Prima pagina » Petitii online » Multumiri Politiei Aeroportul Henri Coanda

Petitie: "Multumiri Politiei Aeroportul Henri Coanda"

De obicei, aici se posteaza cereri sau nemultumiri. Postarea mea este o exceptie, pentru ca reprezinta un mesaj de multumire pentru o echipa de oameni deosebiti. Este vorba de oamenii din cadrul Politiei Aeroportului Henri Coanda. In mod special, as dori sa-i multumesc d-lui ASP Moroianu, care a avut rabdare, dedicare si intuitie, calitati care au condus la rezolvarea problemei noastre. In data de 12 septembrie 2019, la ora 10,30 am ajuns la Aeroportul Henri Coanda, destinatia noastra fiind Creta, unde urma sa ne petrecem vacanta. Avionul nostru decola la ora 13.10. Dupa cateva minute, sotul meu a constatat ca nu mai are telefonul si actele. Deci, adio concediu! Am cautat un echipaj de politie care sa ne ajute si sa ne prezinte procedura pentru aceasta situatie. Asa l-am cunoscut pe dl. Moroianu, insotit de colegul sau, care ne-a ascultat si care a cautat toate solutiile sa ne rezolve problema. Ne-a condus intr-un birou al Politiei, unde sa facem sesizarea cu privire la ceea ce ni s-a intamplat. Am fost intampinati de d-nele Cms.S. Raluca Ionus si ASA Oana Gheorghe. Foarte amabile si empatice, ne-au preluat sesizarea. In timp ce sotul meu scria, a sunat telefonul si am aflat ca actele si telefonul au fost gasite. Din momentul in care ne-a lasat in acel birou, dl. Moroianu a "scotocit" aeroportul pentru a ne ajuta. Tot timpul am sperat intr-o minune, ca sa ne putem bucura de concediul pe care il asteptam. Dar aceasta nu a fost o minune, ci norocul nostru de a intalni profesionisti. Oameni carora inca le mai pasa. In aceasta lume in care nu mai exista rabdarea si nici dispozitia de a-i asculta si ajuta pe ceilalti, noi am intalnit oameni care ne-au ajutat si care s-au bucurat impreuna cu noi ca am putut pleca in vacanta. Pentru ca, la ora 12.30, noi aveam actele. Dl Moroianu ne-a condus pana la punctul de control de securitate din aeroport pentru a se asigura ca plecam in bune conditii. In consecinta, multumesc inca o data: d-lui Moroianu, d-nei Ionus, d-nei Gheorghe si d-lui Robu pentru tot ce au facut pentru noi, dar, mai ales, pentru sentimentul de incredere pe care ni l-au dat, ca mai exista oameni care isi fac bine treaba si carora le pasa. Si le doresc sa intalneasca oameni la fel de buni ca ei.

27/09/2019

Autor: Violeta Ologu