Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru bisericile neoprotestante

Petitie: "Petitie pentru bisericile neoprotestante"

Nu limitati libertatea individuala, mai exact cand se merge intr-o excursie, aratati-le calatorilor peisaje frumoase sau spuneti-le cum sa se descurce in societate (in locuri publice, de ex. in gara cum sa gaseasca linia pe care e trenul pe care vor sa il ia), nu doar sa mearga ca oile dupa liderul bisericii.
Predicile din biserica sa fie atent structurate , sa fie facute sa interactioneze cu cei din sala, predica interactiva.
Nu excludeti persoane din biserica care au pacatuit , pana la urma toti suntem oameni.
Nu va inchideti doar voi intre voi , mergeti la spectacole, la un meci de fotbal , la mall sau hypermarket si strangeti de acolo oameni care sa vina la voi la biserica , lasati oamenii din biserica dvs. sa vada lumea inconjuratoare , lasati-i sa mearga si la alte biserici chiar daca nu sunt neoprotestante.
Mergeti si socializati si in cafenele, ceainarii .
Daca va invita cineva la o cafea , nu refuzati.
Si despre restul lumii, nu ii mai considerati "din lume" , pentru ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu indiferent de religie, toti suntem egali in fata legii , intr-un cuvant, toti suntem oameni.

09/02/2011

Autor: