Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Poporul roman cere dizolvarea guvernului si parlamentului Romaniei
image

Petitie: "Poporul roman cere dizolvarea guvernului si parlamentului Romaniei"

Facebook share

Domnule Presedinte ,
Societatea civila a Romaniei cere pe aceasta cale sa se inceapa demersurile pentru dizolvarea guvernului si a parlamentului.
Privind situatia economica, cea juridica si relatile tot mai reci cu Comunitatea Europeana din cauza incapacitatii de a conduce si administra destinele acestei tari care este mult peste cuvantul dezastruasa cerem impetuos ca acest guvern si parlament care nu reprezinta in lume decat interesele proprii nu si ale intrebului popor sa isi inceteze atributile avute pana acum.
In a sustine acest demers pe care il facem catre Dumneavoastra sunt multe dovezi pe care le stim cu totii si spatiul scurt al acestei petitii nu permite expunerea pe larg a lor.
Vrem ca tara noastra sa fie exact ca orice tara democratica si linistita din lume iar coruptia sa nu mai fie pe o asemenea scara larga intre noi.
Nu e permis ca guvernul unei tari sa declare poporul ei mort la alegerile din vara 2012 si nici sa creada ca conduce o natie de sclavi.
De mii de ani romanii au cladit si cu mandrie putem spune ca suntem cel mai inteligent popor din lume dar nu se poate ca un guvern corupt pana in maduva oaselor sa faca timp de 24 de ani asa ceva sub ochii dumneavoastra.
Cerem pe aceasta cale sa incepeti demersurile de dizolvare a parlamentului si ridicarea imunitatii parlamentare pentru toti cei corupti si cu dosare penale iar averile lor sa fie folosite la refacerea bugetului si repunerea pe picioare a tarii noastre.
In acest demers aveti sprijinul tuturor romanilor din tara si de peste hotare cat si celor care libertatea le este mai draga decat viata.
In speranta rezolvarii cat mai repede a acestei cerinte a poporului roman va multumim pentru timpul acordat citirii acestei petitii si va asiguram ca in tot ceea ce veti intreprinde va veti bucura de sprijinul nostru.
Va multumim si speram ca Europa si intreaga lume sa fie alaturi de noi in timp de necaz asa cum doresc sa ii ajutam si noi atunci cand au nevoie.
Cu stima si respect
poporul roman!

23/01/2013

Autor: BLACK LION
Destinatar: PRESEDINTELE ROMANIEI
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =