Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Semnaturi "Interzicerea votarii la persoanele care lipsesc din tara doi ani consecutiv", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/1 1
Nume Varsta Sex Oras, Tara Data
1. Constantin CIOBANU m 14/12/2009 10:13
»»
Operatia Insurgent

Populatiile române împrastiate pe mapamond se cifreaza la aproximativ 12 milioane {românii din teritoriile răpite (Basarabia,Bucovina de Nord, Maramureşul de Nord}românii de linga tara(Ungria,Serbia,Bulgaria), românii deportati în gulag (peste un milion), exilul românesc, emigratia şi migratia post ’89}.
Marii patrioţi români au reusit împotriva vicisitudinilor să desavîrsească unitatea ţării prin unirea din 1918, eveniment crucial în istoria noastră ca popor.
Inceputul instabilitatii politice în 1938, a determinat o succesiune de evenimente ce au dus la ciuntirea patrimoniului naţional, mostenit din negura istoriei, { resemnarea in faţa dicktatului din 1940-pactul Ribbentrop-Molotov}, furtul voinţei naţionale la alegerile din 1946, trădarea intereselor românesti la tratatul de pace de la Paris din 1947 {de către delegaţia comunistă}.
Deportarea in gulagul sovietic a aprox. 1,2 milioane de români din provinciile rapite, exterminarea elitei politice{patriotii, ctitorii unirii din 1918}în inchisori, a armatei române în lagărele de prizonieri, a permis sistemului comunist implantat să prolifereze.
Căderea comunismului în Europa{1989}a obligat structura comunistă din România să planifice o reformare a sistemului premeditînd o schimbare de fond, perenizind sub alte forme de influenţă şi dominare controlul asupra statului.
Fosta nomenclatură comunistă şi-a impins pionii din esalonul doi şi trei, descendenţii, pe scena politică nou creată dupa’89, ocupînd-o, impunînd desfăsurarea operaţiunilor de privatizare şi spoliere a resurselor vitale ale naţiunii în detrimentul a milioane de cetaţeni.

Dupa jumatate de secol de intuneric in ’89-’90 a fost un moment cind puteam sa aducem izbavirea, sa terminam cu batjocura, na fost sa fie, revolta populara{revolutia} a fost furata, generatiile tinere ce s-au implicat atunci au pierdut in fata structurilor comuniste, esaloanele inferioare au infiltrat toate organizatiile nou create.

Ne-au divizat, ne-au invrajbit, asa ca ne-am imprastiat in toate colturile lumii, oare ne-au invins atunci, sau doar au aminat momentul cind vor da socoteala ?!!

La douazeci de ani de la momentul revoltei, noi generatii{tinerii de azi} sunt confruntate manipularii structurilor comuniste, vor avea oare forta sa discearna adevarul de minciuna, demagogia de realitate, au oare reperele necesare sa faca diferenta intre bine si rau, viitorul tarii sta la mina lor, se vor lasa ademeniti si amagiti, pecetluind soarta tarii ?!?

Concluzie: Partidele politice, considerate’’institutii fundamentale ale statului’’sunt de fapt sateliti artificiali ai unui nucleu central de coordonare transpartinica, ce actioneaza impotriva intereselor natiunii, chiar daca masa membrilor este constituita din cetateni de buna credinta.
Conform unui principiu elementar exista o proportie semificativa de persoane de buna credinta in fiecare partid, cei ce creaza dinamica, altfel masa ar fi amorfa, numai ca nu pot sa influenteze o schimbare fundamentala, sa reformeze din prisma faptului ca nu detin puterea de decizie, influenta lor este simbolica, de fatada.
Intrebari: 01} Considerati ca cele douasprezece milioane de romani imprastiati pe mapamond{de tradarile ciocoilor (iudelor), de vitregia vremurilor, din diverse considerente, }, sunt parte integranta a natiunii romane, ar merita o recunoastere de facto prin crearea unui minister si atribuirea proportionala a reprezentarii in parlament, concomitent cu reducerea parlamentului la o singura camera{nota : minoritatile nationale din romania sunt reprezentate in parlament de catre 40 de senatori si deputati !!!}, schimbarea constitutiei care sa stipuleze in preambul ca deputatii in momentul in care sunt alesi prin vot direct{ revizuirea votului cacialma din 2008}devin reprezentantii poporului nu ai unor interese meschine de partid, legiferarea pedepsei de inalta tradare la adresa alesilor ce transgreseaza principiile etice ale functiei, aceste masuri ar constitui un act de dreptate ?
02} Considerati ca actuala clasa politica{cadrele de decizie ce detin controlul absolut in interiorul partidelor( toate partidele sunt contaminate)}se poate reforma singura{din hiene pot sa devina miei}, sau aparitia pe scena politica a unor noi formatiuni politice cetatenesti de toate orientarile{stinga, centru, dreapta}este necesara pentru a anula efectul conspiratiei transpartinice, a recistiga statul de drept, a determina renasterea valorilor moral-etice?
Constat : Partidele politice in principiu ar trebui sa fie institutii fundamentale ale statului, metamorfoza fostului conglomerat{PCR} intr-o puzderie de sateliti artificiali de toate orientarile{ stinga, centru, dreapta, extrema stinga sau dreapta, iredentisti, etc}, face imposibil acest lucru, tehnica lor consta in saturarea spatiului pentru a impune controlul si legea iudelor.
Singura solutie valabila consta in crearea noilor partide nealterate{ neinfiltrate de loja securista}, procesul a inceput timid, pentru a atinge stadiul operational este necesara fuziunea controlata a masei critice initiale{ la rece sau la cald}.
Suntem 30 de milioane de romani imprastiati in toate colturile lumii, nu concep ca o casta de infractori, tradatori, iude, uzurpatori, speculanti, estimata la 30 000 personaje sa submineze natia romana.
Nu toti din cei care sunt vizibili pe scena politica au necalitatile descrise, consider ca exista si personalitati deosebite, cetateni de onoare ce incearca cu devotament sa-si serveasca patria , duc o lupta inegala cu structurile transpartinice pentru a pastra flacara aprinsa.
Reformarea partidelor-01-Subiectul este complex.
01} Solutii exista, partidele sunt creatii artificiale ale unor grupuri de interese{,unelte de control si decizie}, pentru a fi legitime au nevoie de aderenti { membri}, o structura de proportia unui partid parlamentar este esalonata in adincime pe mai multe etaje{ configuratie piramidala statica}.
Pentru a fi credibila aceasta structura are nevoie de o proportie { esantion} de persoane cu priza la anumite segmente de populatie{ inaintasii} ce vor captura membrii necesari pentru a consolida structura si obtine votul electoratului{ in general naiv}pentru o asa zisa legitimitate.
Masa partidului {exemplu-PNL-PSD,-PDL}numara aprox 40 000 membri de toate categoriile intr-un sistem ierarhizat, etajele superioare nu sunt accesibile membrilor decit daca obtin o promotie din diverse considerente.
In rezumat, cele aprox 3000 de cadre ale partidului constituie structura omogena esalonati in diverse compartimente, nivel national, nivel local, etc.
Structura partidului nu poate fi reformata in mod clasic prin noi promotii interne, din prisma faptului ca nu exista un sistem de comunicare-evolutie in ambele sensuri{ membri-cadre}prin care majoritatea sa aiba un cuvint de spus, ci doar un esantion restrins din cadrele superioare{ 200 persoane}controleaza discretionar activitatea avind obiective impuse de o centrala de coordonare externa partidului{ structurile transpartinice}.


Chiar daca exista o proportie semificativa de membri de buna credinta{80%}, structura este contaminata déjà de la creatia initiala, fiind controlata si dirijata in anumite scopuri.
Dupa exemplul dat, toate partidele din romania si din exterior{ sunt citeva partide in diaspora} sufera de acelasi sindrom{‘’stockholm’’}, o solutie de decontaminare a partidelor nu exista, dar este posibila adoptarea unei proceduri specifice de reformare ce permite pe termen lung supravetuirea unitatii conglomeratului.
Reformarea partidelor-02
Una din proceduri{complexa} consta in dizolvarea partidului{ din interior desigur}coordonata de catre cadrele tinere{ necontaminate} si recrearea structurii aplicind procedee specifice de aderare si ascensiune{ la butoanele de comanda}’ in fapt eliminarea gastii, un partid are menirea de a fi o institutie fundamentala a statului nu un club privat ce serveste interese antinationale.
Solutia in sine este extrem de complexa, trebuie coordonate la secuna operatiile, exista riscul ca partidul sa se descompuna daca sa esuat realizarea unei etape.
02} O solutie mult mai complicata consta in ‘’capusarea partidului’’ din exterior, in strinsa legatura cu un segment insurgent din interior{in termeni simpli : operatia CUC}, desfasurarea este de lunga durata iar coordonarea din imersiune anevoioasa, dar posibila.
03}Solutia cea mai simpa, eficienta, rapida, consta in crearea de noi formatiuni politice, nimic nu va impiedica adeziunea de membri ce provin din alte formatiuni politice si se vor conforma protocolului, acest fapt va duce la diminuarea si chiar dezmembrarea unor partide ce detin controlul si monopolul asupra statului.
Rezumat : Un partid{ formatiune politica} are menirea de a fi o institutie fundamentala a natiunii nu un cuib de tradatori, impostori, etc.
Potential exista, meditatia de douazeci de ani este suficienta.
Situl: Universul Românesc.org {prin căutare google}
Dezvaluiri, documente, analize{istoria necunoscută a ultimului secol}
Adresă web : http://www.universulromanesc.org
Raspunde     Recomanda:
2. Razvan 35 m Iasi, Romania 14/12/2009 11:35
3. livia 36 f spania 14/12/2009 13:58
»»
sint de acod ca noi romanii care traim afara ,sa nu votam sa nu lasam greul romanilor din tara
Raspunde     Recomanda:
4. cheran anca mihaela valcea 14/12/2009 18:24
5. rodica Romania 14/12/2009 20:30
»»
Sa voteze doar cei care stau in tara, stiu mai bine cine ce e in stare sa faca si care suporta consecintele unui vot dat gresit!
Raspunde     Recomanda:
6. iaiela 50 f spania madrid 14/12/2009 21:58
»»
romanii de afara si-au vindut cnp-urile contra unor sume de banii´´´ádica noi toti care traim afara ´´´´ votul celor din tara conteaza .sa se verifice cnp-urile romanilor de afara in madrid au votat fara prezenta persoanei titular de cnp.un roman cu 5 buletine verificati semnaturile
Raspunde     Recomanda:
7. Tibi 44 m petrosani,ro 15/12/2009 02:14
8. Razvan 18 m Constanta 15/12/2009 04:15
»»
DA@|!||| cEI DE AFARA SA RAMANA ACOLO,NU SA DECIDA EI PT NOI!
Raspunde     Recomanda:
9. Popa Elisa f Galati 15/12/2009 22:40
10. iordachi alexandra 35 bucuresti 16/12/2009 08:47
»»
as propune ca votul sa fie interzis nu celor care lipsesc doi ani consecutiv ci acelor care au lipsit mai mult de 6 luni consecutive.
Raspunde     Recomanda:
11. Iacob Ovidiu 42 m Vaslui, Romaia 16/12/2009 12:51
»»
sustin prezenta petitie
Raspunde     Recomanda:
12. Balasa Georgiana 30 f 16/12/2009 15:38
13. Virgil m 16/12/2009 17:38
»»
In Grecia au dreptul sa voteze DOAR cetatenii care sunt prezenti fizic si au REZIDENTA PERMANENTA in tara . Inteleg ca unii concetateni muncesc afara ca sa trimita bani tot acasa dar asta nu ii face neaparat avizati si in masura de a fi la curent cu evolutiile din tara de origine pentru a vota .
Raspunde     Recomanda:
14. Rigan Elisabeta 50 f Romania 16/12/2009 18:07
»»
De ce ar vota cineva care afugit de greutati?
Raspunde     Recomanda:
15. bogdan 23 m romania botosani 17/12/2009 06:17
16. Nicoleta PLANGA 60 f Targoviste 20/12/2009 13:14
17. ilie andries 27 m Suceava , Romania 24/12/2009 14:18
18. Vali STAN m BUCURESTI 04/01/2010 21:33
»»
APRECIERILE SUNT JUSTE, NU ESTE NORMAL CA CINEVA CARE NU STA IN TARA SA HOTARASCA PENTRU TINE, IN NECUNOSTINTA DE CAUZA!
Raspunde     Recomanda:
19. Dumitrache Ruxandra 27 f Bucuresti 06/01/2010 21:57
20. Dragan Aurel 47 m Bucuresti ,Romania 11/01/2010 17:30
»»
Sunt total de acord!
Raspunde     Recomanda:
21. Ene Marieana 44 f Galati 14/01/2010 16:48
»»
Bravo!!!
Raspunde     Recomanda:
22. Anca 33 f Bucuresti 22/01/2010 12:42
»»
Corect!
Raspunde     Recomanda:
23. Roba Florin 27/01/2010 14:06
24. Roba Sabina Florina 27/01/2010 14:07
25. IORDACHI 35 f bucuresti 16/07/2010 12:33
»»
Eu as fi propus alt termen ...mai mult de sase luni consecutiv!!!!
Raspunde     Recomanda:
26. ANEI PETRU 51 m iasi 30/12/2010 19:28
27. berechet mariana 50 f bucuresti romania 15/08/2012 04:11
»»
Argumente pentru interzicerea votarii persoanelor de cetatenie romana, care lipsesc din tara si care au domiciliul in lata tara
1. Si-au construit o alta viata pe teritoriul altui stat : copii la scoala din tara respectiva cu taxele si contributiile aferente, au asistenta medicala platita statului respectiv, fac imprumuturi la bancile din tara respectiva,( iar taxele ce decurg de aici merg la bugetele tarilor de adoptie) si vin in relatie cu legiuitorii tarii de adoptie prin reprezentantii alesi locali carora le prezinta atunci cind este cazul solicitari specifice
2. presedintele unei tari este presedinte pentru toti CETATENII acelei tari ( caci persoanele care au ales sa plece din tara isi pastreaza cetatenia din tara de bastina) DAR pentru apararea interesului national si al statului al carui presedinte este. Asta inseamna ca presedintele ramine si pentru CETATENII care s-au staabilit in alte state doar in masura in care le apara drepturile in fata legilor universal valabile ( nediscriminare, lipsire de libertate, intelectual...etc )
Cautati in dictionar explicatia cuvintelor STAT, NATIUNE, INTERES
Cei plecati din tara, si stabiliti pe alte meleaguri, nu mai fac parte din natiune. Acesti oameni ramin cetateni ai tarii de origine si de etinie ai acesteia, dar nu mai se integreaza in natiune
Raspunde     Recomanda:
Petitie, semnaturi in format: xls  pdf
Pagina 1/1 1