Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petiţie adresată conducerii postului Antena 3 pentru reintroducerea în grila zilnică de programe a emisiun...
image

Petitie: "Petiţie adresată conducerii postului Antena 3 pentru reintroducerea în grila zilnică de programe a emisiunii „Biz Bazar”"

Facebook share
Aceasta petitie si-a atins obiectivul propus.
Prin urmare, procesul de semnare al acesteia a fost incheiat.
Va multumim pentru interes si sustinere.
Pentru a contribui la finalizarea cu succes a altor petitii, puteti consulta petitiile active.

Cu tristeţe am luat la cunoştinţă faptul că vineri, 26 februarie 2010, s-a difuzat ultima ediţie a emisiunii „Biz Bazar” în regim cotidian. După aproape 5 ani - perioadă care se suprapune existenţei postului Antena 3 - emisiunea „Biz Bazar” va trece la regim de emisiune săptămânală, urmând să fie difuzată sâmbătă seara, de la orele 22:00. Este doar primul pas către „uciderea” completă a acesteia.

„Biz Bazar” a fost o emisiune cu adevărat reuşită. A fost o emisiune „frumoasă”, din toate punctele de vedere. Era singura emisiune care reuşea să explice pe limba tuturor mişcările care se petreceau în mecanismul economic. Nu cunoaştem profilul audienţei pe care o realiza, însă cunoaştem persoane reale, de la 15 la 65 de ani, care o urmăreau cu regularitate.

De asemenea, am auzit un numeros număr de persoane spunând că era singura emisiune pentru care deschideau televizorul sau singura emisiune pentru care păstrau Antena 3 în grila lor. Este probabil singura emisiune de actualitate despre care există numai păreri pozitive.

În aceste condiţii nu înţelegem de ce a fost înlocuită cu o emisiune ca oricare alta de la televiziunile de ştiri. Trecând peste stilul „isteric” în care se realizează aceasta (care ar putea să atragă o anumită categorie de public), dorim să atragem atenţia conducerii Antenei 3 asupra următorului aspect: Puterea tocmai a fost reconfirmată prin vot democratic de către cetăţenii României. Chiar dacă e bine ca presa să îşi îndeplinească rolul de a critica Puterea, prin faptul că următoarele alegeri vor fi de-abia peste aproape 3 ani (5 pentru preşedinte) există riscul de a se dezvolta o anumită frustrare în rândul telespectatorilor care împărtăşesc aceleaşi viziuni cu jurnaliştii prezenţi în emisiunile postului. Acest lucru poate duce la pierderea publicului fidel şi la neatragerea altor segmente de public.

Suntem convinşi că dacă se va dori, se va putea găsi o soluţie pentru revenirea emisiunii „Biz Bazar” în grila zilnică de emisiuni a postului Antena 3 sau a altui post din cadrul trustului „Intact”. Vă rugăm să nu lăsaţi să moară o emisiune unicat în faţa unor emisiuni de duzină!

03/03/2010

Autor: Alexandru Sabin
Destinatar: Conducerea postului Antena 3
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Petitie finalizata cu succes 15/04/2010
http://www.paginademedia.ro/2010/04/la-cererea-publicului-bizbazar-ul-lui-moise-guran-redevine-zilnic/

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =