Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Fara imprumut la FMI si Banca Mondiala", pagina 19

Facebook share
Pagina 19/19 1 .. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
un om revoltat (24 August 2010, 12:15)
Lehamite si dezgust
Am citit citeva dintere comentari care sunt interesante in felul lor, dar ma opresc la acelea care ii acuza pe cei care nu se semneaza si ii intreb daca sunt asa de revolutionari de ce nu concep ei o petitie?
Oare au fost vreodata amenintati ei sau familia lor? Oare au fost pusi in situatia sa le fie luate toate sansele pe care le ofera viata?
Eu traiesc cel mai marre cosmar al vieti mele pentru ca am avut curjul sa ni fiu portocaliu intr-o perioada portocalie, si nu sufar doar eu ci toata familia. Si pentru ce ? Pentru ca am crezut ca se poate si altfel? Fiindca am vrut sa ofer ceva mai mult copiilor?.Doar pentru atit am foft redus la tacere si falimentat,iar acum vin niste idealisti si ne spune noua celor care am suferit si am avut curajul o data sa sa ne opunem sistemului ca suntem lasi.
Stimabililor sa stiti ca raul in tara sau in lume nu vine de la cei care sunt anonimi care striga cu disperare dupa ajutor si de la cei care ii acuza pe cei disperati si de la cei care nu pot vedea padurea din cuza copacilor, Ar trebui sa facem front comun si sa ne dam intilnire toti cei nemultumiti de viata pe care ne-o fauresc actuali masoni de doi lei din tara asta, sa le aratam ca suntem multi dar nu prosti.
IN STRADA FRATI ROMANI CA ASA NU SE MAI POATE. CUM II MAI RABDA PAMINTUL PE CRIPTOSECURISTI ASTIA/ CUM II MAI RABDAM NOI?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ela (24 August 2010, 23:38)
catre un om revoltat
si eu sint revoltata tocmai ptr asta ! da trebuie sa iesim in strada si sa avem in fiecare oras un loc de intilnire . In bucuresti de ex Piata Universitatii !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
un om revolrat (26 August 2010, 13:10)
Tot lehamite si tot dezgust
Astazi am rasfoit citev blog-uri, si citeva pagini de net, toata lumea stie de masoni si faptul ca reprezinta raul mondial, toti vorbesc despre grupul BILDERBERG,COMISIA TRILATERALA, GRUPUL CRANIU SI OASE (din cre fac parte ultimi presedinti americani,si secretari de stat) FRATIA SARPELUI, CULTUL lui ROSHANIA, CULTUL luiMITAROS, CAVALERI DE LA MALTA, si cea mai veche loje care a si subjugar Biseric Catolica de la Papa Clement al v-lea PROPAGANDA DUE pe scurt P2, se vorbeste ca ar si cam 6 000 000 de masoni. se spune ca mugur isarescu ar fi pe statele de plata ale Comisiei Trilaterale.
Majoritatea stim ce se intimpla in lume, toti stim ca suntem manipulatu de televiziuni, sub deviza masonica "CIRC SI PIINE", dar ce e mai rau e ce avem numai circ iar piinea de totr mai greu de cumparet.
Oameni buni nu e o problema ca suntem masochisti, ca ne place sa fim f............., dar e o problema ce viitor asiguram celor tineri, ei nu au nici o vina ca s-au nascut aci in tara celor care nu cuvinta, in tara lasilor , in tara ****** politice, in tara mamaligi. Ne place sa cintam "NOI SUNTEM ROMANI" la care eu intreb: si ce?
Ce mai avem al nostru, petrolul l-am dat , curentul l-am dat, cimentul i-am dat, bancile le-am dat, pina si padurile ni le exploateaza unguri, Mai avem o tentativa de invatamint si o tentativa de sanatate, in rest nimic.
Ce trebuie sa se intimple casa dam cu iei de pamint ce trebuie sa ni se intimple sa iesim in strada si sa nu mai plecam pina nnu ii distrugem. Pe acesti nenorociti nu e destul sa-i dam jos astia trebuiesc eliminati, trebuiesc decapitati si pusi in teapa casa vada lumea occidentala ce se poate intimpla cu nenorociti care vor sa distruga un popor. De multe ori ma intreb cu ce ii deranjam de vor sa ne distruga cu ori ce pret?, ce se ascunde pe teritoriul acestei tari de o vor toti? cu ce am gresit sa ne nastem aci, si mai mult sa ne bata Dumnezeu cu asa conducatori.
Nu sunt un sovin si nici un antisemit, dar cind ii vezi cita ura poarta in suflet, iti vine sa iei flinta lui bunicu din cui si sa incepi sa faci ddreptate, incepi cu tigani, unguri, sasi, si apoi cu cei care sa dau conducatori. Basescu, Iliescu, Taricanu, Stolojan, si lista ar putea cuntinua.Trebuie montata gilotina in piata publica si inceputa o actiune de mare amploare , sa le fie frica sa se si gindeasca la alua mita sau sa atenteze la poporul Romin.
Astazi am o zi in care imi vine sa ii string de git pe toti cei pe care i-am votat si mau dezamagit , pe toti acei care m-au mintit si inselot dea lungu timpului
IN STRADA FRATI ROMANI CA ASA NU SE MAI POATE. ASTIA NE JUPOAIE DE VII DACA NU-I PBLIM NOI INAINTE
P.S.
Asi dori ca toti anonimi sa traga cite o injuratura pe blogu lui Ciutacu la adresa guvernantilor
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adrian (3 Decembrie 2010, 11:27)
Votati
Deci ce se spunea pe timpul comunistilor despre democratie ... cam era adevarat . Cred ca prin votare unui presedinte , a unui partid politic se pot schimba aceste lucruri nu prin votarea unei ptitii!!! Informatiile sint de pe internet , din ziare deci ... le cred la fel de mult cum cred si .... "massmedia" de care se pomeneste in articol !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
derti (3 Decembrie 2010, 11:29)
dert
Deci ce se spunea pe timpul comunistilor despre democratie ... cam era adevarat . Cred ca prin votare unui presedinte , a unui partid politic se pot schimba aceste lucruri nu prin votarea unei ptitii!!! Informatiile sint de pe internet , din ziare deci ... le cred la fel de mult cum cred si .... "massmedia" de care se pomeneste in articol !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
eiulia@hotmail.com (25 Aprilie 2011, 21:37)
iulia
pt autorul petitiei,

NU il baga pe Dr. Corneliu Vadim in aceeasi oala. Omul e istoric, e foarte destept, si mare pacat ca nu a avut sansa sa conduca tara. EL A DEMASCAT multe din nereguli. E a fost impotriva privatizarii resurselor tarii si impotriva mafiei. Informati-va mai bine.

In ceea ce priveste FMI si Banaca Mondiala, sunt niste PARAZITI MODERNI, i-au bagat pe irlandezi, greci si spanioli in MOCIRLA. Le-au imprumutat bani si acum au crescut DOBANZILE ca sa-i jupoaie punand presiune asupra lor cum au pus recent presiune asupra CEC Bank, singura banca nationala care a mai ramas. Pai de ce pun presiune, pentru ca banca acopera toate zonele din tara si le-ar iesi lor ciolan gros de ros.

Jos cu COLONIALISMUL MONETAR. Da ce facem ne intoarcem la evul mediu cand se muncea pe minic pentru cativa rechini.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tania (20 Mai 2011, 16:25)
Gaura din pantof...
Gaura din pantoful lui Jeffry Franks nu este o simpla gaura…Este mai mult de atat. Aceasta gaura ridica numeroase semne de intrebare… Prima ar fi: cum de suntem imprumutati cu zeci de miliarde de euro de niste saraci rupti in fund? A doua: Jeffry Franks chiar este cine ne-a convins ca ar fi? A treia: Oare FMI chiar ne imprumuta aceste zeci de miliarde de euro? A patra: Oare chiar Romania este datoare la FMI din moment ce nu se vad niciunde zecile de miliarde ale presupusului imprumut? A cincea: Nu cumva este un blat, un imprumut din varful pixului, adica fictiv, parte a santajului cu aderarea la UE si NATO? A sasea: Nu cumva fiecarei tari “ii aloca” FMI un grad de indatorare pentru a ii tine cetatenii ocupati si pentru a o parazita pe termen lung? A saptea: Oare Basescu si Isarescu, tinuti nenatural cu zecile de ani in functii, nu sunt cumva niste “vlastare”/”mladite” ale FMI, BM si ocultei mondiale, crescuti de mici pentru a fi plasati ulterior in fruntea tarii?

A opta: Oare ce faceau cu adevarat inainte de 1989 Traian Basescu la Anvers si Mugur Isarescu la Banca Mondiala la New York; oare suntem tendetiosi daca ne gandim ca atunci au schimbat tabara?

A noua: Oare este prea mult daca ne gandim ca tarile nu se mai cuceresc cu tancul in secolul XXI ci cu slugoi tradatori pusi in functii cheie de oculta mondiala?

Si, in sfarsit a zecea: Daca imprumutul FMI este doar unul virtual, pe hartie, din moment ce nu i se vad efectele in vreme ce datoria pe care poporul roman este obligat sa o plateasca timp de generatii de acum inainte este una REALA?
Sursa:
http://www.badpolitics.ro/gaura-fmi-din-talpa-tarii/#more-19401
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Stefan b. (3 Iunie 2011, 21:37)
re:Tania
Nu , Tania - datoria nu este reala, este una profund virtuala. Ai atins bine punctele de mai sus ! Suntem o rasa de sclavi tratati precum cirezile de vite, partea proasta ca majoritatii le place acest sistem si acest lucru tocmai indreptateste administratorii cirezilor de oameni sa controleze. Este mult de discutat, poate in tabara - se numeste Full Spectrum Domination, adica dominare in spectru total.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tania (5 Octombrie 2011, 13:34)
Exemplu de natie libera
Iata cum a evoluat si cum infloreste o natie care nu a "beneficiat' de atentia FMI/BM, ci de decenii de embargou american/"demo-no-cratic".
S-au trezit din somnul dependentei de petrol si au gasit solutii de supravietuire. Au invatat sa dea mana cu mana pt binele comun.
Sunt mai sanatosi si mai prosperi. Au o medie de viata mai mare decat a "civilizatilor" americani cu 10 ani...
Au o agricultura bio de admirat, in locul concernelor "de top", gen Monsanto, care aproape au distrus biodiversitatea si sanatatea omenirii... Si nu in ultimul rand, sunt niste oameni fericiti, pt ca statul nu le-a impus acte biometrice, carduri ("salvatoare") de sanatate electronice, taxe/impozite stufoase si interminabile, ci ii lasa sa se organizeze si sa lucreze liberi, incurajand cu adevarat initiativele economice si de asociere... Un exemplu de urmat, pana nu e prea tarziu!...


http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/puterea-comunitatii-cum-supr
avietuit.html

http://www.royalvids.eu/tt/4e7ee7e124496
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tania (26 Octombrie 2011, 18:08)
Vin alte "bonusuri" ale imprumutului fmi...
http://saccsiv.wordpress.com/2011/10/26/fmi-ne-obliga-sa-vindem-tot-si-sa-avem-p
ret-european-la-energie-si-gaze-sa-nu-uitam-niciodata-ca-basescu-ne-a-adus-fondu
l-monetar-international-pe-cap/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
oana (12 Ianuarie 2012, 18:55)
schimbare
Nu de putine ori ai incercat sau ti-ai dorit sa schimbi ceva in Romania. Cu singuranta te-ai revoltat in nenumarate randuri impotriva politicienilor, si ti-ai spus ca daca ai avea puterea, ai incerca sa schimbi ceva. Ei bine a venit momentul schimbarii, alturate comunitatii romanesti din eRepublik si rescrie vitorul. Romania are nevoie de tine pentru a creste. http://www.erepublik.com/ro/referrer/OanaNicoleta este cel mai mare simulator social construit vreo data. Alturate unei comunitati de peste 11000 de romani din toata lumea. Noi costruim viitorul, vrei sa faci parte si tu din el?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tania (2 Februarie 2012, 19:42)
Cum evolueaza unii fara FMI...
Albania 2011, greu de crezut, dar asa e!
Publicat de Ion Coja in Textele altora pe 25.01.2012 | 29 comentarii“Puternicele si capitalistele State Unite ale Americii ar putea lua unele lectii economice de la mica tara balcanica Albania care, timp de decenii, s-a zvarcolit sub cruda dictatura stalinista. Astazi, Albania are cea mai promitatoare economie din Europa. A fost singura economie din Europa care a crescut realmente”.
Este uluitor, nu? Sa afli asemenea lucruri despre Albania!?
Dar nu cumva cel care si-a exprimat opiniile consemnate mai sus este un om dus cu capul? Vreun ziarist din gradina vreunui mogul? Care vrea sa dea bobarnace Americii si Europei Occidentale? Nu! Nu este vorba de un om dus cu capul. Ci de insusi Steve Forbes, editorul sef si proprietarul faimoasei publicatii cu acelasi nume, fondata in 1917 si care are sediul principal la New York .
Este publicatia de referinta pentru analizele economice si politice pe care le avanseaza societatii.
Iar primul ministru al Albaniei, Sali Berisha, a fost invitat in birourile Forbes pentru a prezenta cifre si informatii de alta natura privind miracolul numit Albania .
In 1992, venitul pe cap de locuitor era de doar 200 de dolari. Astazi el depaseste 3.500 de dolari.
Si este in plina ascensiune. Tara se schimba cu repeziciune. Cum Dumnezeu s-a intamplat aceasta minune in Albania? Si de ce nu se intampla si in Romania? De ce Albania a decolat si se inalta in ritm ametitor, in timp ce Romania, dupa zece ani de crestere, s-a prabusit? Unde este diferenta? Nu e deloc dificil sa observam diferenta.
In Albania exista o taxa unica de impozitare. De numai 10%. Si, atentie! Aceasta taxa de numai 10 la suta este atat pe veniturile personale, cat si pe cele din afaceri.
Si un singur impozit pe salarii. Care s-a micsorat de la 35 la 15 la suta.
In Romania , pentru un salariu de 1.000 de lei mai platesti, tu salariat si tu intreprindere, statului, inca 680 de lei. In Albania platesti doar 150 de lei.
Asta, evident, contribuie, pe de o parte, la cresterea consumului, pe de alta parte, la dinamizarea activitatilor economice, la largirea bazei de impozitare si, nu in ultimul rand, la eliminarea muncii la negru si la dimininuarea evaziunii fiscale.
In Albania TVA-ul este de 10 la suta.
In Romania TVA-ul este de 24 la suta, unul dintre cele mai mari din Europa. Mai ales daca tinem cont de faptul ca limita maxima admisa in Uniunea Europeana este de 25 la suta.
Statele care se duc cu TVA-ul in sus pierd bani la buget.
Statele care se duc cu TVA-ul in jos castiga bani la buget. Pare un paradox. Dar nu e.
De fapt, TVA-ul redus, ca si impozitele reduse pentru firme si salarii, largesc baza de impozitare. Colectezi mai putin de la mai multi si, in final, bugetul de venituri al statului devine mai mare.
In Albania, sistemul judiciar este independent. Independenta este garantata.
In Romania, sistemul judiciar este dependent. Este subordonat presedintelui, primului ministru si ministrului Justitiei.
In Albania a intrat in vigoare o lege, acum patru ani, care obliga toate constructiile noi, inclusiv statiile de benzina, sa aiba incluse echipamente ce folosesc energii regenerabile: panouri solar-termale, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, instalatii eoliene etc.
Si mai exista o diferenta. Guvernul, in Albania, a rezolvat definitiv problema proprietatii. Ceea ce a fost de restituit s-a restituit si o lege speciala garanteaza acum toate drepturile derivand din calitatea de proprietar.
Dar diferenta diferentelor este alta: Albania nu a recurs la sprijinul FMI.
Si nici nu a implementat ideile contabililor acestei banci mondiale.


http://www.ioncoja.ro/2012/01/albania-2011-greu-de-crezut-dar-asa-e/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tania (14 Februarie 2012, 21:04)
"Democratie" europeana...
Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata !


Aţi observat că politicienii nostri lupta ca nebunii să intre în administratia UE??????????
Şi de ce?


În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!!!!!
Da, ati citit corect!

Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania ...) vor primi din partea Europei aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.

De ce şi cine plăteşte ?
Noi!

Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie ,,pensii de aur" cu impozitele noastre.

Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi ....!!!!!
Parlamentarii, care beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating acesti domni ...


Adica, Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu ( in noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera" , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).
Colegul său, Peter Hustinx, si-a văzut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună.
E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
Multi alti tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12500 euro pensie pe luna.
2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12900 euro / luna.
3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / luna.


Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:

http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonn
e=62286

Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o carieră completă", prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare", dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la serviciu 40 de ani.
Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (in 2020) etc.

Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienti doar 15,5 ani ...

Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajaţi.
Acum e o armată care se bucura : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc.


Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor.
Totul se plăteşte de catre contribuabili...
Noi cotizam toata viata şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmeaza amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. ...fara nicio mila.
Ei sunt scutiti de toate acestea .

Va puteti imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că verifica dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiaza de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizatie.
In schimb ei nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi " la Bruxelles" şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetara, desi au ambele mâini pana dincolo de coate în oala cu gem.

La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12500 - 14000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea ...
Acest lucru este pura provocare!
Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.
Împreună putem crea o maree.

Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fara griji sau frica de astfel de pensii.

S-a efectuat un studiu precis şi documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de către mass-media


http://politicienisidemocratia.blogspot.com/2012/02/pensionarea-la-
50-de-ani-cu-9000-de.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
olivia rastoaca (10 Martie 2012, 19:45)
-
-
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
KRISZTIAN MARIJANA (13 Martie 2012, 08:56)
Fara imprumut de la FMI si BANCA MONDIALA
CAND EU IAU UN IMPRUMUT DE LA O BANCA SE VEDE REZULTATUL ACESTEI ACTIUNI!
DACA V-ATI INDATORAT CU ACEASTA SUMA FABULOASA,NOI ROMANII VREM SA STIM CE ATI FACUT CU ACESTI BANI!
VREAU TRANSPARENTA TOTALA CU BANII PUBLICI SI BANII LUATI IMPRUMUT DE LA ACESTI DOI MARI CREDITORI!
VA MULTUMESC!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Tarau Horia-Cristian (18 Martie 2009, 02:21)
Sa nadajduim ca daca unii dintre noi sunt...
Sa nadajduim ca daca unii dintre noi sunt hotarati sa se impotriveasca acestei tradari, parte a marelui plan antihristic, chiar si in ceasul al 12-lea, cand pare prea tarziu, Hristos poate ingadui sa le fie incurcate planurile demonice. Totul depinde insa numai de noi !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Lucaciu Anca-Ileana (14 Ianuarie 2013, 13:15)
prostii
Est un idiot, Horia! Asa ai fost timp de 4 ani de liceu si acum ai innebunit de tot cu prostiile tale religioase si uneltirile mondiale. Revino-ti, baiatule!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andrei (7 Martie 2009, 16:35)
Nu vrem sa fim sclavi in propria tara! Aceste...
Nu vrem sa fim sclavi in propria tara! Aceste imprumuturi sunt inrobitoare si avantajeaza doar bancile straine care sunt prezente in Romania, prin stimularea consumului si nu prin stimularea productiei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
jianu george (5 Aprilie 2013, 11:28)
NU SUNTEM SCLAVI
SUNT DE ACORD CU CE SPUNETI,ASTA AM SIMTIT SI EU
JG
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
BOTNARU MIHAELA (15 Iunie 2009, 23:57)
Noi ne zbatem ,ei isi vor face jocul,dar Dumnezeu...
Noi ne zbatem ,ei isi vor face jocul,dar Dumnezeu va avea totusi ultimul cuvant,chair daca noi nu vom apuca sa-L auzim.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 19/19 1 .. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19