Comentarii "Poporul roman cere dizolvarea guvernului si parlamentului Romaniei", pagina 1

BLACK LION (24 Ianuarie 2013, 18:54)
APEL CTRE POPORUL ROMAN
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
BLACK LION (26 Ianuarie 2013, 15:40)
CONDUCATORII NOSTRI
Cateva dintre nume “sonore romanesti” ce erau spioni sovietici si se aflau , in ’89 , in atentia lui colonelului Tecsa UM 0110 : Ion Iliescu: fond informativ UM 0195 , UM 0110, UM 0265, Blaga Vasile: fond informativ UM 0265, Voiculescu Dan : fond informativ UM 0110, Adrian Nastase: fond informativ la nivelul UM 0625, UM 0195, UM 0544, Teodor Melescanu: fond informativ la nivelul UM0544, UM 0195, UM 0625, Mircea Cosea: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0625, UM 0195; Mircea Pascu: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0110, Radu Vasile: fond informativ la nivelul UM 0610 si al Securitatii Municipiului Bucuresti; Eugen Dijmarescu: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625; Alin Teodorescu: fond informativ la nivelul Directiei a II-a, Securitatea Municipiului Bucuresti; Viorel Hrebenciuc: fond informativ la nivelul UM 0110, UM 0195; Serban Mihailescu: fond informativ UM 0544, UM 0195; Ilie Sarbu, socrul lui ponta: fond informativ la UM 0610! ASTA E DOR INCALZIREA , CU O PARTE DIN COTOFENELE KGB-ISTE DIN RETEAUA "CORBUL" AFLATA IN FOND INFORMATIV LA 0110 ! PS : UM 0110 (ce mai ramasese din ea), ce purta indicativul secret “Z” a fost desfiinţată chiar la finele lunii decembrie 1989, de Virgil Măgureanu, pe atunci doar asistent la “Ştefan Gheorghiu”. A fost reînfiinţată în 1994 şi i s-au restrâns atribuţiile în 1998. Potrivit unui rezervist din SRI: “In 1998 a fost chemat activul unitatii succesoare 0110 si ni s-a ordonat scurt sa ridicam dispozitivul de pe maghiarii revizionisti si sa inchidem dosarele deschise. Pentru ca, trebuie sa intelegeti, si noi, si fosta 0110, se ocupa atat de KGB si STASI cat si de AVO si urmasele lor. Am zis, bine-bine, dar avem spioni documentati, in lucru, oficiali – unul dintre ei este secretar de stat azi – ce facem cu ei? Nimic, a fost raspunsul. E ordin de sus, de la Cotroceni. Unii au rabdat, altii au plecat. Cam asta cred ca e situatia si acum in SRI, in ceea ce priveste desfiintarea “Z”-etului. In 1989, Armata, sub conducerea cadrelor GRU si KGB reactivate de generalul Nicolae Militaru, a preluat o mare parte din DSS. Multe dintre cartitele infiltrate atunci sunt si azi la putere”. Sa stati pe-aproape , ca zilele astea PUBLIC TOATE DOSARELE ! PAM-PAM ! NASOL MOMENT , MISTO COLIVA !

Some of the name "Romanian sound" they were and there were Soviet spies in '89, to the attention of Colonel Tecsa UM 0110: Ion Iliescu: background information MU 0195, MU 0110, MU 0265, Vasile Blaga: background information UM 0265, Voiculescu Dan: background information UM 0110, Adrian Nastase: background information in the MU 0625, MU 0195, MU 0544, Melescanu: UM0544 the background information, MU 0195, MU 0625, Mircea Baskets: background information on the UM 0544, UM 0625 , UM 0195, Mircea Pascu: background information on the UM 0544, UM 0195, UM 0110, Radu Vasile: background information on the 0610 UM and security Bucharest, Eugen Dijmarescu: background information in the MU 0544, MU 0195, MU 0625 , Alin Teodorescu: background information to the Directorate II, Safety Bucharest, Hrebenciuc: background information in the MU 0110, MU 0195, Serban Mihailescu: background information UM 0544, UM 0195, Ilie Sarbu father's Tip: background information at MU 0610! MISS THAT heating, with some magpies KGB Network "raven" in 0110 BACKGROUND INFORMATION ON! PS: MU 0110 (what was left of it), wearing secret sign "Z" was abolished even at the end of December 1989, Virgil Magureanu, then only assistant "Stefan Gheorghiu". It was reestablished in 1994, and have limited powers in 1998. According to a reservist SRI: "In 1998 he was called asset successor unit 0110 and we were soon ordered to raise the Hungarians revisionists device and close open files. For that, you must understand, and new and old 0110, dealing both KGB and Stasi and the AVO and their offspring. I said, well, okay, but we spy documents, thing, officials - one of them is Secretary of State today - what about them? Nothing, was the answer. It notes the top, Cotroceni. Some have endured, others are gone. This is what I think is the situation now in SRI regarding cancellation "Z" Etulia. In 1989, the Army, GRU and KGB personnel led by General Nicolae Militaru reactivated, took over much of the DSS. Then infiltrated many moles are in power today. " To stay close, as these days all folders PUBLIC! PAM-PAM! TIME crappy, cool cage!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
BLACK LION (24 Ianuarie 2013, 18:50)
APEL CATRE POPORUL ROMAN! Dragi romani ,...
APEL CATRE POPORUL ROMAN!
Dragi romani , societatea civila din tara noastra in care toti suntem membrii activi are puterea de a schimba destinele tarii ea insasi prin fapta nu doar prin dorinta. Puterea cu care societatea noastra a investit un grup de oameni sa o reprezinte e aceasi putere cu care tot ea poate sa ii oblige sa aduca lucrurile la normal. Stim ca multi oameni au greutati si multe nevoi iar si mai multi pur si simplu le e sila de a mai continua sau auzii macar minciunile de la televizor spuse de oameni special pusi sau platiti sa apere interesele unui grup prost investit cu o putere care nu le apartine. Tot societatea civila poate sa ii oblige prin vointa ei sa dizolve si sa se recompuna un nou grup care sa ne reprezinte. E TIMPUL ca toti romanii aflati in tara sau peste granite sa se uneasca si sa devina o singura vointa ,exact ca un zid impotriva coruptiei unui grup care isi apara doar interesele lui nu si cele ale tarii. Putem sa le aratam ce drepturi fundamentale avem iar acum e momentul sa le si demonstram ce putem. Europa se uita la actiunile noastre si monitorizeaza pentru prima un guvern al unei tari europene dar monitorizeaza si vointa poporului care e legea suprema in stat. Deci ce facem? Actionam acum sau dormim incontinuare lasandu-ne furati de un parlament si guvern care nu apartine societatii noastre ? SEMNATI SI DISTRIBUITI LA TOTI PRIETENII SAU ROMANII CARE LUPTA PENTRU DREPTURILE ROMANIEI SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI ACEASTA PETITIE.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
BLACK LION (26 Ianuarie 2013, 15:42)
CONDUCATORII NOSTRI