Prima pagina » Petitii online » Sub ochii nostri a disparut un parc de 24 de hectare! Autosesizati-va!

Petitie: "Sub ochii nostri a disparut un parc de 24 de hectare! Autosesizati-va!"

Catre
Toate autoritatile, ONG-urile si mass media

SUB OCHII NOSTRI A DISPARUT UN PARC DE 24 DE HECTARE ! AUTOSESIZATI-VA!

Conform comunicatului de presa al Primariei Capitalei din data de 31.03.2008, cu privire la situatia spatiilor verzi din Bucuresti, PARCUL LUMEA COPIILOR in suprafata de 238.079,43 metri patrati intabulat in Cartea Funciara cu numarul 49149 si numar cadastral 8505, proprietate publica a statului roman, NU MAI EXISTA!

Cine si-a permis sa rada din evidente sub ochii nostri Parcul Lumea Copiilor a pregatit un dezastru ecologic si o crima umanitara de proportii monumentale intr-o capitala a Uniunii Europene doar pentru a-si satisface propriile interese meschine dictate de interesele unor rechini imobiliari!

AUTOSESIZATI-VA !

Mega afacerea imobiliara a transpirat de-abia acum, cu ocazia schimbului de terenuri aprobat de Municipalitatea Bucurestiului in inima Parcului Lumea Copiilor din zona Tineretului-Vacaresti, pentru care s-a aprobat PUD in vederea constructiilor imobiliare private!

AUTOSESIZATI-VA !

25/06/2009