Comentarii "Vrem URGENT legea raspunderii magistratilor si legea raspunderii ministeriale", pagina 1

w0lfshad3 (18 Septembrie 2012, 19:55)
nu este nevoie...
...de legea raspunderii magistratilor fiindca acestia raspund deja, vezi:

lor-si-procurorilor.html

Problema e ca nu se baga singuri la puscarie. Eu sunt de parere ca se afla intr-o stare de evadati, si ar trebui sa declaram noi legea martiala si sa spanzuram niste magistrati mafioti, pana cand decid sa aplice legea
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
rupa vili (11 Septembrie 2012, 12:51)
Ieri , astazi si maine noi platim salar la...
Ieri , astazi si maine noi platim salar la magistrati sa incalce legea si sa acceptam sa devina interlopi cu legitimatie de la stat ,unde este respectul cuvenit fata de ceteanul civil si corect si drept si onest ? Cand Guvernul Roman va trage la raspundere pe magistratii romani care au pedepsit Romania la CEDO vom avea o justitie dreapta si corecta !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
rupa vili (21 Noiembrie 2012, 12:11)
Trebuie sa avem si noi drepturi
Era bine ca ,noi cei care am luptat pentru dreptatea nationala ,pana la CEDO si ne-am demostrat nevinovatia ,sa beneficiem si noi de o diploma de cetatean de onoare din partea primarului ,nu sa fim persecutati ,discriminati si marginalizati de autoritati .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MUTHI GHEORGHE (12 Decembrie 2012, 10:59)
PETITIA
Eu nu sunt de acord cu aceasta actiune a ANTENEI3.De ce ? Iata argumentul;Clasa politica DIMBOVITEANA a dus in derizoriu o gramada de profesii si titluri.Sa ne amintim cum aceasta PUROIASA clasa politica a privt pe medici, profesori,judecatori ,ingineri si alte profesii.Sa nu uitam titlul de DOTTORE.Cea facut BASE din acest titlu si nu numai el {multi parlamentari au titlul de dottore ,obtinindu l stim noi cum} asta numai cei ca au acest titlu stiu.Se fac bancuri si le este rusine sa recunoasca ca au acest titlu. ACUMA LE A VENIT RINDUL.PARLAMENTARII O SA DEVINA CEA MAI DETESTABILA CATEGORIE DIN TARA.Hotii,criminalii,violatorii o sa fie priviti mai bine decit PARLAMENTARII si asta o sa se intimple cit mai curind.SA ASTEPTAM SI O SA VEDEM.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
NSPNTJ (11 Mai 2015, 16:00)
Detalii pe subiect