Prima pagina » Petitii online » Gură de metrou Bulevardul Aviatorilor colț cu Șoseaua Pavel Kiseleff

Petitie: "Gură de metrou Bulevardul Aviatorilor colț cu Șoseaua Pavel Kiseleff"

Piața Victoriei,o intersecție cu 9 străpungeri.Stăm îndesați în picioare la roșul pietonal circa 2 min că stăm la traversat Strada Buzești,că stăm la traversat Calea Victoriei,că stăm la traversat Bulevardul Iancu De Hunedoara,că stăm la traversat Strada Duiliu Zamfirescu,că stăm la traversat Bulevardul Aviatorilor,că stăm la traversat Șoseaua Pavel Kiseleff,că stăm la traversat Bulevardul Ion Mihalache sau că stăm la traversat Șoseaua Nicolae Titulescu.Mai stăm de multe ori și grămadă cu bicicliștii la oricare din trecerile pentru pietoni menționate și când ne dă verde sunt primii care se lansează în traversare facând slalom printre pietoni de multe ori și sub ochii agenților de circulație care închid ochii în loc să ia atitudine să-i taxeze să-i sature de deranjat pietonii pe trotuare și pe treceri pentru pietoni și pe aleile parcurilor.Când va exista și pentru bicicletă școala de șoferi în vederea obținerii permisului de conducere să nu mai poată orice adolescent și adult conduce bicicleta cum îl taie capul(mulți pe trotuare și pe treceri pentru pietoni și pe aleile parcurilor care sunt spații pietonale sau pe contrasens sau pe culoarea roșie a semaforului rutier)??????????În ce privește Piața Victoriei doar Bulevardul Lascăr Catargiu are subtraversare.În rest la orice altă traversare din Piața Victoriei trebuie să ne înarmăm cu răbdare așteptând la fiecare traversare la roșul pietonal cu temporizare sporită.La traversarea Bulevardului Aviatorilor stăm îndesați în picioare cu tot cu bicicliști la roșul pietonal până uităm și cum ne cheamă.Și când ne dă verde ne angajăm în traversare prin stufosul flux de pietoni și de bicicliști înfrânați de aglomerație și nici nu apucăm să ajungem pe trotuar și trece pe verde intermitent.Tragem un semnal de alarmă și solicităm autorităților construirea unei guri de metrou pe Bulevardul Aviatorilor colț cu Șoseaua Pavel Kiseleff în vederea subtraversării Bulevardului Aviatorilor și a desființării trecerii pentru pietoni actuale.Cât privește Strada Iacob Felix dorim lărgirea acesteia integrală la 4 benzi și asfaltarea acesteia integrală și raderea liniei de tramvai pe tronsonul dintre Bulevardul Ion Mihalache și Șoseaua Nicolae Titulescu și construirea a două girații(una în care să conveargă Bulevardul Ion Mihalache,Bulevardul Banu Manta,Strada Barbu Ștefănescu-Delavrancea și Strada Iacob Felix și una în care să conveargă Strada Iacob Felix,Strada Occidentului,Strada Gheorghe Polizu și Strada Buzești).Dorim deci modificarea traseului liniei 46 de pe Șoseaua Mihai Bravu pe Șoseaua Colentina până la terminalul Pasaj Colentina.Cât privește liniile 42 și 45 dorim prelungirea acestora de pe Strada Buzești pe Strada Berzei până la terminalul Vasile Pârvan,context în care să fie rasă linia de tramvai pe tronsonul dintre Strada Buzești și Bulevardul Gheorghe Duca al Bulevardului Ioan Cuza,pe tronsonul dintre Bulevardul Ioan Cuza și Calea Griviței al Bulevardului Gheorghe Duca și pe tronsonul dintre Bulevardul Gheorghe Duca și Strada Buzești al Căii Griviței.În contextul lărgirii și al asfaltării integrale ale Străzii Iacob Felix dorim un plan urbanistic zonal încât orice adresă să aibă acces din Strada Iacob Felix.Particularizând pentru cuplul de blocuri M4-B1 dorim construirea unui bloc cu 261 de apartamente în care fiecare apartament să aibă două camere și a unui bloc cu un număr de apartamente egal cu numărul apartamentelor blocului B1 în care fiecare apartament să aibă două camere,context în care să fie demolat vechiul cuplu de blocuri.Dorim o capitală în care orice apartament de bloc să aibă minim două camere.Orice apartament de bloc din capitală are nevoie de minim două camere!Petiția are nevoie de susținere!Oameni buni!Gândiți la fel!Simțiți la fel!

05/02/2019

Categorie: .