va imaginati ce contestatii ar aparea la niste alegeri la care selecta votantilor ar fi arbitrara?
3. In Grecia votul este obligatoriu si se face numai la sectiile din interiorul tarii. Au facut acea regula, ca sa nu-si alerge cetatenii de nu stiu unde la rarele sectii din strainatate, si ca sa aiba solutii practice de a-i amenda pe absenti.
4. Nici politistii si nici prostituatele din Spania n-aveau legatura cu petitia. Nici cei care sunt contribuabili nesiguri. De ce i-ati prins in exemplele dvs.?
5. Ambasadele au destul personal care nu face naveta. Uneori nu fac naveta nici ambasadorii, iar daca stau 2 zile nu poti presupune ca au luat contact cu realitatea din tara.
6. Si ca sa voteze membrii reprezentantelor diplomatice fara sectii in afara tarii, cum fac? Parasesc misiunile cu totii ca sa ajunga la cea mai apropiata sectie de votare din tara? (Si cat lipsesc se mai improspateaza echipamentele de inregistrare?)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: